Lilys första 3 ordsmening

Hej på er. Hoppas att allt är bra och att ni har en bra helg. Min helg har varit bra även om jag har varit lite ledsen.


Först i fredags så lagade vi god mat, jag fick ett positivt besked och och det var bara en bra dag. Lily var hemma från förskolan då hon mådde lite risigt men det har gått över nu. Så vi myste hela dagen lång. På kvällen så kollade vi på På spåret och vi tog några poäng i alla fall.


Sen igår vaknade jag och kände mig så trött och ledsen. Det höll i sig hela dagen tyvärr men vi hade det mysigt ändå. Vi kollade på filmen The Trial of the Chicago 7 och den var riktigt bra. Inte alls så tung som jag trodde.


Idag däremot har det varit en bra dag. Först så myste vi i sängen innan frukost och sen kollade på tv i soffan. Jag var till svärmor för att kopiera lite papper. Då fick jag med skridskor hem, jag har ju velat ha det ett tag och nu så fick vi det. Väl hemma igen så grejade vi lite. Organiserade på balkongen lite och sen fixade jag middagen. Det blev Rotfruktssoppa, dock ville inte Lily ha maten idag. Vi chillade sen efter maten och det var skönt.


När jag läste godnattsagor för Lily så läste vi Babblarna och Lily har nu 5 utav gosedjuren. Så hon satt med alla och sa Hej hej Babba, Hej hej Bobbo och sa det med alla 6 stycken. Så Lily har nu sagt sin första 3 ords mening. 😍 Så himla härligt att se utvecklingen gå framåt. När hon sov så spelade jag och Tobias Magic the gathering comander och jag spelade bra men inte tillräckligt bra så han vann i alla fall. 


En fin helg trots allt.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0