Trött och bad update

Usch, är så trött och sliten nu. Orkar inte med nått just nu och vill bara sova.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är helt tomt i planeten. Nu är det hockey på tv:n och det ska vi titta på. Men jag kommer väl att slötitta bara. Hoppas ni har det bra.




Dagens låt




Nytt i garderoben










Lite bilder från igår








Maten som jag åt


Maten som pappa åt. Var tvungen att smaka på det.










Ny dag med roligheter


Har nyss vaknat och jag har sovit jättegott i natt. :) Har ni?
Det som står på schemat idag är shopping och ha kul. Jag vet vad jag ska köpa om jag hittar det jag vill då. Är lite trött och seg efter igår, har även ont i halsen. Men det blir så när man kollar på hockey. :P Det är hockey här i Grums idag och hoppas vi vinner.

Jaja, bilder kommer senare på gårdagen och på dagen idag. :)




God kväll

Eller snarare god natt. Har nu kommit hem från Göteborg och har haft en underbar dag. :)
Ätit gott, varit med undebara personer, sett på en bra match och haft det bra.
Är nu trött, hes och sliten. Ska strax lägga mig och mysa lite innan sovdags. :P

Ha dä gött nu alle!:)



God morgon



Hoppas ni har sovit bra. :) Det har jag gjort i allafall, somnade sen pga att jag pysslade med en greje på datorn. Prövade igår kväll hur man gör bildspel och lägger musik till. Dessvärre har jag inte så mycket bilder än på min dator så jag fick gå igenom min dayviews för att få tag på bilder. :P Ska snart göra mig i ordning för att åka iväg till Göteborg och se Frölunda när de spelar.

Ha en underbar lördag! :D


Dagens låt






Fredagskväll



Äntligen fredagkväll! Jag började sent idag och jobbade bara till 17.00. En skön dag ändå. :) Det har varit ett bra tempo på jobbet och det har inte hänt något särskilt. Efter jobbet så åkte jag hem till mamma och pappa, åt lite mat och tog mig en dusch. Var även ut med Nalle på gården och nu sitter vi och myser framför tv:n.



Fredag

God morgon!
Fredag idag då, inte helt fel. :D Jag skulle ha börjat jobba 8.30 i morse men eftersom jag jobbade extra länge igår så slapp jag börja så tidigt. :) Ska börja klockan 11 sen och jobba några timmar idag. Hoppas det blir lugnt idag så det inte blir så jobbigt. Är nu lite trött och seg men sov bra i natt iallafall.

Have a nice day!



En gammal bild :D

Overtime and lots of people

Shit! Idag var det hur mycket som helst att göra på jobbet. Under första timmen var det så lugnt att vi kunde faktiskt ta en riktig rast. Det var inte illa det. :) Men sen när klockan var runt tolv så drog det igång med hur mycket folk som helst. Det har varit kaos typ hela dagen och folk och skräp överallt. När jag kollade hur mycket vi hade sålt under dagen så låg siffrorna på ca 41 000 kr. Och vi har inte stängt än. Så det kan bli mer pengar för restaurangen. :) Men jag har ialla fall slutat för dagen och sitter nu i min mysdresse och skriver. Jag jobbade från klockan var 8.30 i morse till klockan var 19.30. Så det var ett långpass som heter duga. Jag ska ju börja 8.30 i morgon också men eftersom jag stannade nu på kvällen så fick jag börja senare i morgon. Så jag börjar 11 i morgon förmiddag. Nice. :) Sen fick jag en glad nyhet när jag kom till mamma och pappa. Min funktionshindrade syster Sofie är ju på daglig verksamhet och där har det bilder på olika saker som de ska göra. Och när assistenten sa att de skulle gå på toa så tog Sofie kortet med toa på i handen och tog med sig det till toan. :) Helt jävla fucking underbart! :D

Men nu är jag helt slut och ska bara mysa och sova. :)

Dyster & dålig

Usch, jag mår verkligen inte bra. :( Känner mig så dyster och dålig. Örat tjuter och är konstigt, ont i huvudet, ont i hela kroppen. Allt är bara blä just nu. :( Sitter nu hemma hos mamma och pappa och skriver, ska sova där i natt. Tur att jag har familjen, saknar Evah och Carola. Men Evah kommer hem i morgon som tur är. Ska snart göra mig i ordning för natten men först ska pappa spola ur örat på mig. Har haft i revaxör och rengjort örat så att säga.

Nä, nu räcker det för i kväll.


Mina sporter

Jag är inte så jätteförtjust i att sporta själv. Tycker om att röra på mig men inte att spela fotboll, innebandy eller något annat som är så krävande. Jag tycker om bågskytte för att det är en så lugn och behaglig sport att utöva. Jag älskar att simma men skulle inte vilja bli simmerska ändå. Det är för mycket träning och för mycket tid. Jag motionssimmar hellre. Men efter mycket letande och prövande av olika sporter så har jag nu hittat min sport och det är ju bågskytte då. :) Men att titta på sport är kul och det jag tittar helst på är ju då bågskytte, hockey, rally, friidrott och skidor. Under åren så har jag prövat ridning, badminton, bowling, tennis, simmning, skidor, skytte med någon typ av gevär, friidrott och sen bestämde jag mig för att testa bågskytte. Snart ska jag och pappa åka upp till Sunne för att se på Svenska Rallyt på Collins Crest. Det ska bli kul. :)

Mitt favoritlag i hockey är ju FBK såklart. Men i de andra sporterna så har jag inte så stor koll på vilka som är med. Tycker bara om att titta ibland och se hur det går.


Inspiration













Mix Haxholm, en underbar kvinna som verkligen inspirerar mycket. http://www.mixarcher.se/



Ännu en vacker, underbar och inspirerande kvinna Evaaaahs.se


Ett morgonpass i badhuset

GÖTT! Då har man kört ett träninggspass i badhuset. Jag körde 30 minuter på crosstrainingen och sen 30 minuter på löpbandet. Har inte tränat på ett tag så jag blev en aning tröttare än vad jag räknade med. Hade tänkt och kört lite styrka också med ansåg att det fick räcka så. Man får ju inte börja för hårt så att säga. Har nu ätit lite och ska vila ett tag. Det blev äggröra med ost i, skinka och så prövade jag Kobbs Thé med Citron och lime. Men thét var inget gott alls. Jag har jättesvårt med thé överhuvudtaget. Sen måste jag diska, plocka rätt och pyssla lite.










Proud and muscle soreness

FREDAG! :D Skönt med lite helg. Idag var det leverans på jobbet och den var inte särskilt jobbig. Jag har även rengjort glassmaskinen och diskmaskinen. Och vi har sålt rätt bra idag. Jag fick jobba över en kvart och det gjorde inget. Efter jobbet så åkte jag iväg och gjorde ett skjutpass och det gick rikigt bra. Fick visserligen inga tior men det kändes bättre i kroppen och jag fick inte jobbig värk som jag kan få. Det innebär att jag hade rätt kroppshållning och tänkte mer på att fokusera på hållningen. Så det ska jag träna på nu de kommande gångerna. Just nu har jag lite lätt träningsvärk eftersom jag använde muskler i kroppen som jag inte har använt på rätt sätt tidigare.

Nu blir det tv mys i soffan och sen sängen. Ska upp tidigt i morgon och styrketräna lite. :)


Lite bilder från i söndags







Det gick sådär. Fick 140 poäng, men jag är nöjd ändå. :) Jag hade kul och älskar sporten för att den är så enkel i sig. Det som är jobbigt är att räkna. Men som tur är så räknar alla andra. :P

Mys

Ledig idag och det är skönt. Vi sov länge idag eftersom vi var vakna en hel del i natt. Vi tittade först på skräckfilm och den var jättebra. Sen pratade vi lite. Sofie sov lite dåligt och hon hade lite besvär. Jag var med pappa till affären idag och handlade lite. Sen har vi myst och jag lagade mat. Nu blir det film och gott att äta och dricka. Sitter just nu och dricker äggtoddy med apelsin. :)


Två flummiga filmer


Bilder från personalfesten













Hehe, ja det var en rolig kväll i alla fall.:)




PARTY!!

Ja, nu ikväll är det personalfest. Håller på att göra mig i ordning. :) Det ska bli riktigt kul. Men för min del blir det alkoholfritt. Jag ska köra bil och ska upp tidigt i morgon och jobba. Först äter vi på Grums Pizzerian och sen åker vi till Slottsbrons folkeshus. Där ska vi ha möte och sen parta.
Bilder kommer senare. :)

Ha det så gött nu alla! ;)



En party bild från i sommras ;)

Sick and half-day

Ja, idag blev det bara halvdag på jobbet. Kände flera gånger i natt att kroppen inte mådde bra och även i morse. Men jag ville göra ett försök i alla fall. När jag vaknade i morse så var det ett tryck över bröstkorgen så det var jobbigt att andas och jobbig smärta i ryggen. Åkte iväg ändå och hjälpe till med leveransen och morgonsysslorna. Sen när jag fick min lunch så började jag att bara skaka och fick yrsel. Det var efter jag hade ätit. Jag bad om att få gå hem istället och la mig dirkekt i soffan. Tittade lite på tv och sen somnade jag en stund. Vaknade till och var vaken ett tag. Tittade på tv och läste lite och somnde om på nytt sen. Så har det hållit på hela dagen. Men nu mår jag mycket bättre. Man måste lyssna på kroppen när den säger ifrån. Annars kan man bli sjukskriven under en längre tid. Och det vill inte jag. Det har ju varit så stressig under december månad och på jobbet är det högsäsong nu. Så det har varit jättejobbigt och jag verkar vara extra känslig och grejer. Jag fick veta under helgen att jag lider av övervikt och försöker jobba på det. Det är ju även sånt som får kroppen att må dåligt när man har övervikt. Jag ska nu försöka få mer muskler och bli av med överflöd. Jag ska inte börja banta eller något. Det är inget för mig. Jag satsar hellre på att äta sundare, röra mig mer och sova bättre. För dieter tror jag inte på alls. Kanske funkar för en del men jag tror inte på det. Ska senare ta mig ett skönt bad och bara bry mig om mig själv. :)

Curam Tibi - Var rädd om dig



En bild från min Spa dag 10/12-11


Ledig dag

Gött med en ledig dag. :) Jag sov länge och det var skönt. Vaknade till vid 9 tiden och gick upp och tog lite frukost. Sen kollade jag på tv och slappade. Satte sedan igång tvättmasiknen och gick och la mig på soffan. Somnade till en stund och det var skönt. När jag vaknade till sen igen så kollade jag runt lite på nätet och efter det gjorde jag mig i ordning för att åka hem till mamma och pappa. Åt lite mat och sen efter maten så gick jag ut med Nalle. Efter promenaden så busade vi lite i snön. :) Nu sitter jag hemma och ska snart titta på tv.




13 dagspilen

Ja, idag var det bågskyttetävling. Det var den så kallade 13 dagspilen. Min klubb var arrangör och därför fick jag inte vara med och tävla. Vi behövde alla vuxna som "arbetare". Jag var i cafeterian och servade kunder och det roligaste av allt var ju att jag fick ta betalt. Men vad jobbigt det var. Eftersom vi inte hade någon kassapparat som talade om hur mycket man skull lämna tillbaka, utan man fick räkna själv i huvudet vilket inte jag kan så var det problem ibland. Men jag hade god hjälp. :) Tråkigt nog så försov jag mig i morse, men det är sånt som händer. Jag kom ju i tid i alla fall. :) Efter tävlingen så var det att plocka ihop allt och göra i ordning. Sen bar det av hemmåt. Jag åkte hem till familjen och där åt vi gott och tittade på film och myste. :)

Strax blir det natten för mig. :)








Min jul i bilder

Julen 2011






















Nyårsafton 2011







Oh my goodness

Fy f*n vilken dag!
Det började med att vi fick en extra leverans eftersom det är röd dag i morgon. Det var jag, Erica, Maria och Cicci som jobbade öppning. Cicci stod i köket och fixade med sallad och sånt som måste preppas/ förberedas eller prepare som det heter på engelska, där av förkortningen prepp. Eftersom det är högsäsong nu så måste vi preppa rätt mycket. Så det blev jag och Maria som tog frysvarorna och Erica tog kyl och torrvaror. Det kom hela 7 pall med varor och det var så mycket att vi knappast fick plats med allt. Dessutom fick vi veta att det skulle komma bussar precis när vi ska öpnna med hela 100 personer. Så det var bara att försöka skynda sig så gott man kunde. Den första timmen så sålde vi för ca 9 000 kr. Sen under dagen så låg det mellan 9 - 11 000 i timmen. Så det var en hel del att göra. Och vi som gick öppning och tog leveransen var ju redan slitna. Dessvärre fick vi ingen lunch utan måltidsuppehåll som det så fint heter. :P Tur att vi fick det i alla fall.

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och msyte. Först så fikade vi och spelade spel. Jag van en gång på memory. :P  Sen tittade vi på en film som hette Sucker Punch. Den var bra men svår att förstå. Efter filmen så åkte jag hem och nu ligger jag i sängen och skriver. Strax ska det bli natten för mig.

Ha det så gott!






En lugn dag

Idag har det varit lugnt på jobbet. Det har rullat på i en bra takt och det har aldrig varit jobbit eller för mycket att göra. När jag åkte till jobbet i morse så var det snöblandat regn och storm ute. Håll på att frysa sönder på väg till bilen. :(  Det var sånt väder, så man önskade innerligt att man kunde få vara hemma istället och ligga i soffan och kura under täcket med en bra film och något gott att äta. Men vädret gav sig rätt snart och solen tittade fram. Fast när jag gick och plockade rätt på utsidan så blåste det så jag höll på att tappa känsel i mina små fingrar. :(
När jag kom hem så började jag diska och plocka rätt. Man måste ju göra det ibland. Sen tog jag mig en varm och go dusch och satte mig sen framför tv:n och slappade. Bara det att man blir ju så himmla frusen efter duschen. Tur att jag har en skön morgonrock och ett duntäcke i soffan. :) Så jag kan värma mig bra, har ju ingen som kan värma mig ännu. :P


Ha det så gott nu alla. :)


Mitt 2011

Ja, mycket har hänt under 2011 för mig. Jag började bland annat med bågskytte, fick nya vänner, varit ute på kortare resor, varit och tävlat. Under vintern och våren så lärde jag mig mycket om bågskytte. Sen när vi började träna ute så blev det att jag köpte en båge med mer eller mindre alla tillbehör. Min semester var lugn. Gjorde saker som föll mig in. Var ju på ett och annat kalas. :) Sen i juli så åkte jag med klubben till Hallsberg där vi var medarrangör i SM. Så vi bodde i ett hus som svenska kyrkan har hand om för läger och sånt. Träffade mycket spännande människor och lärde mig mycket. Annars under sommaren så var jag och syrran Evah till Skruvsta parken och såg Arvingarna och Willez. Det var roligt och underbar upplevelse.
Under hösten sen så fick jag veta att jag får vara kvar på mitt jobb, gjort lite utflykter, varit på vernisage, tävlat i DM i Hallsberg och vann motionsklassen, fick min tävlingslicens och tävlade i Karlskoga och Eskilstuna, fick en dator i julklapp, ett guldarmband i present, varit på Spa och fyllt 30 år. När jag tänker tillbaka så var 2011 ett positivt år för mig. :) Hoppas att 2012 blir ännu bättre.












Nice

Ja, då kan jag nu sitta i köket, vardagsrummer, sovrummet, toan och hallen och surfa. Har nu äntligen fått iordning på allt. Men det var mycket krångel. Pappa kom hem till mig för att hjälpa mig och vi gjorde det vi kunde men sen kom vi inte längre. Vi fick internet att fungera men inte hemtelefonen eller tv:n. Så jag tog mobilen och ringde till Telia och då var det kötid i 72 minuter. Efter lång väntan så blev det min tur och tydligen skulle de konfiguriera telefonen. Sen var det bara en kabel som satt fel så då ändrade vi och nu funkar allt som det ska. Men mitt i allt detta så höll jag på att diska och laga mat. Tråkigt nog spillde jag ut halva rispåsen. Jag var på väg att få ett utbrott och då kom pappa från hallen och hjälpte mig. Under tiden jag tog telefonen så dammsög han upp alla riskorn.

Men nu så har jag ätit iallafall och plockat rätt. Ska strax in i duschen och sen blir det att krypa ner under täcket o soffan och titta på film. Lyssnar lite  på klassisk musik och njuter. :)


RSS 2.0