En liten tanke




RC Pilen 2015 bilder













RC pilen 2015

Då har jag varit i Hallsberg över dagen, hade min kompis Jennifer med. Jag gick upp 4:45 och fixade med det sista. Hämtade upp Jennifer runt sextiden och sen drog vi iväg. Tyvärr regnade det hela dagen och det var kallt också. 

Jag var ensam i min klass, det var relativt lite folk emot vad det kan vara. Jag sköt bra trots regnet och kylan. Slutpoängen blev 499 och jag känner mig stolt ändå. Det var kul att träffa de andra och vara på banan igen. 

På vägen hem så stannade vi till i Karlskoga och åt på MAX. När jag kom hem så blev det en varm och go dusch. Sen hade min älskling ordnat med grönsaker, dipp och nötter. :) Är nu helt slut och ska väl snart ta natten. 




En liten tanke




God morgon!

Uppe med tuppen här då. Jag ska dra i väg till Hallsberg på tävling. Tyvärr är det regnväder här just nu och 8.6 varmt. Trodde inte att jag skulle orka upp då jag la mig sent. Försöker få i mig en bra frukost men lite trögt. Längesen jag tävlade nu och hoppas på bra resultat. :)




Träning

Då har man varit på banan en stund. Blåsigt, svalt och varmt på samma gång. Satte några nior och en tia, svårt att skjuta bra när det är storm. I övrigt var jag över hela tapeten. :P Sköt 36 pil i alla fall. Känner mig nöjd. 





God morgon

Idag är jag ledig och ska snart iväg och träna och uträtta några ärenden. Tobias börjar senare idag så vi fick en härlig mysmorgon tillsammans. Längesen jag kände mig så avslappnad. 

Solen tittar fram då och då och det är ca 11 grader. Hoppas på en fin dag då jag längtar efter sommaren och värmen.  Sen ska jag ju vara en stund på bågskyttebanan. Vill ju inte frysa. :P 




Dagens skratt





Fika på sandys

Idag har det varit en bättre dag än igår. Visst, jag är lite nere än men mår i det stora hela bättre. På jobbet har det inte hänt något särskilt, busat lite med grabbarna. 

Efter jobbet cyklade jag in till city och mötte upp Malin (restaurangchef i Grums), hon ska sluta och jag ville ha en enskild fika. Köpte en liten fin blomma och ett litet kort. Ville tacka henne för allt hon har gjort och visa henne att hon har betytt mycket för mig och min utveckling. Utan henne hade jag inte kommit så här långt. Är nu hemma och vi ska mysa och bara kramas.




Jobbig dag

Så då var den här arbetsdagen slut. Idag har det varit motigt men mina kollegor fick mig att skratta ibland. I övrigt på jobbet så hände det inget speciellt mer än att vi fick nya fina fräscha blommor på utsidan. Jag vill bara gräva ner mig i en grop och bara vara en stund. 

Nu är jag hemma, fixat för morgondagen och tagit mig en skön dusch. Tobias håller på med sitt och jag vilar i sängen en stund. Han kom nyss in och gav mig en puss. :) Nåja, hoppas ni har haft en bra dag. :) 





En liten tanke




En liten tanke




God morgon

Vaknar till solsken och det är 9.8 grader varmt i skuggan. Jag är jättetrött och vill sova lite till. Men det får jag göra på min semester. Har nu ätit frukost och försöker nu vakna till ordentligt. Idag får jag gå till jobbet då Evah lämnar bilen där. Hoppas ni får en fin dag. :) 




Helgen

Vilken helg. Den har varit båda bra och dålig. Fredagen så mådde jag rätt dåligt, ont i magen, ont i huvudet och värk efter Vårruset. Men vi var på middagsdejt och sen bio. Kom hem rätt sent men sov länge igår. Jag åkte till Grums igår förmiddag då Evah behövde låna bilen under helgen och sen hade hon dansuppvisning som familjen var och kollade på. Tobias hade sin bowling med KM och möte, så jag hade lite tid för mig själv. Kollade på Netflix och tog det lugnt. 

Idag hade vi städdag och så jobbade han extra några timmar. När han kom hem så blev det mys, gott att äta och vår serie Doctor Who. Under mina ensamma timmar städade jag badrummet, vilade och kolla mer på Netflix. Har börjat att kolla på Förhäxad då jag älskar den serien. Men snart blir det natten då det är jobb i morgon igen.







Dagens skratt





Poledancing fitness

Dansuppvisning idag. Evah var superduktig och jag blir så imponerad och stolt. Alla är sjukt duktiga och det var jättekul att se dem. Träffade en bekant också som håller på med detta. Här kommer det lite bilder.








En liten tanke




Dejt

Igår kväll gick vi ut på restaurang och hade en mysig middagsdejt. Vi var på pizza hut och jag åt en Louisiana. Den var supergod och helt underbar. Tyvärr tog det lång tid att få ett bord och lång tid innan maten kom till bordet. Annars var det mysigt att sitta där och äta. 




Kvällen outfit





Bio

Då blir det bio igen. :) Det är Disneys senaste sci-fi film, Tomorrowland À world beyond. Enligt trailern så verkar filmen spännande och ett intressant äventyr. :) 




Vårruset 2015

Då har man gjort Vårruset för i år med bättre tid än förra året. Jag skulle ha använt RunKeeper men batteriet i mobilen var för dåligt. Jag kände mig snabb i år och var inte alls lika sliten efteråt. Men idag har jag känt av det. Fick några bilder att dela med mig av.







Vårruset

Då är det dags igen för vårruset. Det ska bli kul och få gå i år med och jag har mina vänner med mig, Anna G och Lollo. De var med förra året också. Mitt mål är att gå på kortare tid. Gick på ca 1 timme och 20 minuter förra året. Jag kommer i år att delta i tidtagnigen men kommer köra min runkeeper ändå. :)
 
 

Bågskytteträning

Då har jag varit till banan och tränat. Fick en hel del med nior och en tia. Det var skönt att stå där i ensamhet och höra naturen. Solen värmde skönt och vinden fläkta gott emellanåt. Det blev 60 pil och enda målet jag hade är fokus och muskulaturen. Känner mig nöjd i alla fall. 






God kväll

Idag har det varit varierande väder men när solen har varit framme så har det varit skönt ute. På jobbet hände det inte så mycket. Jag var lite slö idag och ont i huvudet vilket en kollega märkte. Han frågade om allt var bra då jag var tystare än vanligt. 

Efter jobbet så cyklade jag hem och vi fixade med tvätt och sånt. Nu sitter min älskling och spelar och jag vilar i soffan med en bra bok. 




En liten tanke




Bågskytteträning

Då har jag varit till Vålberg och tränat. Det gick oväntat bra och det känns bra. Satte en nia som bäst, tråkigt med vädret. Det var dyngblött på plan men uppehåll med några stänk. Solen kom och gick. Det var inte så många på träningen men det var kul ändå. Sköt 24 pil denna gång. 




Dagens skratt





God kväll

Trött, frusen och nöjd. En aktiv dag med mycket skratt. På jobbet så rullade det på och olyckligt nog så brände jag mig. Men det gick bra, ingen större skada. Nu ett par timmar senare känns det inget och det syns inget heller.

Efter jobbet cyklade jag in till centrum och gick in på bion där darlingen väntade på mig. Filmen var kanon och man skrattade mycket. Kommer berätta mer om filmen i ett senare inlägg. Mötte några vänner utanför bion som vi pratade med och sen var det bara att cykla hem. När vi kom hem så blev det en varm go dusch och nu blir det täcket och en bok, darlingen sitter och spelar. Hoppas ni har haft en bra dag. :) 




Bioklubbens medlemskväll

Det blir det bio och det är bioklubben som ordnar med medlemskväll. Filmen de visar heter Spy, när de visade trailern så verkade den hur rolig som helst. Så det ska bli kul och se filmen och få skratta lite. Om den är bra så kanske den kommer som veckans film i bloggen. Men vi får se om den är något att ha först. :P
 
 

Stockholms shopping










Bokträff

Igår skulle jag möta upp Jennifer och Elin på stan. Vi har startat en bokcirkel och skulle då träffas igår för att planera. Tyvärr kunde inte Elin delta igår som planerat. Men Jennifer och jag planerade lite och lärde känna varandra mer. Vi fikade och tjattra om allt och lite till. :) Kul att sitta och snacka lite. 





En liten tanke






Kalas för pappa








Bilder Romantisk weekend - del 3

 
 
 
 
 
 

Dagens outfit





Dagens skratt





Dagens outfit





Romantisk weekend del 3

Söndag morgon, sega och slöa. Ner för att äta ännu en god frukost men det var massor av folk så det var svårt komma fram. Denna gången smakade jag på pannkakorna och det hemmagjorda jordgubbssylten. Det var supergott och äggröran var toppen. Sen gick vi upp på rummet och packade ihop våra saker och planerade den sista tiden i Stockholm. Jag skrev några vykort till familjen. När vi var klara så tog vi våra saker och lämnade på hotellets bagagerum.
 
Sen blev det stan, men det var ruggit och kyligt då det hade regnat under natten och solen lyste med sin frånvaro. Vi gick till Kulturhuset och kollade in Stockhoms Internationella Serietidningsfestival. Det var ett nytt och spännande område för mig. Jag har aldrig varit på någont sådant innan. Jag har ju visserligen varit på bokmässan och Scrapbookingmässa men inte den här generen. Vi var där ett tag och hittade en intevju på scenen som vi kollade in och jag blev så intresserad så jag köpte serietidningen/boken.
 
När vi kände oss klara där så letade vi upp en restaurang men vi hittade ingen som passade. Så kom Tobias på att det låg en bra nere i centralen så vi gick dit. Det blev Svenska klassisker och det var alldeles för mycket mat för min del. Men jag åt det jag orkade i alla fall. Sen gick vi till hotellet för att hämta väskorna och gå på toaletten för att sen gå tillbaka till centralen och vänta på tåget. Roligt nog så klarade vi oss undan regnet (precis som i Norrköping.) Regnet kom när vi gick till tåget och under natten, men annars hade vi tur med vädret. Kommer hem till Karlstad och sätter oss på stadsbussen för att komma hem. Väl hemma så blev det soffan och tv:n för att sen lägga sig för natten. Tydligen snarkade jag lite, men jag var utpumpad. :P
 
För att sammanfatta det hela, skön, mysig, romantisk, händelserik, avslappnande, härlig och underbar helg.
 
 
 
 
 

God morgon

Vaknade innan klockan ringde idag, synd att man inte gör det när man ska jobba. :P Solen skiner och ca 8 grader varmt i skuggan. Idag blir det kalas för pappa med smörgåstårta och kladdkaka. MUMS!! :D Hoppas att det är fint väder hela helgen nu. Ha en fin dag. :) 




God kväll

En rolig dag till ända. Sitter nu hos familjen och har nyss bakat husets chokladtårta till kalaset i morgon. På jobbet har det varit full rulle men det har varit kul. Killarna har hållit lådan bak i köket och det har varit livat. 

Jag krånglade till med bakningen, höll på att lägga äggskalen i bunken jag skulle vispa ägg och socker. Som tur hade jag hjälp av min fina syster Carola. Nu blir det att softa med familjen en stund innan jag åker hem.






Dagens skratt





Bilder Romantisk weekend - del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon

Äntligen fredag och helg igen. Jag har sovit jättedjupt och har svårt att vakna till. Solen skiner och det är 5.8 grader varmt i skuggan. Idag tar jag bilen då jag ska till Grums efter jobbet. Nåja hoppas ni får en fin dag. :) 




Gratäng och inte gryta

I morse försov vi oss så därför blev det inget inlägg. Det var bara att rusa upp ur sängen, göra sig i ordning och cykla med vindens fart. Kom 3 minuter försent  så jag var inte så sen trots allt. Tobias var typ 6 minuter efter mig fast på sitt jobb. 

Dagen har varit jobbig då morgonen började så fel. Men busade med grabbarna på jobbet och hade kul. Fast klockan har segat sig fram idag. Efter jobbet åkte jag och älsklingen för att handla lite och sen över till svärmor för att hämta en ugnsform för att göra tacogratäng. Denna gången blev det gratäng av det och inte en gryta som förra gången. :P Tobias ska snart diska och jag ska jobba med bloggen.  




Dagens skratt





Romantisk weekend del 2

Vaknade tidigt på lördagen så vi myste ett tag i sängen och njöt av varandras närhet. Sen ner för att äta en supergod frukost som bestod av äggröra, bacon, fralla med färskost och marmelad på ena halvan och på den andra halvan hade jag skinka, ost och gruka, croissant, juice. Sen var jag proppmätt ett par timmar.
 
Efter frukost gav vi oss iväg för att ta spårvagnen till ABBA museet och kolla in det. Tobias har redan varit där en gång tidigare men jag ville se det. Det tog några timmar och det hur roligt som helst att ta del av det. Sen åkte vi tillbaka in till stan och gick runt där. Jag köpte en ny jacka som jag har velat haft i flera år men inte vågat betsälla över internet och butiken finns bara i Stockholm (som jag vet). Var till hotellet med det vi hade handlat och sen ut för att leta upp en restaurang. Det blev Kungs Grillen den här dagen och det var supergott.
 
När vi hade ätit så gick vi runt och kollade på en kyrka, satt i hamnen och mådde skönt i solens goa värme. Satt där och kramades och hade det mysigt. Vi hade köpt med god choklad att äta på rummet senare. Så när vi hade varit ute i princip hela dagen så gick vi till hotellt och där tog vi oss ett mysigt, avslappnande och romantiskt bad för att sen lägga oss i sängen och äta av den goda chokladen.

   
 

God kväll

Ännu en dag till ända. Varierat väder men gött i solen. På jobbet var det först stendött men sen drog det igång. Så det rullade på bra ett tag där. Idag gick jag fram och tillbaka.

När jag kom hem så tog mig en dusch, nu har vi ätit exotisk kassler med blomkålsris. Det var gott, nu blir det soffan, tv och massor av kramar. ;) 




En liten tanke




Bilder Romantisk Weekend - del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon

En ny dag med nya möjligheter. Klockan är sju och solen skiner och det är 6.3 grader varmt i skuggan. Jag har sovit så djupt så jag hörde inte väckarklockan första gången. När jag väl hörde den så fattade jag inte först att det var min klocka. Nåja, hoppas ni får en fin dag. 




En liten tanke




Romantisk weekend del 1

I fredgas gick vi upp tidigt och tog morgon tåget till Stockholm, kom fram strax efter 10 tiden och letade upp hotellet. Vi bodde på Hotell Nordic C i närheten av centralen. Det låg i lagomt avstånd till allt och var riktigt lyxigt. Sen när vi hade instalerat oss på rummet så gick vi ut på stan. Det första vi besökte var bågskyttebutiken Bågar och Pilar, sen Scifi bokhandeln och gick vi runt på stan. Hittade en mysig restaurang som heter Jensens Böfhus och som hade riktigt god mat och bra service. Åt något god efterrätt som heter Belgisk chokladkaka med jordgubbsås. Det skulle ha varit med glass men maskinen var trasig, fick välja grädde om jag ville men avstod.
 
Sen gick vi tillbaka till hotellet jag gjorde mig ordning för kvällens aktivitet. Vi var på Sagas Konsert av Orvar Säfström. En sagolik konsert och jag var förtrollad av både orkestern som var Stockholms Kungliga filharmonikerna, av Katarinakörerna och sopranen Sabina Sweiacker. Var även förtrollad av byggnaden då jag aldrig har varit in där alls. Storslaget och vackert måste jag säga. :)
 
Sen gick vi till hotellet och tog det lugnt på rummet. Somnade rätt tidigt ändå, det hade varit mycket spännande och en intesiv dag. Helt underbar dag med härligt väder och mycket kärlek. 
 
 
 

God morgon

Jag har varit helt utslagen i natt. Sovit så otroligt djupt. Idag är det leveransdag och grejer. Börjar alltså tidigt. Ute är det blött, grått och trist. Men ändå 10 grader varmt. Efter jobbet idag så ska jag hälsa på familjen. Ha nu en fin dag. :)




God kväll

Idag har det inte hänt något speciellt på jobbet. En väldigt lugn dag, men ändå skönt. Jag kunde gå hem lite tidigare och det var gött. :) 

När jag kom hem så ringde jag lite samtal, packade upp, duschade, diskade och plockade rätt. Älsklingen var nere i källaren och fixade med sin cykel, punka igen. :/ Så nu har vi ätit och nu blir det soffan en stund. 




En liten tanke




God morgon

Vardag igen då, trött och seg. Haft en underbar helg, längesen som jag njöt så mycket. Men nu vankas det jobb och slit. Solen tittar fram då och då, ca 8 grader varmt. Hoppas ni får en fin dag. 




Hemma igen

Då var vi hemma efter en ljuvlig helg i Stockholm. Det har varit helt underbart, mysigt, romantiskt, musikaliskt och lärorikt. Jag har njutit på många vis och ätit mycket gott. Detta var en helg jag aldrig glömmer. Kommer mer om det i ett eller flera inlägg senare. Även massor av bilder. :) 







En liten tanke




Dagens outfit





Happy!!

En härlig dag och många skratt och roliga samtal. En av mina kollegor på våxnäs har börjat läsa min blogg, en annan vill att jag ska vara kvar och en tredje tycker jag luktar gott för varje gång vi jobbar tillsammans. :) Det är kul på våxnäs och alla är så snälla, goa och omtänksamma. Jag känner mig lika hemma där som i Grums. Visst, det är lite svårt då jag inte vet vart allt finns än. 

Men jag trivs verkligen och igår var det så mysigt efter jobbet. Jag och Tobias fixade med mat och tvätt. Satt i köket och åt och samtalade om hur våran dag varit. Ni vet sånt där härligt samboliv. ;) 




Dagens skratt





God morgon.

Idag är jag trött och sliten. Vill bara krypa ner i sängen och sova. Men nu jobbar jag idag och sen är jag treledig. :)  Ska bli gött och vara ledig och bara mysa med Tobias. Rätt fint väder just nu och ca 9 grader varmt i skuggan. Men på radion sa de något om regn senare idag. Ha en fin dag allesammans. :)




Lycklig och kär

Solig och fin dag, fick roligt besök på jobbet (Malin chefen i Grums). Cyklade till jobbet men växlarna krånglade. Så när jag kom hem var svärfar här och grejade med Tobias cykel och så fixa de min. Nu har jag tre händiga män i mitt liv, pappa, Tobias och svärfar. :) Jag känner mig så lycklig, kär och alldeles underbar. <3

Jag fixade med tvätten och tog mig en dusch och påbörjade maten under tiden de fixade cyklarna. Nu är det bara att vänta på att tvätten ska bli torr och så ska vi mysa till tv:n. 






En liten tanke




God morgon!

Nu lyser solen och det är ca 10 grader varmt i skuggan. Hoppas vädret är bra hela dagen då jag inte har lust att cykla i regnet. Är väldigt seg i huvudet och vill bara sova. Nåja, jag piggnar till när Jah kommer ut. Ha en fin dag. :)




Hemma igen

Ännu en rolig dag på jobbet, första leveransen på denna restaurang. Det gick fort och lätt. Sen fick jag som uppgift att torka rent hoppborgen invändigt och utvändigt. När jag var inne i hoppborgen så gungade det alldeles för mycket så jag blev åksjuk. 

Dock ingen träning då vädret satte stopp. Jag var hem och hämtade grejerna och hälsade på familjen. 






Träning

Då ska iväg på träning, vi skjuter ju ute. Så det gäller att klä sig varmt och ha bra skor. Det enda målet jag har är att jag ska träna upp mig igen. Hoppas på att få någon bild att dela med mig av. 


En gammal bild


Anna tipsar



Den nya burgare SummerBurst. Somrig, smakrik och supergod. Prova den!! 

Dagens skratt







Ännu en dag

Då har jag gjort ännu en dag på våxnäs. Det har varit kanonkul och jag känner mig glad, lycklig och taggad. Jag stod själv i kök en stund och det var hur kul som helst. Och jag kunde ropa på en kollega när jag behövde hjälp. Lite jobbigt att inte ha bilen fram och tillbaka men ändå skönt att röra på sig.

Nu känns det som det är min tur i livet och jag är glad för att ha väntat så länge. Allt är så spännande och mysigt, bor ju nu hos Tobias. ;) 




Dagens outfit





God morgon

Jag har sovit väldigt djupt vilken kan vara jobbigt. Idag vara det tänkt att jag skulle cykla. Vi hämtade cykeln igår med det visade sig vara trasig luftventil på bakdäcket. Så jag får gå idag med. 

Idag är det molnigt och ca 8,4 grader varmt. Hoppas ni får en fin dag, min dag blir spännande. :)




Dagens skratt





En liten tanke




Sliten

Då har jag gjort min första dag på våxnäs. :) Det var kul, spännande, roligt, händelserikt och lärorikt. En tjej i personalen kan ingen svenska så vi fick prata engelska, ibland svengelska. :P Det satte mig på prov i språket samtidigt jag skulle lära mig deras maskiner.  Sen började ena grillen att brinna där det inte ska vara eld. Men det fixade chefen och AL snabbt och lätt. Så en dag med många intensiva händelser. 

Jag har även varit hurtig och gått fram och tillbaka. Nästan 6 km tur och retur. :) Känns superbra! :D På så vis taggar jag inför Vårruset. 




God morgon

En ny period i mitt liv börjar nu. Ska bli kul, spännande, mysigt och lärorikt. Idag så jag jag göra min första dag på Burger King Karlstad DT (Våxnäs). Samma jobb men olika ändå. Är lite nervös men det känns bra och jag känner mig taggad. Jag bor då hos Tobias, så nu kommer jag gå eller cykla de dagar jag inte ska utanför Karlstad. Som när jag har min bågskytteträning, då får jag ta bilen såklart. :) Ha en fin dag. 




RSS 2.0