Video- Spelar Wii


Bilder från igår

 
 
 
 
 
 

Veckans Film #81

 
 
 
Caesar leder en växande grupp genetiskt utvecklade apor som hotas av de få människor som överlevt ett dödligt virusutbrott. Trots deras försök att leva sida vid sida så bryter ett krig ut som ska komma att avgöra vilken ras som regerar på Jorden.
 
 
En spännande film där jag verkligen levde mig in i allt! Det är en film jag kan se flera gånger och rekomenderar den varmt.
 
Info

Viktnedgång

YES! Då har jag lyckats med mitt mål! Att gå ner 3 kilo, började med det den 8 juni och idag gav det resultat. :D Känner mig supernöjd och det märks på mina arbetsbyxor för de har blivit alldeles förstora. Nu gäller det då att hålla den nya vikten och inte gå upp något. Så det blir en prövning i sig när hösten kommer.
 
 

Kärlekstips

 
 
 
 
 Hångla mer! Visste du att en riktigt bra kyss kan fungera som en ansiktsworkout, humörhöjare, smärtlindrare, antistressmedicin, imunförsvarstärkare,blodtryckssänkare? Kyssar skyddar faktiskt mot plack och karies. Som en bonus bränner du en till fyra kalorier i minuten, så se till att kyssa din älskling riktigt intensivt!
 
 
 
 

Anna Tipsar

 
Carte d'Or Triple Chocolate är verkligen supergod! Den var len, krämig, inte för söt, inte för besk utan alldeles lagom och underbart svalkande en varm dag!

My weekend

Under helgen så var min älskling här på besök. På fredagen så åt vi gott och sen hälsade på familjen en snabbis, kollade på film och bara myste. Sen på lördagen var vi till bågskyttebanan och han fick se när jag skjuter, träningen gick jättebra och det var kul. Han tog en del bilder och filmade lite. Sen var vi hem, fixade lite mat och tittade på tv och efter det så tog vi oss en promenad. Söndagen hade vi lite mysmorgon innan han skulle åka hem och jag åka till jobbet. Och jag får säga att jag saknade honom så mycket så fort vi sa hejdå på jobbets parkering. Mitt hjärta brast och det var superjobbigt! Och när jag kom hem var det så tomt utan honom här. :( 
 
 
 
 
 

Bågskytteträning i lördags

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PMS

Jäkla skit! Är bara så trött, ledsen och känner mig så ensam. Hatar denna perioden! Min älskling åkte hem till sig och det känns jättejobbigt, vill inte sova utan honom, vill inte vara utan honom alls. Allt har varit jobbigt idag och jag har inte haft ork eller energi till något. Har varit på väg att gråta vid flera tillfällen. Det enda jag har velat idag är att få vara med min älskling.

Nu blev detta en gnälligt inlägg men jag är en bitter kärring idag!

Videoklipp från träningen

 

Veckans film #80

 
Emmet är en högst vanlig minifigur som alltid följt alla regler. Hans liv förändrar totalt när han plötsligt anses vara en ytterst extraordinär mästerbyggare som är utvald att rädda världen. Han slår följe med ett gäng främlingar och tillsammans ger de sig av på en episk och galen resa för att stoppa en ondskefull tyrann. Något som Emmet är hopplöst oförberedd på.
 
 
En härlig film med bra handling och många intressanta karaktärer och bra musik. Man blir fångad och man tittar inte bort en enda sekund. Se den!
 
 

Följ mig på Insta!

 

Bad i Hasseldalen

Idag var jag med min kompis Maria och hennes barn till Hasseldalen och badade och bara njöt av vädret. Brände mig lite på axlarna igen men det går an. Man får passa på nu när sommaren är här och jag är ledig. Vattnet var inte lika kallt som förra året. Det har varit en riktigt varm dag men kanon med härligt sällskap. :)
 
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

God förmiddag!

Varmt, svettigt och soligt. I natt sov jag inte så bra och är väldigt seg. Min älskling ringde mig i går kväll, jag hade precis klivit innan för dörren när han ringde. Så vi pratade en stund. Ska snart göra mig i ordning för dagens äventyr och hoppas jag piggnar till. Nåväl, hoppas ni får en ljuvlig dag. Hörs senare. :-)

Lovely Weekend

Vilken underbar held det har varit! Började med dubbeldejt med svägerskan och hennes man, det blev mat på Burger King och sen bio. :)  Vi kollade på Apornas planet: Uppgörelsen 3D. Den var verkligen värd att se! Sen stod vi och pratade en bra stund. Under lördagen så myste vi först hela morgonen/förmiddagen i sängen sen blev det frukost och lite tv. Tog oss en tur till Hammarö och badade. Jag hade tänkt ta bilder men hann aldrig med det då ovädret kom över oss. Så vi tog en tur med bilen och sen var det till affären och sen hem till honom för att fixa mat. Söndagen började med yrsel, huvudvärk, matthet och allmänt trött. Men det var lika gosigt och mysigt som vanligt innan man klev upp ur sägen för dagen. ;) Men tröttheten släppte inte så jag vilade en stund på soffan och han spelade något tv-spel. Sen när jag kände mig något utvilad så åkte vi hem till svärfar där vi blev bjudna på fika, satt där ett tag och pratade. Efter det så blev det middag hos svärmor och då bjöds det på Moussaka, den var verkligen god och krämig. Satt ute länge och pratade, sen var det dax att åka hem. 
 
Med andra ord, en svettig, varm, intensiv men härlig helg! :D
 
 
 
 

Lasse Stefanz i Forshaga

 
 
 
 

Dagens låt

 

Jag lever!

Förlåt för kass update. Men livet rullar på i ljuset hastighet. Lovar att det kommer en massa bilder och annat skoj, även om det är ett tag sen sakerna hände. :-D Helgen som har varit var helt magisk fast en massa myggbett. Berättar mer om helgen i ett annat inlägg. Ska försöka ta mig tid i morgon med och uppdatera. Och tack till alla mina underbara läsare som hänger kvar, trots dålig update. God natt på er! :-D

Veckans film #79

 
Animationsvärldens gigant och mästare är tillbaka med en film som väckte mycket uppmärksamhet efter sin japanska premiär. Inspirerad av poeten Tatsuo Horis kortroman berättar Miyazaki historien om Jiro Horikoshi, som låg bakom flygplanet A6M Zero som användes av Japan under andra världskriget. Filmen skildrar hans liv och konsekvenserna av de bombplan som han låg bakom. Allt utfört med sedvanlig fantasirikedom signerat av Hayao Miyazaki. Filmen har japanskt tal med svensk text.
 
 
 
 
En film som är baserat på verklighet och man fångas av historien. Mjukt tecknat, mjuka färger och en härlig hsitoria. Rekomenderas varmt.

1 månad!

Då har det gått en månad. Det går fort och jag känner starkare för dig varje dag som går. Det är alltid lika pirrigt och mysigt när vi ses och du får mig att le de stunder jag vill bara gråta. Du betyder så mycket för mig och du får mig att må bra. När vi inte är tillsammans så längtar hela min väsen efter dig och när vi är tillsammans känner jag mig lugn, trygg och hel. Du är mitt hjärta!
 
 
 
 

Dagens låt

 

Dagens låt

 

God förmiddag!

Blir ett mobilinlägg idag. Är helt slut efter igår kväll, men jag hade kul. Har nu tagit mig en snabbdusch innan man ska ut på dagens äventyr. Tråkigt nog så är det svalare men får se vad dagen har att erbjuda. :-) Jag vet att dagen kommer bli kanon oavsett väder. Nåja, ha en fin dag allihop. :-)

LOL that´s so me!

 
Ja, det finns de som reagerar på hängbröst. :P

Dagens låt

 

Sunny Saturday

Soligt och härligt väder idag. :) Idag ska jag mest ta det lugnt men greja lite hemma dock. Finns lite att göra trots att man är ledig. Är helt seg i huvudet och det känns som jag inte har vaknat ännu. :P Men jag kommer nog snart igång. Skönt med en ledig dag i alla fall och familjen hemma igen. :) Nåja, ha en fin dag allesammans. :)
 
 

weekend graphics

graphics18.com 

HELG!!

Äntligen helg! Denna helgen är fylld med aktiviteter och massor av skoj och mys. :) Börjar helgen tillsammans med familjen som varit bortresta och det blir bara att slappa och mysa. Vad som händer annars under helgen är en hemlis än så länge. ;) Bilder och annat kommer senare. Hoppas på att vädret håller i sig så helgen blir som planerad. :) Nåja, ha en skön helg allihop. :) 
 
 

Release all thoughts

Släpp alla tankar och njut, njut av stunden, njut av nuet, njut av din partner. Det är något som jag har börja tänka på den sista tiden. Vi stressar allt för ofta och när vi ska mysa med vår partner, göra toabesök eller något annat så kommer det alltid "måste skynda mig, hinner inte, duger jag, är jag snygg nog" osv. Det är många som har sagt de sista dagarna att de har svårt att njuta av stunden och knepet är att koppla bort alla tankar. Hur gör man det då? Jag har ju själv lite av det bekymmret och kommit fram till vad som funkar för mig.

 

* Jag fokuserar mina tankar på min kärlek.

 

* Fokusera på njutningen och stunden här och nu.

 

* Tillåter mig själv att njuta och bara vara i nuet. (Alla måsten kan jag fixa med senare. Detta är den viktigaste punkten av alla!)

 

Man måste tillåta sig själv och när man kan tända på sig själv, tänder man på sambon. Sen är det bara att tuta och köra. Om man tänker negativa tankar så blir det bara stopp över allt. Och det är då psykisk stopp och många tror att det är då något fel någon annanstans. Ex; Du ska ha sex med din kille, det gör lite ont men ni kör ändå. Ställ dig då frågan varför det gör ont för det första. (Under förutsättning att du inte är oskuld.) Andra frågan är, hur ska ni göra för att det inte ska göra ont.

 

Grejen är den att kvinnan har så mycket tankar hela tiden på vad hon ska göra. Hur är förspelet? Är det pang på rödbetan, lite mys innan? Lösningen kan vara väldigt enkel. Helkroppsmassage på varandra (både vanlig massage och sensuell funkar), hårbottenmassage, ett varmt bad/en dusch tillsammans, sexig fruktstund med exotiska frukter. Ja, det finns massor av idéer, det är bara ni själva som kan hitta en gemensam lösning som passar er.

 

Så prata med varandra och var inte rädda för att uttrycka er. För mig och min partner är det viktigt med kommunikation och ärlighet.

 

 

Dagens låt

 

Nytt i garderoben

 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans film #78

 
Det animerade äventyret Frost lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför slå sig samman med den våghalsige bergsmannen Kristoffer, och tillsammans ge sig av för att hitta Annas syster, Snödrottningen Elsa och få ett slut på den iskalla förtrollningen. På vägen möter de extrem kyla och mystiska odjur, och får kämpa mot naturens
element för att rädda sitt kungadöme. Frost bjuder på hjärtvärmande humor och storslagna äventyr, fantastiska karaktärer och musik som inte lämnar någon oberörd. En magisk film för hela familjen att njuta av! Den har vunnit en Golden Globe® för Bästa animerade film och blivit Oscars®-nominerad för Bästa sång och Bästa animerade film. 

De svenska rösterna görs av Mimmi Sandén, Erik Segerstedt, Sebastian Karlsson, Nassim Al Fakir, Annika Herlitz m.fl.
 
 
 
Vilken underbar film! Man blev kär i Olof och man vill bara se mer! Det måste köpas in! SE DEN!
 
Info

God morgon!

Hade svårt att somna i natt men lyckades tillslut, är nu supertrött i skrivande stund. Ska snart göra mig i ordning för att åka till jobbet. Det är leveransdag idag och vilket är tur. Fattas en massa saker och det är svårt att göra ett bra jobb då. Just nu skiner solen och jag hoppas att den fortsätter med det. Nåja, ha en fin dag på er. :)
 
 
 
 

PICS

 
Glitter Text @ Glitterfy.com
 
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

Dagens outfit

 
 

A beautiful Saturday

Igår hade jag en underbar lördags tillsammans med min älskling. Vi tittade först på Apornas planet från 2011, sen så kom hans kompis förbi och då blev det ännu en film. Det var Lego-filmen och fika såklart. :) Fika måste det ju vara. :P När hans kompis hade åkt så tog vi oss en promenad och det var skönt att röra på sig. Efter promenaden tog vi igen oss lite och bara myste i soffan ett bra tag, sen började magen kurra. Dax för pizza och ännu en film på det. Då såg vi Rosa Pantern 1. Så det blev många skratt till den filmen. :)
 
 

Dagens låt

 

Dagens outfit

 
 

Dagens låt

 

Dieter = Livsstil?

När jag var hos svärmor på middag så kom LCHF på tal. Jag blev inspirerad och gillade maten mycket, men sen kom jag på att jag älskar mat för mycket. Jag kan inte välja en diet eller välja bort något och inte få äta det. (Nu kommer det säkert protester "Det går visst, LCHF är en livsstil, det funkar för mig"). Mitt svar blir då att alla är vi olika och dieterna är vad vi gör dem till. LCHF är en diet för mig där jag måste följa vissa "regler" precis som i GI-metoden, stenålderskost, vegetariskt och mycket mer.
 
Det som funkar för dig funkar kanske inte för alla. För mig så funkar det med att köra lite av varje så ena dagen husmanskost, nästa dag LCHF och dagen därpå vegetarisk. På så vis får jag ta del av de recept och idéer som passar just mig. Men för att gå ner i vikt så äter jag mindre portioner i stället för att föräta mig, rör på mig mer, äter mindre godis och sötsaker och så vidare.
 
Bara för att en specifik diet funkar för dig så funkar det inte för alla, själv är jag en mix av alltsammans och tycker det fungerar bra. Jag vet vart mitt problem ligger och det är inte så mycket i kosten utan allt socker och salt från sötsaker som choklad, chips, smågodis, läsk mm. Om jag kunde hålla mig att äta lite på helgen och sen dricka mer vatten och äta mer frukt och grönt så skulle jag må bättre. 
 
Nej, jag tror på allsidig kost, vatten och motion är det bästa för just mig och min kropp. Har du någon diet och funkar den bra? Dela gärna med er av era erfarenheter och tankar. :)
 
 
 
Bildkälla

God natt

Ville bara önska er en god natt kära läsare. :) Jag börjar nu bli rätt mosig i skallen och det har varit en tuff dag på jobbet. Vädret har varit väldigt fint dock och jag har känt mig på ett bra humör i dag. Hoppas ni har haft det bra och lika roligt som jag har haft. Det blev många skratt på jobbet idag och några sjuka skämt här och där. :) 
 
 
En gammal flummbild :P
 

Dagens låt

 

God natt inlägg

Skriver via mobilen igen. Det har varit en intensiv dag så nu är jag helt slut. Härligt väder har det varit och jag har känt mig lättare till sinnet idag. :-) Sen på kvällen så ringde min älskling, men vi kunde inte prata så länge. Jaja, god natt på er. :-)

Dagens låt

 

Veckans Film #77

 
Sofie är en helt vanlig tjej med ett helt vanligt liv. Hon jobbar i familjens hattaffär, men den dagen hon träffar trollkarlen Hauru förändras allt. Den vackre men mystiske Hauru för bort henne, och efter ett möte med Ödehäxan förvandlas Sofie till en gammal kvinna på 90 år. Nu måste hon ge sig ut på en spännande och farlig resa för att bli av med förbannelsen, och hon finner snart skydd i Haurus levande slott där hon lär känna Mark, Haurus unge elev och den hetlevrade elddemonen Calcifer. 

Sofies kärlek och stöd spelar en stor roll för Hauru, som flyr det kungliga palatset och kungens önskan om att hjälpa honom i kriget och istället riskerar livet för att skapa fred i det lilla landet. Under tiden råkar Sofie ut för de mest oväntade saker i jakten på någon eller något som kan bryta hennes förbannelse.
 
 
 
Vilken underbar film! Den var fascinerande och den lyckas med att förmedla känsla. Den hade en sådan härlig värme och kärlek. Se den!
 
Info
 

Mobilblogg

Idag får det bli en mobilblogg. Internet krånglar så, fick krångla bara för att se på tv. :-/ På jobbet har det varit superstressigt och idag känner jag mig som en bitter gammal kärring! Och vädret är inte mycket att hurra för heller. Hoppas ni har haft en bättre dag än mig. Nu blir det soffläge här och tv så länge det funkar. Trevlig kväll på er.

Dagens låt

 

RSS 2.0