IKEA time!

Ja, nu blir det shopping på IKEA! :D Min kompis Jenny möter upp mig där och vi ska shoppa och fika, prata tjejsnack. Vi har inte träffats på länge och har mycket att ta igen. Tänkte ta lite bilder som jag kan lägga upp sen. Det ska bli kul att träffa Jenny och bara vara en stund. :)
 
 

Hur träningen gick

Träningen igår gick bättre än förra veckan. Men det känns fortfarande jobbigt. Jag fick några bra serier även om poängen var låga så blev skottena bra. Det kändes bra vid uppdrag, vid släpp och de satt fint grupperade. Så helhetsmässigt är jag nöjd. Hoppas att det blir ännu bättre till veckan. Tyvärr blev det inga bilder. Pratade med klubbkamrater och njöt av denna träningen. 

Träningsdax!

Ja, som ni vet så har jag lite svårt med skyttet nu. Men jag ska tvinga iväg mig själv på träningarna och se om lusten och känslan kommer tillbaka. Jag har inga mål uppsatta mer än att få igång skyttet igen då. Kanske blir en bild eller så. Vi får se på det, beror på hur det känns osv.
 
 

En liten tanke

 

Vattengympa

Nu blir det vattengympa, det ska bli skönt att få röra på sig och komma igång igen. Tyvärr bli det inga bilder då det är svårt att få bilder när man badar. :P Får se hur mycket jag orkar då jag inte har hållit igång som jag har velat. Nåja, jag gör det jag orkar och har kul i alla fall. :) Det är det viktigaste.
 
 

Min helg - i bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdagsträningen

Hur det gick i onsdags på träningen, ja den började rätt så jobbigt. Jag hade ingen energi, ingen känsla och ingen motivation. Sköt väldigt dåligt och blev väldigt irriterad på mig själv. Sen strax efter fem så kom en klubbmedlem in och sköt också. Det började funka lite bättre för mig då men kändes ändå jobbigt. Sen kom resten av gänget och det blev fullt hus med andra ord. Vi gick upp i stora hallen och sköt, det började bli bättre men är ändå jobbigt. Pratade med en del av medlemarna och fick olika tips och råd. Får hoppas att detta går över och det snabbt.
 
 
 

Ett snabbt mobilinlägg - träning

Ja, idag kom jag faktiskt iväg på träningen. Jobbigt nog så har jag tappat lusten lite för skyttet. Hoppas det är något tillfälligt. Berättar i ett senare inlägg hur det gick. 

Harry Potter TAG

Favoritbok? Jag älskar alla böckerna men måste jag välja så blir det första boken. Hur allt började, hur Harry blir trollkarl, hur allt blir annorlunda för Harry.

Favoritfilm? Även här så gillar jag typ alla, har dock svårt för film nummer 2. Men film 1 är klart bäst, bäst musik, intressant handling.
 
Boken du gillar minst? Oj, jag älskar som sagt alla böcker så jag gillar ingen mindre alls.

Delar av böckerna/filmerna som fick dig att gråta? När Dumledor dör och sista filmen när alla slåss på skolan och läget är tungt.

Om du kunde bli tillsammans med någon av karaktärerna, vem skulle det vara? Harry helt klart! Han börjar bli sötsnygg redan i film nummer 3. 

Favoritkaraktär? Siruis Black, vill ha en sådan hund som är med i filmen. :P

 

 
Vad skulle din Patronus vara? En hjort såklart. :)

Om du kunde ha Uppståndelse stenen, osynlighetsmanteln eller Elder trollspöt, vilket skulle du välja? Osynlighetsmanteln såklart. :D

Vilket hus skulle du vara i? Gryffindor, vad annars? ;)

Om du kunde träffa någon skådesplerare från Harry Potter vem skulle det vara? Daniel Radcliff (såklart), Emma Watson, Alan Rickman och Gary Oldman.

Har du spelat något av spelen? Ett dataspel.

Om du var i Qudditch teamet vilket position skulle du vilja spela? Gryffindor Seeker :D

Var du nöjd med slutet? Att det goda vinner och kärleken flödar. :) Och att Harry klara sig.

Hur mycket betyder Harry Potter för dig? Harry Potter är en del av livet! Jag fick total blackout på utställningen som jag var på i Norrköping och var på väg att svimma. :P

 
Listan är hämtad hos misslisibell
 

Alla hjärtans daghelgen

Då har alla hjärtansdag helgen varit. Min helg har varit helt magisk, underbar och fylld med kärlek. I torsdags kväll åkte jag hem till min älskling och vi myste i soffan till någon komedi/scifi film som var rätt rolig och bra att kolla en sen kväll när man är seg i huvudet. Man behövde inte hänga med på samma sätt. 
 
På fredag morgon skjutsade jag Tobias till jobbet och där efter åkte jag och handlade mat. Sen hem och tog mig en dusch, kollade lite på tv, diskade, pysslade och sen var det dags att fixa sig inför middagsdejt och bion. :) Vi hade bestämt att äta nere på Kebab House innan filmen. Vi såg 50 Shades of Grey och filmen var okej, men det levde inte upp till mina förväntningar. Dakota (hon som spelade Ana) gjorde ett skitbra jobb, hon ägde hela filmen. Men han som spelade Grey var lite färglös. Ingen karaktär och totalt grå så att säga. :P Nej, jag föredrar böckerna där båda figurerna lever på ett helt annat sätt. Jag tycker filmskaparen missade mycket på Grey som jag hade velat sett. När vi kommit hem så tittade vi på tv och såg På Spåret och bara myste. 
 
Lördag börjar med mys som alltid, älskar när vi har tid att ligga och dra oss på morgonen utan alla måste. När jag sover hos honom så hämtar jag energi. (Precis som om jag sover hemma hos familjen.) Sen gjorde vi oss i ordning för dagen och åkte ner på Våxnäs centrum för att hämta ett paket på posten. Sen hem för att kolla på tv och softa, kramas och bara mysa, vi kollade ett avsnitt på Doctor Who. Började sen med maten och myste med musik på min spotify, hade hittat någon lista för alla hjärtans dag. Nu har vi listat ut hur vi kopplar in min nya mobil i hans hemmabio. :) Så nu kan jag spela musik. :D Vi myste, hackade, stekte och triaxade i köket. Väldigt mysigt att laga mat tillsammans. Sen skulle det stå en stund och puttra på spisen och han fick spela under tiden jag gjorde mig lite extra fin. ;) Outfiten jag hade valt gick hem så att säga. Var först lite obekväm men jag intalade mig själv att jag duger. När han hade spelat färdigt så dukade han och tände ljus i köket. Väldigt romantiskt. <3
 
Efter maten så kollade vi på film, Wolf of  Wall street, en mörk film med skön humor. Rätt sorglig historia så därför hade den en bra dos med humor vilket den behöver för att inte tråka ut tittaren. Han fick ett kort, en nalle och en nyckel hem till mig. Han hade köpt choklad från Carli och valt ut en specifik bit till mig med lakris.Sen kollade vi på melodifestivalen, Downtown Abbey och sen slötittade vi bara på tv:n. Satt mest och kelade och pratade, nog sen natten. Idag började vi dagen med mys (som alltid), sen strax efter nio kom hans kompis förbi och jag åkte hem till mig. 
 
En underbar helg med andra ord!
 
 
 
 

Tävling

 
 
Tävling idag då i Fagerås. Jag har inga specifika mål uppsatta utan ska göra mitt bästa och se detta som en del av träning inför SM under påskhelgen. Det ska bli kul i alla fall och jag ser framemot att träffa de andra. Hoppas på att kunna ta lite bilder och sen dela med mig av. :)
 
 
 
En gammal bild
 

Alla hjärtans dag

Ville bara önska er en trevlig Valentins Day (alla hjärtans dag). Hoppas ni får en underbar dag och att ni tar hand om varandra och er själva på bästa sätt. :) <3
 
 

Romantic Bear

graphics18.com 

Myser

Nyduschad, kär, lycklig. Sitter nu ensam hemma (hos älsklingen) och kollar på hem till gården. Senare idag ska vi ut och äta och sen bio. Jag har sett fram emot den här helgen. 😄 Ha det så bra nu. 

Dagens skratt

 
 

Ingen träning

Det blev ingen träning då tiden och orken inte räcker till. Känns lite jobbigt då jag ville iväg. Fast jag vet att den mentala vila är viktig. Vill inte göra repris på förra året. 

Träningsdax!

Då ska jag till hallen och skjuta lite pil. Mitt enda mål är att värma upp inför söndag, annars har jag inga specifika mål. Hoppas jag kan ta lite bilder och kanske göra en video, men vi får se. Hur det kommer att gå? Jag kommer att skjuta med ett varierat resultat men jag kommer vara nöjd ändå. 
 
 
En gammal bild
 

Dagens skratt

 
 
 

Bilder från helgen

 
 
 
 
 
 

En liten tanke

 

Haha, jag??

 

Dagens skratt

 

Nya mobilen

Skriver nu från min nya mobil. Måste ju prova och se hur det funkar. Idag har jag pysslat hos älsklingen, varit på stan och lagat mat tills älskling kom hem. Nu blir det att softa och bara vara ledig. Det har varit en toppendag. Bilder och sånt kommer sen. 

En liten tanke

 

Ensam hos älskling

Ledig fredag! Så skönt och vara ledig, min älsling jobbar och jag myser i soffan. Det kändes lite märkligt när han åkte och jag stannade kvar, tidigare har jag åkte hem till mig. Jag ska snart ner på stan och fixa med lite saker och sen handla så vi kan fixa mat i eftermiddag. Känner mig så lycklig och hel, känner att detta året kommer att erbjuda mycket. Som jag har skrivit tidigare så blev 2014 ett superbra år för mig och jag har stora förhoppningar om detta år. 
 
Som alltid i janurai och februrai så mår jag lite dåligt psykiskt och har gjort den lite även i år. Men det är mycket mildare än tidigare. Jag har ju Tobias nu, visst jag har ju familjen men just den känslan av att finnas till för en kärlek på detta sätt är obeskrivlig. Nä nu måste jag göra mig ordning för dagen. :)

En liten tanke

 
 
 

Veckans film #98

 

Syskonen Kaylie och Tim fick en traumatisk barndomsupplevelse då deras föräldrar blev från vettet, förvandlades till mordiska bestar och fick stoppas av pistol. Elva år senare, efter att Kaylie har vuxit upp på fosterhem och när Tim just skrivs ut från psykiatrisk anstalt, återförenas de två.

Allt beror på en antik spegel vars onda krafter besätter sin betraktare, en förklaring som Tims läkare med tiden har fått honom att avfärda. Kaylie, däremot, minns allt. Nu har hon spårat upp spegeln och via minutiös planering ska det förflutna återbesökas och det onda förgöras. Den ultimata terapin, kort sagt. Syskonen återvänder till olycksplatsen …

Baltimorefödde Mike Flanagan, som tidigare knåpat ihop flera rosade lågbudgetrysare, har med ”Oculus” fått en hygglig hit i USA, där kritiken hyllar hur filmen med få specialeffekter får till en del coola kalla kårar.

 

 
 
Det var längesen jag satt spänd för en film på den här sättet. Den gav en del kalla kårar men man var inte heller superrädd, då jag har svårt att bli riktigt rädd idag. En bra skräckis som jag rekomenderar. 
 
 
Då texten och bilden är hämtade från olika sidor så satte jag länkar till dem på detta sätt. :)
 
 

Helgen som varit

Min helg har varit toppen bortsett från att jag har mått dåligt. I fredags så åkte jag hem till min älskling och vi myste med tacos, På spåret och sen någon serie som går på sexan på fredagskvällarna.
 
Det började med att jag smsade honom att jag var på väg från jobbet och fick till svar; Skulle du inte handla innan du kommer hem? När jag läste det så pirrade det i min mage och jag blev alldeles varm av de orden. :) Sen när jag var i affären så kom jag på att han kanske ville ha salsa sås och visste inte riktigt vilken syrka han ville ha så jag ringde. När jag kom hem så satt han och spelade och jag pysslade lite i hemlighet med det jag hade fixat. Jag hade handlat lite saker som han inte visste om. Sen blev det dax för att fixa mat så säger han; Du har redan nyckel till mitt hjärta, här får du en till mitt hem. :) Och mitt hjärta smälte av kärlek och lycka. Vi fixade med maten och kollade som sagt på tv.
 
Lördagen blev jag hemma från jobbet då natten hade varit jobbig. Jag sov bort typ hela lördagen och han satt och spelade. Vi var ut en stund och fixade lite hostmedicin åt mig, köpte lite filmer på rean som är på Hemmakvällsbutiken. Som sagt i övrigt sov jag bort hela lördagen men det behövde jag också. Jag var rätt så trött och sliten. Skönt och kunna göra så, att han spelar och jag vilar. Vi kollade på 3 avsnitt på Doctor Who, en film som hette Pirates! Band of misfits och sen ett avsnitt på Downton Abbey.
 
Söndagen blev mysmorgon och sen en go dusch. :) Det känns verkligen så bra tillsammans med honom och jag känner mig så lycklig. Vi kollade ett par avsnitt på Big Bang Theory och sen ville han spela och jag pysslade med mitt. När han hade spelat klart så fixade vi mat och sen var det dax att åka ner på stan. Fast först fick vi borsta fram bilen då det hade snöat mycket. Kom ner till stan i god tid och fixade med biobiljetterna och jag köpte lite gott. Filmen vi såg av The Theory of everything, en film om Stephen Hawking. Så sjukt bra, jag blev helt såld på filmen och gillade den verkligen. :) Sen åkte vi hem och kollade på tv och softade. 
 
I morse började jag tidigt och klockan ringde 6.15. Jag masade mig upp och fixade med mitt, åt lite frukost och försökte vakna till. När jag skulle åka så kändes det speciellt med att gå in och sovrummet och säga älskling, jag åker nu, pussas hejdå och sen kunna låsa utan att han behövde gå upp. :)
 
 
 

5 Livsmedel för bättre sex

  Banan - den här sexiga frukten är packad med kaluim, som ökar produktionen av könshormoner i kroppen.
 
  Mörk choklad - enligt en ny studie har personer som äter minst en ruta mörk choklad (70% kakohalt eller högre) om dagen i snitt mer sexlust än genomsnittet. 
 
  Chili - het som bara den! Vilket beror på ämnet capsaicin som får kroppen att reagera på samma sätt som vid sexuell upphetsning (tänk svettningar, snabba hjärtslag, rodnad i ansiktet).
 
 Havregryn - gröt känns ju kanske inte lika sexigt som oston och champange, men ge den cred för de här små grynen. De höjer nämligen nivåerna av testosteronet, som är viktigt för både mäns och kvinnors lust.
 
  Rödbeta - rofrukter såsom kålrot och betor är bra källor till folat, den naturliga formen av folsyra. Folsyra ökar nivåerna av histamin i kroppen och som är i sin tur ett ämne som gör det lättare att få orgasm.
 
 
 
 
 

RSS 2.0