Vart tog energin vägen?

I flera veckor så har jag känt mig trött, apatisk, värdelös, orkeslös. Ingen energi eller lust att göra något, jag har försökt att ta mig igenom dagen, jag gjorde det som var det viktigaste. Laga mat, ta hand om Lily, söka jobb osv. Men så var det en dag som kroppen bara från ingenstans sa till mig att nej nu får du ta tag i saker.

Jag tycker ju om att baka, jag tycker om att pyssla och greja så varför gör jag inte det då? Så idag bakar jag matbröd och förra veckan bakade jag och Lily. Just nu regnar det för fullt och jag har bröd på jäsning och i ugnen, det blir frallor med vetekli. Ett gott och nyttigt recept, jag kan ha morötter i också men inte denna gången. Får se vad Lily tycker om brödet sen.

Ja, vad har vi gjort i helgen då? Jo, i fredags så duschade vi efter middagen och myste sen i Lilys rum. På kvällen så jag och Tobias på film och myste men båda var så trötta. Sen på lördagen så kom Lily och väckte oss vid 5:30 och det vara bara att gå upp typ. Vi fixade i ordning här hemma och sen åkte vi för att hämta paket och sen hem till farmor. Och där rensade Tobias bland sina gamla grejer, vi åt god mat och Lily lekte för fullt. På kvällen så kollade vi på en fånig film och den var lite smårolig men inte så att den blev någon favorit.

Igår så kom farfar på besök och Lily var väldigt avvaktande eftersom det är sällan vi har besök i samband med Corona men vi hade inte så mycket besök innan heller. Lily ville hjälpa till med maten så det fick hon göra. Så det blev skinksnitzel i marinad, hemmagjord klyftpotatis, ädelostsås och grönsakspytt. Efter middagen så gick vi ut en stund så att Lily fick leka. Men regnet kom och vi gick in och började med kvällsrutiner med dusch och förbereda inför idag.

Ja en fin helg blev det i alla fall. Bjuder på lite bilder.















Kommentarer
Postat av: Anonym

Istället för att lägga så mycket fokus på om flätorna blir bra borde du lägga ner tid på att fixa benan innan du gör flätorna. Ser slqrvigt ut

Svar: Inte så lätt när huvudet på en blivande 3 åring far runt. 😂 Man gör så gott man kan. Hon försöker lära sig att sitta still och jag försöker lära mig att fläta. 😊
Anna Hansen

2021-05-17 @ 14:51:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0