Pratat med Benjamin Ingrosso

Idag är föris stängt eftersom det är en röd dag. Det blev sovmorgon för mig och Lily. Igår kväll sov hon oroligt och kom in till oss och ville sova med oss. Det var så mysigt att vakna upp intill henne och mysa lite. Tobias hade inte hunnit gå till jobbet än så vi hann och träffa honom innan. Lily och jag åt lite frukost och sen slappade vi i soffan en stund.

Innan vi började baka så hade jag skrivit på Helgpasset P4:s Facebook att vi skulle baka så de skickade en förfrågan om de fick ringa mig vilket de gjorde. Så jag och Lily fick prata med Benjamin Ingrosso och programledaren såklart. Väldigt spännande och kul, lite nervöst men vad som helst kan hända när man har barn och pratar i radion. 😂 När vi hade pratat klart så bakade vi. Det var kul och kladdigt men det gick bra. Haha, så fort smeten var klar så körde Lily ner en sked och smakade. 🤣 De blev goda men i denna ugnen så måste man ha lägre värme antagligen. Jag tyckte det blev för gräddade men svårt att veta på förhand. Efter baket så diskade jag och Lily fick hjälpa till med det hon ville och se på barnprogram en stund. När allt var klart så satte vi oss i soffan och tittade på Pippi, vi har köpt hela serien på DVD. Samtidigt så ringde vi till mormor och morfar. Kort där efter blev det lunch och videochattade med pappa. När lunchen var klar så myste vi i Lilys rum till filmen Frost 2.

Efter filmen så fixade vi på balkongen och Lily hjälpte till. Så nu är balkongen klar för att kunna sitta där då och då, även för att kunna äta mat där ute. Haha, Lily blev så trött efter att ha hjälpt till så hon satte sig i en av stolarna och vilade. 😂 När pappa kom hem från jobbet så slappade vi lite. Jag skulle ha varit iväg på ett möte men de var tvungna att flytta på det för det hade kört ihop sig för dem. Så mötet blir på måndag istället. I alla fall så bestämde vi oss för att äta middag ute på balkongen. Det blev potatisbullar med bacon och lingonsylt men Lily fick korv istället för bacon. Sen blev det lite dans på Lily till bra sommarmusik.

Efter ett tag blev jag så trött så jag gick och la mig och vilade en stund. Det var så skönt! När jag vaknade så tog Tobias hand om disken och Lily och jag myste i hennes rum. Nu håller Tobias på med nattningen. Ja, jag skrev igår att han gjorde den men vi fick hjälpas åt för Lily var väldigt orolig av sig och hade svårt att komma till ro för att somna.

https://sverigesradio.se/avsnitt/170738














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0