En mysig hemmadag

Iag sov vi lääänge. Jag vaknade när klockan var 8 och knuffa på Tobias. Lily hade precis då kissat igenom blöjan men sängen klarade sig. De gick upp på toa och jag försökte vakna till. Eftersom Lily väckte mig vid 2 tiden inatt och sen tog det någon timme innan vi somnade om igen så hade jag svårt att vakna till idag. Hade dessutom en rejäl värk i fötter och rygg så de fick massera mig och sen kunde jag komma igång. Vi fixade frukost och sen gjorde jag smeten till våfflorna.


Efter frukosten så kollade vi på film och myste, det blev På rymmen med Pippi. Vi åt lite gott till filmen också. Efter filmen så plockade vi ut julgranen och tog bort granen helt. Lily var med och hjälpte till och det var inga protester alls. Vi lyssnade på musik samtidigt och vi bytte gardiner i vårt sovrum. Men när allt var klart så var Lily så trött och ledsen. Vi kröp upp i sängen och kollade på Bamse och tjuvstaden och vilade. Efter det så gick vi till köket och stekte våfflor. Haha, Lily var så taggad på att få äta våfflor så när de första var klara så tittade hon längtans fullt på dem och sa Mmm… 😂


Våfflorna blev supergoda och efter maten så hängde Lily och jag tvätt. Sen gick vi in i hennes rum och lekte och busade. Nu är duschen klar, kvällsmaten intagen och nu nattar Tobias henne. En fantastisk mysig dag.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0