Munktellträffen i Ekilstuna

TÄVLING!
Igår så var det tävling. Det var att gå upp tidigt och göra sig i ordning. Gick upp 4.45 och fixade med allt jag behövde. Sen klockan 6 så åkte jag iväg till Norsbron för att byta bil och åka med andra. Det var skönt att slippa köra själv dit. Dels för att jag inte är van än att köra så långt och jag hittar inte heller. När vi hade åkte en stund så somnade jag och det var gött att vila. :) Sen när vi kom fram så var det anmälning och betalning som gällde. Sen var det att hitta sin tavla och sätta ihop bågen. Och sen började tävlingen. Tråkigt nog kom jag sist på 180 poäng eftersom jag tävlar i damer fristil 21 klassen. Men jag fick nya vänner och massor av lärdom. :) Maten var också god, det var kyckling med potatisgratäng och skysås. :)










FRIDAY!

Äntligen är det fredag. :)
Idag kom det tre pall i leveransen och det gick rätt snabbt att fixa det. :) På den ena pallen kom det 40 kartonger med stora hambugerbröd och 25 kartonger små hamburgerbröd. Så det var en del att fixa med. :)
Det rullade på bra och det kom folk mer eller mindre hela tiden. Sen sa Erica att jag skulle åka in till Karlstad till Kalenius för att köpa blommor och ha utanför entrén. Så det gjorde jag. Men när jag står där i affären så hör jag på nyheterna att det har skett en olycka i närheten och jag tänkte på vilken väg jag skulle kunna ta istället för E18 hem till Grums igen. Men jag hade sådan tur att jag kunde köra förbi för allt hände på andra sidan och strax efter jag hade kört förbi så sa de på radion att det hade blivit avstängt i båda riktningarna. Men vad jag vet så var det ingen skadad. Och det ät tur. :)
Sen kom jag tillbaka till jobbet och jag och Erica planterade de nya blommorna och det blev bra. (Om jag får själv det själv) ;) Nu blir det Idolmys med Nalle och Carola. :)

Ha det gött nu alla!



Family weekend

Då var det dags för family weekend igen. :)
Hoppas det kommer mycket folk. :)





Robin Hooda

Är mitt nya smeknamn. :)
Ja, som ni kanske redan har läst så håller jag ju på med bågskytte. Och pappa kom på ett bra smeknamn till mig, Robin Hooda. :P I söndags var jag till Karlskoga på tävling och tävlade nu inte i motionsklass utan i den stora klassen, damer fristil 21. Körde dit själv och det är första gången som jag körde så långt. Att köra till Karlskoga var inte så svårt det är ju bara att följa E18 mot Örebro. Men sen var det lite svårare. Vart låg den idrottshallen vi skulle vara i osv.
Men jag hade fått bra beskrivning från klubben så det gick bra iaf. :)

Här kommer det lite bilder. :)






sköna lördag

Ja, då har ännu en lördag gått. Först i fredags efter jobbet så var jag på dåligt humör när jag kom hem till mamma och pappa. Jag hade med väldigt mycket grejer också så jag orkade inte ta in allt på en gång utan gick två gånger. Sista gången tog jag med Nalle ut och han såg när jag tog bilnykeln och han ville åka bil. Men när han upptäckte att vi inte skulle åka bil så såg han så ledsen ut. När jag hade burit in de sista sakerna så got jag handväskan och åkte iväg en kort bit med honom. Sen när vi kom tillbaka var han jättenöjd. :) Så det kändes skönt att jag hade gjort någon glad. :) Idag sov jag länge och det var skönt. Pappa väckte mig visserligen tidigt så jag kunde lägga mig brevid Sofie och sova vidare. Hon myste för fullt när hon upptäckte att jag låg där. :) Senare låg vi och tittade på barnprogram och bara myste. Sen efter frukost så åkte jag iväg och tankade bilen och var hem och hämtade lite saker och kollade posten. Och innan middagen var jag ut med Nalle på en skön promenad och sen tog vi en massa bilder. :) Sen var det hockey och jag och Sofie satt i soffan och myste men sen somnade vi. Hon ville sträcka ut sig så pappa lade rätt henne och jag gick till sängen. Vaknade inte förän klockan var 18.30 och kom på att det var jag som skulle ordna med smörgåsar. Men fick hjläp. :P Togen mig en skön dusch efter maten och sen senare på kvällen så gjorde jag i ordning äggtoddy till mig och mamma. :)








Ännu en toppen helg

Ja, då ha det gått ännu en helg. På fredagen var det en liten leverans som kom så jag kunde ta den själv. Sen så rullade det på under dagen. Det var en hel del att göra men det gick bra ändå. :) Efter jobbet så var jag och tränade bågskytte och det gick sådär. Jag siktade med fel öga och gjorde alla möjliga fel. :P Men det kan vara så ibland. Efter det så åkte jag hem till Maria och Mattias och hälsade på. Frida var där också. :) Vi tittade på Idol och hade kul.
Sen på lördagen var jag hem till Frida tidigt på dagen för att ladda upp för matchen. Vi satt och lyssnade på musik och tjöta. Sen kom hennes föräldrar och hämtade upp oss. Vi åkte för att hämta Maria och sen bar det av till baren nitton32 i LLA. Det var brunch som serverades och det var inte helt fel. Sen minglade man lite och sen började matchen. Jisses vilken match. Det var hur livat som helst och det bästa är att vi vann :). Resultatet blev 2-1 mellan FBK- FHC. Sen fick vi ut dem på isen igen efter matchen. Helt super! :D
Igår så jobbade jag 12-20 passet och det brukar vara jobbigt men det var så mycket att göra så klockan gick jättefort. Idag har jag bytt däck på bilen, ringt en massa samtal, varit till apoteket och varit inne på Bergvik med mamma och syrran Evah och kollat lite. Tog även en fika. :) Nu blir det mys och sen en dusch. :)




















Videoblogg

Här kommer det en liten film :)


Helgen som gått

Under helgen har det varit kalas för storasyrran. :) Så jag bakade muffins och så fiarde vi henne. :) Annars har det bara varit en slappar helg och jag har bara myst. Har ju visserligen frostat ur den ena frysen. Idag var jag till kyrkan och fick lite andlig avslappning. :) Sen åkte jag hem till mamma och pappa och lyssnade på klassisk musik tillsammans med Sofie. Hon låg i soffan och vilade medan jag satt och virkade.
Sen var jag ute med Nalle på en skön höstpromenad och tog lite bilder. :)









Videoblogg och ny frisyr


Göttans!

YES! Då vann FBK!! Så jäkla nice! :D



Bästa vänner

Det har funnit många sådana i mitt liv. Vi har varit bästa vänner men sen växt ifrån varandra. De sista åren har jag inte haft en bästa vän utan det har pendlat till och från. Och det har varit i många fall envägskommunikation. Men nu har jag hittat en tjej som jag vill ha som en bästa vän. Hon är gift och har barn och hon vill ändå hitta på något med mig. Visst är det svårt i många fall att få tider att passa och sånt där. Som tur är så känner vi varandra sedan tidigare. Det största problemet är att vi båda jobbar mycket men har den turen att vi är på samma jobb och jobbar samtidigt många gånger. Men hon är en sådan snäll, go, rolig och härlig person som bryr sig om andra. Jag känner ett förtroende för henne och det känns som hon skulle kunna bli en bästa vän. :)
Nästa helgen ska vi gå på hockey tillsammans och det ska bli kul. :)


Kärlek

Kärlek, ja det vill vi alla ha.
Jag önskar att jag hade någon och dela mitt liv med. Men jag har inte hittat honom ännu. Vart finns han?
Hur ska han vara då? Jo, han ska vara mogen, trogen, ärlig, snäll, ansvarsfull, busig, glad. Han ska tycka om det mesta livet har att erbjuda. Inte vara rädd för att hitta på nya saker och testa ny mat och sånt. Utan våga leva.
Han ska även gilla att titta på sport men det får inte gå till överdrift.
Utseendet vet jag inte. Många har ju en dröm att han ska ha blå ögon osv. Men jag känner att det inte spelar någon roll. För är han sig själv och älskar sig själv som han är så blir han ju vacker.
Sen gör det inget om han är något år äldre än mig men det gör inte så mycket om han är något år yngre än mig. Jag vill hitta den rätta och att jag ska vara hans allt och hans stora enda kärlek precis som han är mitt allt och min enda stor kärlek.


A loving heart is the truest wisdom!


Mysdag

Sköna söndag!
Ledig från jobbet, sov länge, åt god frukost med mys också. :)
Sen gjorde vi oss i ordning syrran Sofie och jag och gick ut på en härlig promenad.
Det är ju inte sådär jättekallt ännu utan lite kyligt men ändå varmt.
Det var perfekt väder även om inte solen sken. Sen gick vi in och myste lite och åt god soppa som pappa har gjort. Det var inte helt fel. :)

Här kommer det lite bilder. :)




Äventyr med bilen

Idag har jag varit ute och kört bil och min kompis Anna Granath var med. Vi var till Kristinehamn och tittade runt vid Picasso statyn och sen åkte runt lite i Kristinehamn. Vi fikade lite också. Sen på vägen tillbaka till Karlstad så tog vi en tur vid Alster, kronoparken, Rud, Sundsta och in i stan. Sedan åkte vi till Max och åt lite mat. Det har varit disigt och dimmigt hela dagen men det är ändå mysigt tycker jag.
Nu blir det mys med familjen och bara slappa. :)

Här kommer det lite bilder iaf. :)




















RSS 2.0