Dagens skratt


En liten jultanke


God kväll

Ännu en dag till ända, arbetsdagen gick fort tycker jag. Men det var ändå leverans och grejer så det rullar på hela morgonen. Fick många goa härliga skratt idag och det var en bra dag så sett på jobbet. 
 
När jag kom hem från jobbet stod Tobias och diskade och jag skulle fixa lite vid datorn men nu är det en massa papper som har försvunnit igen. Jag fattar inte vart allt tar vägen så nu har jag ordnat med att få autogiro eller e-faktura för nu har jag tröttnat på alla papper. Tur att Tobias var hemma och kunde hjälpa mig med att fixa allt. Det tog sin lilla tid att fixa men nu är det gjort i alla fall.
 
Just nu har jag laddat upp en video som ska publiceras vid ett senare tillfälle och så har jag utforsakt lite med youtube och privata delningar. Tobias har nu cyklat iväg till julbord med jobbet. Jag ska snart sätta mig och vila till lite tv och längta efter min älskling. Det är tråkigt att det inte är någon vinter än, saknar verkligen snön. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fin kväll. Jag ska som sagt chilla och mysa lite för mig själv.
 
 

En liten tanke


God kväll

Usch, en jobbig dag. Började med att sömnen blev störd i natt i samband med strömavbrottet. När strömmen kommer tillbaka så låter de trådlösa telefonerna, tv:n lyser till och mobilerna börjar lysa igen så man vaknar ju till av allt. Jag haft svårt att somna om efter det. Sen när Tobias väcker mig när han ska cykla till jobbet så går jag upp och ska se på tv men trycker på fel knapp på hemmabion så det vill inte fungera. Tobias ringer och förklarar för mig hur jag ska lösa problemet. När det är löst så börjar nästa problem, jag ska koka mannagrynsgröt men är inte uppmärksam nog så hälften av gröten bränns fast i botten. Går ut sen för att fixa ärende och när jag ska betala på apoteket så visar det sig sen att de har debiterat mig dubbelt.

Ja, ni ser ju hur min förmiddag såg ut. Jag går sen hem och vilar, Tobias ringer och vi pratar. När vi har pratat klart så tar jag bussen ner till city och går in på banken och det var lönlöst. Hur mycket folk som helst och jag hade inte tid och vänta då jag skulle på ett möte. Jag går iväg och fixar någon mat och sen iväg på mötet. När mötet är klart så går jag till banken igen och hur mycket folk som helst även då men jag hade då tiden för att vänta.

Väl hemma så blev det tv och mys med min älskling. Ligger nu i sängen och är jättetrött. Hoppas ni hade bättre dag än mig.


Adventsmys

Åh, vilken härlig dag det har varit! 😍 Synd bara att det inte har varit någon snö där ute.

Vaknade upp till kärlek och mys. Drog oss då vi är lediga idag, fixade mysfrukost och sen klädde vi granen och myste med julmusik. Passade på att tvätta och fixa med en video som snart kommer upp. Kollade lite på Star Wars Rebels sen och fixade middagen efter det.

Efter middagen tog vi oss en promenad på ca 5 km. Det har varit så vackert väder idag men blåsigt. När vi kom hem så filmade vi en video som kommer upp vid ett senare tillfälle. Är ju tvungen att testa mikrofonen jag fick av Tobias i present. Hihi, när jag ser mikrofonen på kameran så känns det mer proffsigt nu. 😄 Nu sitter vi och ser på filmen White Christmas med Bing Crosby i huvudrollen. Har druckit glögg och ätit lite gofika.

Hoppas ni har haft en lika härlig dag som jag. 😊 Och trevlig advent på er.


Anna Testar Brittiskt godis- Video


God morgon

Vilken dag det var igår, jag var jättetrött så jag orkade inte skriva.

Igår var vi till Grums till min goa familj på kalas. Vi firade mig och två av mina systrar då min stora syster fyllde i oktober, min ena lillasyster fyllde för någon vecka sen och jag fyller snart.

Det var härligt att komma till Grums och mysa med min familj. Vi åt tårta ( både smörgåstårta och gräddtårta) och lite hembakt. Jag fick fina presenter och härlig stämning.

När kom vi kom hem så var jag helt slut och vi skulle se på tv men jag somnade. Så jag fick bara gå och lägga mig och sova istället. Hoppas ni hade en lika fin dag som jag. 😊


LOL THATS SO ME


En idé, ett projekt och skapande

Idag var jag seg ur sängen, men jag kom upp till slut. På jobbet rullade det bra i en lagom takt. Jag pysslade med lite av varje, kök, kassa, städ och disk. Så skönt att kunna vara flexibel så man kan vara på flera ställen. 😊

Jag fick också positiva besked idag som jag så småningom kommer dela med mig av till er. Men det är mycket som jag ska gå igenom och mycket som ska lösas innan jag kommer avslöja något. Det ska bli så kul och så spännande. Sen ska det bli kul och få lära sig mycket nytt i samband med detta.

I skrivande stund är Tobias på jobbet och jag chillar i soffan. Jag har packat in presenter och lagat ett par byxor. Jag är även planerat för projektet. Hoppas ni har haft en fin dag, min har varit bra.


Supermysigt

Idag har det rullat på bra men ändå i lagom takt. När jag vaknade i morse så hade Tobias fixat frukost och det var mums. 😊 På jobbet hände det inte så mycket, jag var lite i köket, städade och stod en stund i kassan. Så jag var lite över allt idag. Chefen har gjort adventsfint på jobbet och det är så mysigt.

När jag kom hem så fixade jag lite vid datorn. Sen så när Tobias kom hem så hade han en liten överraskning till mig. Det är så att vi hade lämnat in ringarna för gravyr och putsning för ca 2 veckor sen. Jag har verkligen saknat ringen och nu idag kunde Tobias hämta dem. Så när han kom hem med dem så blev jag superglad. 😍 När vi hade pratat lite och fixat i arbetsrummet så ställde Tobias sig och diskade. Jag satte upp granen och när han hade diskar färdigt så satte vi i ljusen och stjärnan. Så nu är granen färdig för att kläs.

Nu är Tobias i bowlinghallen och jag chillar till tv här hemma. Hoppas ni har haft en fin dag, min har varit mysig. Ha nu en fin fortsatt kväll.


Chokladkalender

Igår började dagen med att min älskling hade lagat frukost till mig. Sen när han hade åkt till jobbet så började jag redigera videos, ringa samtal och pyssla. Var även in och beställde biljetter till Star Wars filmen.

Sen var det dax att gå till kyrkan för samtalsterapi. När jag kom hem så fixade jag mer med bloggen och youtubekanalen. När allt det var klart la jag mig på soffan och kollade på tv. Men blev så extremt trött sen så jag la mig och sov en stund. Och när Tobias kom hem så åt jag mat och sen körde vi bilen till svärfars garage. Tar bussen ner till city och vi ska gå på en förhandsvisning av Fyren mellan haven. Var in på Hemköp och köpte en chokladkalender och när vi kom hem så hämtade vi granen i förrådet.

Väl uppe i lägenheten jag kryper ner i sängen direkt och så myser vi där resten av kvällen.


Harry Potter V-logg


Min bagare

Idag vaknade jag till kärlek. Sov jättegott hela natten och sen när jag vaknar upp så ligger min älskling och kramar om mig. Vi ligger och drar oss och sen när vi känner oss färdigmysta så går vi upp för dagen och fixar frukost. Sen när klockan är runt 12 tiden så går jag till jobbet och gör ett extrapass.

När jag kommer hem så står min älskling och lagar mat. Det blev köttfärsgryta, potatis, sallad och en kall sås till. Det blev jättegott. Sen efter maten så bakar han lussekatter som blev supergoda. När det var klart i köket så satte vi oss i soffan och kollade på tv:n.

Nu ligger jag i sängen och vi ska snart sova. Hoppas ni har haft en bra dag. 😊


God morgon

Jag har inte orkat bloggat något då jag har varit jättetrött verkligen. Men här kommer det en liten uppdatering. 😊

I torsdags var jag och Tobias och tittade på Fantastiska vidunder och vart man hittar dem. Jag var totalt i extas för filmen och var det under hela dagen. Jag fullkomligt älskade filmen men det finns saker som de kan ha gjort bättre på och gjort filmen ännu bättre. Jag hade ju på mig HP grejerna jag köpte i London och som sagt var jag riktigt taggade för filmen. Vi såg den i 3D och det skulle vara intressant att få se den i IMAX men det var inte möjligt för oss i år att åka till Stockholm som förra året tyvärr.

Gårdagen då, fredag. På jobbet rullade det på med lite av varje och dagen gick snabbt i vilket fall. Tyvärr mådde jag inte så bra då utan kände mig väldigt ledsen hela dagen. Tobias kom och mötte mig på jobbet så vi gick hem tillsammans. Jag vilade lite när vi kom hem och kunde släppa ut alla känslor som hade legat och tryckt under dagen och Tobias fanns där för mig. Började sen må bättre och gjorde mig i ordning för att dra i väg och möta upp min bågskytteklubb på Nöjesfabriken. Där bowlade vi och åt mat. Trevlig samvaro och genom att jag är ny i klubben så är det viktigt att försöka vara med på sånt här då för att komma in bättre i gruppen. I bowlingen så gick det rätt okej för mig, ingen strike där emot. Men andra bra slag ändå. 😊 En rolig och trevlig kväll med andra ord.

Åkte sen hem och myste med min älskling. Hoppas ni har haft det bra och ta hand om varandra.


En liten tanke


Veckans film #129

 
Stephen Vincent Strange är en briljant men arrogant kirurg. Då hans karriär slås i spillror tar hans liv en ny riktning – att försvara världen mot ondska.
 
 
 
Marvels senaste film. En skön film men många skratt och härliga effekter, en av mina favoriter på senare tid. Sen gillar jag verkligen Benedict Cumberbatch. Han gör verkligen rollen kanonbra och jag tycker ni ska se den. Han lyckas få till det arroganta men ändå det varma. 
 

White swan

För ett tag sen gjorde jag ett test på pottermore.com om vilken patronus jag skulle få. Min patronus blev White Swan. Så ser ni en vit svan där ute så är det bara jag. 😉 Vad har ni för patronusar? Jag tycker att svanar är ståtliga djur och väldigt vackra.


Oväntat paket

Idag vaknade jag glad och pigg för en gångs skull. Sovit bra i natt och kände när jag vaknade att det här skulle bli en bra dag.

Kommer till jobbet och där är stämningen bra och det skojas friskt. Jag börjar med mina tilldelade uppgifter och dagen rullar på i en lugn takt. När jag kommer hem från jobbet så öppnar jag brevlådan och där inne ligger ett paket adresserat till mig. Ingen avsändare och jag har inte beställt något. Fundersam och nyfiken går jag upp i lägenheten och packar upp det. Det innehöll Harry Potter prylar (jag kommer visa allt i en video) men jag hittade inte vem det var ifrån. Tänkte om Tobias hade beställt något men varför skulle han göra det? Till slut hittade jag en lapp i paketet och såg att det var ifrån en av mina underbara följare. ❤️

När jag läste vad hon hade skrivit så började jag gråta och skaka. Jag har aldrig fått något sådant och jag kan inte förstå att lilla jag kan nå ut till er med min lilla blogg. Känns helt fantastiskt och veta att man kan göra sådant intryck.

Nu har jag lyckats smälta detta fina paket och det kunde inte komma lägligare då vi ska se filmen i morgon. 😍 Jag ska ha så mycket HP som går att ha på sig för mig. 😜 Hoppas ni får en fin kväll allesammans, jag myser här hemma till tv-serier då Tobias jobbar. Har massor av ljus och myslampor tända. Försöker fixa med en video samtidigt som ska komma upp snart. 😊 Ha det nu så härligt och ta hand om varandra. ❤️


God kväll

Vilken dag! Leverans och grejer på jobbet. Dagen gick fort med alla sysslor som ska göras. Poff sa det så fick jag gå hem.

Väl hemma så plockade jag ur bilen då den ska säljas. Under tiden som jag plockade ur den så kom Tobias på sin cykel och skrämde mig. Märkte inte att han kom. När bilen var urplockad så körde jag en tvätt och sen har jag vilat. Har småplockat lite för att få ordning. Tobias är nu på bowlingträning och jag ligger i soffan och chillar till tv-serier.

Hoppas ni har haft en fin dag, min har varit bra med lite jobbiga inslag. Nu är alla ljusstakar och sånt uppe lite städning kvar sen är vi redo för advent. 😊 Ska sen sätta mig och planera lite och fundera lite på framtiden i olika sammanhang.


Veckans sötnöt


Det är inte mitt ansvar

När du är vuxen eller ja i alla fall från 17 år och uppåt så ska du kunna ta ansvar för att du kommer till gymnasiet/universitet/ jobbet i tid. Det är inte dina kompisars ansvar, inte dina klasskamraters ansvar eller dina kollegors ansvar utan ditt eget.

Man kan inte begära av samhället runt om att de ska ta ansvar för att du ska vakna i tid och komma iväg till ditt möte, din lektion eller jobbet. Är du vuxen så får ta ditt ansvar för dig själv. Din kollega ska inte behöva ringa och fråga "är du vaken?" För du är stor nog att kunna sköta dig själv och visst att man försover sig eller att man kommer försent någon enstaka gång är okej men när det upprepas gång på gång det tycker jag är fel. Det är även okej om man åker buss och bussen är försenad, det händer något längs vägen till skolan/ jobbet som gör att du blir sen. De orsakerna är skäliga orsaker men att bara ignorera klockan varje morgon är inte okej. Även om man har barn som man ska få iväg till dagis men barnet är bråkigt på morgonen, inte där heller gör det något för man gör så gott man kan som föräldrer.

Jag tycker att det är brist på respekt och att det är en viss arogans med att försova sig ofta. Då kan man ju börjar fundera på om det finns bakomliggande orsaker eller är personen så arrogant? Om det finns bakomliggande orsaker så kan man få en bättre förståelse om man får veta men om någon bara är arrogant och kommer sent för att den inte har lust är en hel annan sak.

I alla fall så är det inte mitt ansvar för att du ska komma i tid till dit du ska. Jag har ansvar för mig själv och ingen annan. Jag har som helst inga ansvar för dig! Du är stor nog att kunna ta hand om dig själv och kan du inte det så får du lösa det. Jag ska inte behöva lösa det om dig om jag inte är din syster/dotter/mamma eller annan släkt. Som syster kan jag ställa upp för mina syskon om de behöver hjälp, jag kan ställa upp för mina föräldrar men en skolkamrat eller en kollega är något helt annat.

Vad är er syn omkring detta? Är det verkligen mitt ansvar för att man kommer i tid? Har ni råkat ut för detta? Dela gärna med er om era tankar och erfarenheter.


En produktiv dag

Oj, vad dagen gick fort ändå. Vaknade när Tobias klev upp försökte somna om men kunde inte. Gick upp sen när klockan var strax före 7, kände att det inte var någon mening att ligga kvar. Tobias cyklade till jobbet och jag fixade då frukost. Chillade en stund i soffan och sen var det dax att ta sig en dusch. Sminkade mig och fixade mig för dagen.

Åkte sen med bussen ner till city där jag hade några givande möten. Det ser bra ut för framtiden och känns ut som att det är tid för förändringar på vissa områden. Man kan väl uttrycka med andra ord att jag står vid ett vägskäl. Men jag har bra stöttning av alla runt omkring. Träffade några gamla vänner också som jag hängde med en stund. Sen möttes jag och Tobias upp men han hade ju cykeln och jag åkte buss.

Nu är vi hemma och jag vilar i sängen och Tobias står och diskar. Hoppas ni har haft en fin dag, min har varit mycket givande. Tyvärr började jag må dåligt då mitt öra började krångla.


God morgon.

Då var all snö borta och plusgrader. Är inte det typiskt att när man börjar sätta upp för advent så försvinner vintern?

I alla fall så fixade vi lite i köket igår. Tobias var ut och piskade mattorna och han dammsög och grejer. När vi var klara i köket så tog vi oss en promenad ner till Rusta där vi köpte en ny elljusstake till hallen. Gick sen vidare till Pekås och handlade middagsmat. Fixade mat när vi kom hem och sen blev det film och mys. Det var Harry Potter nr 8 dom vi kollade på och sen kollade vi på Den lilla sjöjungfrun.

I natt sov jag oroligt igen som de sista nätterna. Begriper inte varför men får hoppas att det blir bättre snart. Idag har jag en massa möten inbokade och jag ser fram emot dem. Hoppas ni har det bra och ha nu en fin dag allesammans.


Dagens skratt


Sjukling och melodikrysset

Fortfarande sjuk och Tobias har bowling hela dagen. Så jag får nu kurera mig under duntäcket med melodikrysset och en härlig natur utanför. Jag lyckades lösa en del på krysset och ska snart se på tv. Krysset idag var lätt och i facebookgruppen så kunde jag deras ledtrådar och sen även ge några ledtrådar för en gångs skull.

Inatt sov jag bättre än natten innan, men när jag vaknade så kände jag mig helt orkeslös igen. Vädret är soligt, vitt av snön, ca -2.4 grader och det är så härligt vintrigt. Längtar tills jag ska börja med julpyntet vilket inte dröjer så länge till.

Nu ska jag vila ännu mer och försöka bli frisk. Kanske tar en uppfriskande promenad sen men vi får se. Jag vet ju inte när Tobias kommer hem utan det får vi se helt enkelt. Hoppas ni får en bra dag, jag ska försöka göra mitt bästa för att min dag ska bli så bra som möjligt. Bjuder på en fin vinterbild tagen från vårt finrum.


Vintermys

Fortfarande sjuk och när jag vaknande idag så var det riktigt jobbigt. Det värkte över allt och jag kände mig riktigt dålig.

Gick upp och la mig på soffan, kollade på tv och chillade. Skrev med en bekant på messenger som njöt av vårt vinterlandskap. Under veckan så satte jag upp ljusstakarna i sovrummet och fixade adventsljus på balkongen. Det är så mysigt med ljusen och allt. Tyvärr har vi lite grejer på balkongen i år med så det blir ingen gran där som jag tänkte mig. Men jag improviserade så får vi fixa till gran nästa jul istället. Lite för trångt än så att säga. Det piggar upp mig med snön och ljusen, sen all planering med bröllopet också.

Nu i skrivande stund så spelar Tobias och jag ser på tv i sovrummet och myser. Sen ska vi mysa tillsammans till någon film och äta lite grönsaker med dipp. Hoppas ni har haft en fin dag, jo har ni sett min senaste video? Ha nu en fin fredagskväll allesammans. 😊


STORYTIME - Jag existerar inte


Dagens skratt


Sjuk och ett härlig vinterlandskap

Usch, då har jag blivit sjuk. Ligger nu hemma i soffan och kurerar mig med tv-serier och myser till att snön finns där ute.

Det började igår, jag kände hur tröttheten började. Men jag kämpade på och hade kul i vilket fall. La mig på sängen sen efter jobbet och vilade lite och sen kom Tobias och gjorde mig sällskap. Vi kollade på tv, men jag hade verkligen ingen ork att se på någon film eller så utan det blev lite slötittande bara. När klockan var runt 21 kände jag hur mycket sämre jag hade blivit så jag sjukanmälde mig för idag.

Idag vaknade jag först runt 5 av en jobbig dröm och att jag behövde på toa. Sen vaknade jag när Tobias väckte mig när han sa hej då. Gick upp, fixade frukost och kollade på tv. Lyckades somna om på soffan sen ett par timmar och nu kollar jag på Hem till gården. Jag skulle ha varit iväg och fixat med min fina klänning men kände att det inte passade sig när jag är sjuk nu. Som tur är så är det lång tid kvar så det är ingen stress.

För övrigt myser jag när jag ser snön där ute och det känns så härligt. Tidigare i veckan tog jag fram elljusstakarna och kollade så de funkar och nu står de och väntar på att bli utplacerade. 😊 Jag känner att jag ligger bra till i planeringen för jul. Men jag har ju hjälp nu också. Nåja hoppas ni har det bra. Jag ska kurera mig och hoppas att detta går över fort.


Veckans sötnöt


Dagens skratt


Hihi, fick ett paket idag

En dag som börjar med kaos. På jobbet rullade det på med lite av varje och snön yrde omkring på utsidan. Under lunchen så stod jag och gjorde burgare och det var kul som omväxling. Sen blev det lite grill, lite kassa och lite städ. En okej dag på jobbet där tiden gick fort.

Efter jobbet tog jag bussen in till city där jag mötte upp min älskling. Vi gick och käkade mat och sen fönstershoppade vi. Fördrev tiden bra innan bion började. Det var en förhandsvisning på Flykten till framtiden. Sen berättade Tobias att vårt efterlängtade paket hade kommit, inbjudningskorten till vårt bröllop. Hihi, pirrar till bara jag ser korten. 😍

När bion var slut så tog vi bussen hemåt men var då först och hämtade ut paketet. Väl hemma så packar upp paketet och kollar och det såg perfekt ut, bäddar rent i sängen och nu sitter jag i soffan nyduschad och ser på tv. Min fina älskling står och diskar.

Känns så mysigt nu när snön har kommit, planeringen för jul och bröllop rullar på som den ska. Känner mig så otroligt lycklig och glad just nu. Visst finns det mörka moln på min himmel men jag vet att de kommer och försvinna så småningom. Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag. Jag blir verkligen gladare av snön och känner mig piggare.


En liten tanke


Dagens skratt


God morgon

I natt sov jag supergott, helt utslagen måste jag säga. Tobias gick upp före mig då han börjar tidigare nu. Vädret här är lite snö, kallt och frost. Temperaturen ligger på ca -3.2 grader och det är mysigt men man lär frysa när man går till jobbet.

Jag har nu ätit frukost och sitter nu och tittar på nyheterna. Hoppas det blir lite att göra idag så man får jobba sig varm. Efter jobbet så blir det bio, en förhandsvisning på någon film. Hur ser er dag ut? Skola? Jobb? Ledig? Dela gärna med er och ha nu en fin dag.


Julklappar, presenter, bröllop

Idag vaknade jag när Tobias väckte mig när han skulle till jobbet vid 7. Jag gick upp då med en gång och fixade frukost. Efter frukosten pysslade jag ihop videon och sen såg jag på tv, grejade och pysslade. Fick en hel del gjort, kollade upp alla elljusstakar så att de fungerar som de ska. Så nu står alla på matsalsbordet och väntar på att få placeras ut.

Sen var jag till diakonen i kyrkan för samtal. Jag hade mycket att prata om så tiden gick fort. När jag var klar där så tog jag bussen ner till city där jag käkade mat och uträttade lite ärenden. Hittade en julklapp och lite annat plock. Var också in till Kalenius och pratade om bröllopsblommor. Mötte sen upp Tobias och vi lämnade in våra förlovningsringar för gravyr. Känns konstigt att vara utan ringen nu. Sen tog vi bussen hem till svärmor och lånade hennes bil då vi behövde storhandla. När vi kom ner till Bergvik så tog vi oss en fika. Tobias hade några kuponger från COOPcafé som vi passade på att utnyttja.

Nu är vi hemma och det är mys på schemat och vila. Jag fryser som attans och är trött. Så nu blir det tv, täcke och soffan. Hoppas ni har haft en fin dag, min dag har varit mysig med snö och bröllopsplanering.


Dagens skratt


Vlogg - Bröllopsklänning


En liten tanke


Inbjudningskort

Idag vaknade vi runt 8:30 och jag har sovit supergott i natt. Jag vaknade dock av att jag hade ont i magen så jag fick gå upp. Sen när Tobias vaknade så fixade vi frukost och kollade på tv. Efter frukost började vi stöka i förrådet och organisera där. Det blev så mycket bättre nu och blev så mycket rymligare. Jag hittade ett och annat som vi kunde rensa ur också. Men vad skitig man blev!

Efter det satte vi oss och beställde inbjudningskorten till bröllopet. Det pirrade till i min mage när vi skickade iväg beställningen. När vi var klara så började vi titta på Jocke och Jonna på viafree men jag kunde inte sitta still utan jag började greja i arbetsrummet under tiden vi tittade. Vill man få något gjort så får man passa på när energin finns där. Gjorde lite mer planering på bröllopet också.

Sen blev det mat och film. Vi kollade på Harry Potter 7 och sen började vi kolla på en nya tv-serie på Netflix. Nu ska vi kolla på mer tv och chilla. Det har en mysig dag där vi har fått mycket gjort och jag har också kunnat vila. Även gjort planering för i morgon. Hoppas ni har haft en fin dag. 😊


En liten tanke


Bakat och pysslat

Låg och myste lite i morse innan vi gick upp för dagen. Får passa på när båda är lediga och allt.

Fixade frukost och kollade på Disneydags på Barnkanalen. Efter frukosten så riggade vi upp kameran och sånt för att kunna filma sen när vi ville. Sen när det var klart satte sig Tobias ned och spelade och jag stod i köket och gjorde de sista köttbullarna. Jag myste då det var snö ute, jag hade tända ljus och lyssnade på julmusik. När köttbullarna var klara och Tobias hade spelat färdigt så kollade vi på Star Wars Rebels och chillade.

Sen vart vi hungriga och gick ner till pizzerian och köpte hem pizza. Kollade på V för Vendetta och den var bra. Sen kände jag mig så otroligt trött så jag tog en powernap och när jag kände mig pigg igen blev det mer film och lite godis. Men det intressanta är att jag orkar knappt äta något godis (vilket är bra). Andra filmen vi såg var Star Wars the Force Awakens i 3D. Rätt fränt att se den hemma i 3D och nu kom både ljudet och 3D till sin rätt när vi har fått ny tvmöbel och allt.

Hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag har haft. Är nu rätt så trött och funderar på sängen snart. I övrigt idag så har jag planerat lite på bröllopet och funderat.


Bröllop och snö

Idag har jag känt mig glad hela dagen, är dock trött och sliten nu.

På väg till jobbet idag så lyssnade jag på julmusik och myste med den lilla snön och frost som finns. Känns så härligt med snön och den piggar verkligen upp min trötta själ. På jobbet rullade det på friskt och det märks att det är höstlovet nu. Men härligt ändå när det händer saker, rätt tråkigt när allt är stendöttt så att säga.

Efter jobbet så gick jag direkt hem och bytte om. Sen kom svärmor och hämtade upp mig och Tobias så åkte vi till Nors kyrka där hennes mamma och pappa är begravda. Vi passade på att gå in i kyrkan så jag fick se mig om lite för planeringen och sånt. Jag passade på också att tända ljus och be för min fina familj. När vi var klara i kyrkan så gick vi ner till sockenstugan och där var det våffelcafe. Passade på att kolla in och prata med personalen. Jag ska så småningom börja med borsplaceringar och sånt nu när jag vet hur lokalen ser ut och grejer.

Nu är vi hemma och jag har duschat och Tobias står nu och diskar. Sen blir det film och mys resten av kvällen. Jag är nu ledig hela helgen. Hoppas ni har haft en fin dag, min har varit härlig men jobbigt stundvis.


Dagens skratt


Snö och frost

Vaknar upp till en vit värld med lite snö och frost. Temperaturen ligger på ca -1,9 grader och det är mörkt än. Jag har nyss kommit upp och snart ringer Tobias klocka också.
Usch vilka mardrömmar jag har haft. Minns inte någon av dem speciellt bra men vet att jag har vaknat till och från sen klockan var runt 4 tiden.

Hoppas den här vita vackra världen håller i sig idag så jag får ta del av den mer i dagsljus också. Har nu en ledig helg efter den här arbetsdagen och det ska bli så skönt. I eftermiddag ska vi åka med svärmor och hennes kille till Nors kyrka, där ska vi sätta ljus och sen kolla in kyrkan och sockenstugan. Tror det var något våffelcafe också i stugan, får se om vi kommer att äta något. Jag ser fram emot det.

Vad som blir annars ikväll blir film och mys som alltid. Kanske lite glögg och annat gott. Får se på det. Hoppas ni får en fin dag, jag ska försöka få en så bra dag som möjligt. Jag har mått dåligt de senaste dagarna så därför har jag inte varit så aktiv här. Nåväl, ha nu en fin dag. Bjuder på en gammal bild.


Veckans sötnöt


Swish

Detta med swish. Jag använder inte det för jag anser inte att jag behöver.

Något som jag har tänkt på ett tag är att man inte ska anta att alla använder swish, Facebook eller vad det nu än kan vara. Fråga personen du ska ha kontakt med hur den gör. En kompis till mig berättade att han skulle sälja en möbel för en billig peng. Han fick en köpare som antog att säljaren hade swish. Felet som säljaren gjorde dock var att inte skriva ut i annonsen att det är kontant betalning som gäller. Men det är också upp till köparen.

Jag har även fått hört historier om gäster på olika restaurangkedjor som vill swisha istället för att använda kort. Nu finns det vissa butiker och företag som använder swish men du ska inte anta att alla gör det. Vad är det som säger att bara för att du använder swish, Facebook eller vad det än kan vara så använder alla andra det också? Det finns faktiskt de som inte använder något av det och de är nöjda med det.

Det jag vill säga är att ta inte för givet att alla är som du själv. Det finns de som skiljer sig från mängden. Jag är en av dem som inte använder swish men dock flitig användare av Facebook. Däremot så antar jag inte att alla har Facebook utan frågar den jag vill kontakta på Facebook i så fall. Det finns faktiskt andra alternativ än swish, Facebook eller vad det än kan vara.


En liten tanke


Vlogg Nya möbler


Dagens skratt


God morgon

Var så himla trött igår kväll så jag orkade inte skriva. Det var en aktiv dag igår fastän jag inte gjorde så mycket.

Först så åkte jag ner till centrum och fixade lite där. Sen så tog jag bussen ner till Bergvik och mötte upp min familj där. Vi åt mat tillsammans och Evah fixade lite saker där. Sen åkte vi iväg till Karlstads Högtidskläder och tittade ut en brudklänning till mig.
Det var pirrigt, nervöst och spännande. Fick prova några stycken innan jag hittade rätt klänning. När jag hade hittat den så kollade vi ut lite andra saker också när man ändå hade bra hjälp.

Efter det besöket åkte vi till Rusta, Bergvik (igen) och sen så körde familjen hem mig. En härlig dag med min familj måste jag säga.


RSS 2.0