Mina favoriter i Idol

Äntligen fredag! :)
Ja, idag kom leverans i en okej tid men det blev lite stressigt iallafall. Det har inte varit så där jättemycket att göra idag på jobbet utan det har varit ett behagligt tempo. När jag stod själv på bord så kom det en mystery och det innebär att det kommer en person som tar tid på oss. Jag trodde att det skulle gå åt skogen men tack vare att Sofia såg det i tid så kunde hon skicka Bella bak till mig så jag kunde få hjälp. :) Det härliga var att vi klarade tiderna och det känns så jäkla gött! :D Snart blir det att byta om och krypa ner i soffan under täcket och kolla på Idol eller vad det nu blir att titta på. :D


Mina favoriter i Idol är
1: Robin
2: Maikel
3: Amanda F
4: Moa



Trött och slö

Idag har jag varit trött och slö. Har inte haft nog med energi känner jag men det kommmer nog snart tillbaka. Snart är det helg och då ska jag på utflykt med en kompis och sen på söndagen ska jag till kyrkan och sen ska jag baka. På söndag kväll är det tänkt att jag ska gå på hockey här i Grums.
Igår så bakade jag och det blev muffins med äppelmos. :)

Här kommer det en bild på resultatet ;)



Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Trevlig helg - familje helg

Ja, då var det fredag igen då. :) Idag kom leveransen jättesent men det var bara tre pall som tur var. Det har ju varit värre. Sen kom det en massa gäster och jag fick sen lunch. När det hade lugnat ner sig så kom Mia och sa att arbetsförmedlingen hade kommit för att vi ska skriva på papprena för fortsatt samarbete. Sen kom det en rusch igen och det var lite tufft. Innan jag slutade så fick jag och Anglica gå ut och sätta upp två banderoller. Lite krångligt men kul. :)

Nu blir det att mysa med familjen och slappa.

Trevlig helg på er alla!




Fortfarande dålig

Känner mig forfarande häning och dålig. :( Jag tycker det är så kallt och jobbigt hela tiden. Ska snart krypa ner i soffan under täcket och se på tv. Jag är hemma från jobbet imorgon också och sen på torsdag ska jag iväg och försöka jobba.

Ha det gött!


Dålig

Usch, jag känner mig så hängig och dålig nu. :( Ringde till jobbet förut och sa att jag inte kommer imorgon eller onsdag. Jag hade tänkt och träna i morse men orkade inte. Tyckte det var bättre och vila.  Hoppas att förkylningen kommer nu och inte i slutet av oktober. För då har jag en tävling i Ekilstuna som jag ska vara med på.
Jag känner mig annars nöjd med helgen och är ändå lycklig över prestationen jag gjorde igår. Det är ju mitt första första pris jag någonsin fått. :) Så det känns extra underbart. :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Ha det gött nu alla!


Min första tävling i Hallsberg

Ja, då var man iväg och igår och tävlade. :) Det gick väl rätt så bra, men jag var ensam i det som heter motionsklass och det är föratt jag inte har en tävlinglicens ännu. Jag ska skaffa det men det är lite som ska göras först. Jag fick rätt lite poäng tycker jag. Jag känner att jag kunde ha skjutit bättre. Fick 286 poäng. Vann ju även 1:a priset men det var ju lätt att göra det när man var ensam i den klassen. :P

Här kommer det nu lite bilder :)










GIK - Grums IK

Igår var jag iväg och tittade på hockey här i Grums. De mötte Kållered och det handlar om division 2. Så det är ju inte som att se FBK eller något sånt. Lite folk är det också. Men det var kul ändå att se. :) Det var jättekallt i hallen så när man gick ut i pausen så var det varmare ute än inne. :P Jag stannade inte helan matchen utan åkte hem. Det var ju bara en träningsmatch så seriedelen börjar den andra oktober. Om jag inte jobbar då så ska jag iväg och se den. Matchen slutade iallafall med 3-3.

Här kommer det lite bilder :)




FBK i mitt <3


Månadens musik



Mina topp 10 :)


NR: 1



Nr 2: Adam Lambert - If I hade you
Nr:3 Adel - Rolling in the Deep
Nr 4: Rebcca Black - Friday
Nr 5: Taio Cruze - Dynamite
Nr 6: Katy Perry - Last friday night
Nr 7: Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything
Nr 8: Maron 5 ft. Christina Aguilera - Moves like Jagger
Nr 9: Lady Gaga - Edge of glory
Nr 10: Pittbull ft Marc Anthony- Rain over me




Underbara Nalle

En lite film på underbara Nalle <3



Beautiful pictures

Här kommer det lite nytagna bilder på familjens vackra hund <3











Soft Sunday

I morse åkte jag in med kameran och fick hjälp. Det var tydligen så enkelt att jag hade satt battriet fel. Hehe, ja så kan det gå. :P Var sen och handlade lite mat på ICA MAXI och sen åkte jag hem till Grums. Nere på centrum så var det loppis och jag var det en sväng. De hade inte mycket men jag hittade två saker att köpa iallafall.
Idag är det trist väder men det gör inte så mycket. För då kan man krypa upp i soffan och se på film och bara mysa. Jag älskar att mysa framför tv:n och äta gott. Det är det bästa som finns! :) Vi får väl se vad det blir sen för något efter maten. Jag kommer nu att knäppa mycket kort och lära mig kameran. Tur att jag har lånat syrrans någon gång så jag har lärt mig lite iallafall. :)

Här kommer det lite bilder med nya kameran :)



Hittade dessa på loppisen :)

Månadens boktips




Dyngkåt och hur helig som helst av: Mia Skäringer

Det var en intressant bok. Man fick ta del av hennes vardag och liv. Hon berättade en hel del om sin barndom och uppväxten i Värmland. Man fick även veta lite om de rollfigurer som Tabita och Gulletussan i Mia och Klara och hur de kom till.

Det var en härlig och inspirerande bok som fick mig att vilja läsa mer. Jag blev även nyfiken på hennes blogg men tyvärr har hon tagit ett break. Hon hade alldeles för mycket projekt på gång och behövde vila.

Som sagt en härlig och inpirerande bok och mycket läsvärd.



Bra men jobbig lördag

Jag gick upp tidigt i morse. Va uppe före 5 och åt lite lätt. Sen när klockan var 5:50 så tog jag cykel och var ute och såg hur dagen vaknade till liv. När jag kom hem så tog jag mig en härlig dusch. Somnade sen på soffan och vaknade till igen vid 10 tiden. Strax efter 11 så tog jag bilen hem till mamma och pappa. Efter maten så åkte jag och Evah in till Karlstad. Jag köpte en ny kamera, ett par nya byxor och en ny ögonskugga. Men när vi kom hem så gick det inte att ladda kameran, så jag måste åka tillbaka i morgon med den. :( Jaja, så är det ju jämt med ny teknik man köper. Men man blir ju ändå sur och irriterad.

Trevlig helg!




YAY ME!!

YES! Jag fick behålla jobbet! :D Känns så jäkla gött och veta att jag jobbar ett år till. :) Att jag inte behöver oroa mig för pengar och sånt. Jag kan nu stasta på bågskytten och jobba utan att ha några oroliga känslor i kroppen. Just nu är det lågsäsong på jobbet och vi bara städar och städar. Men man måste göra sånt också. Det skulle ju inte se bra ut och ha en skitig restaurang. Och det är inte heller vidare fräscht heller.
Ja, snart är det helg igen och jag har inget särskilt inplanerat utan har mest tänkt och ta det lungt. Kanske promenera och röra på mig lite i naturen. Sen är det väl funderingar på att köpa en digitalkamera. Men om det blir så får vi se. Det beror ju på vad som finns och vilka priser det är. Men jag kan inget om sånt så syrran får följa med och hjälpa mig.


Jaja, ha det gött nu!


Bågskytteträning

Idag var det bågsktteträning och det gick skitbra! :D Jag är helnöjd och känner mig stolt som tusan. :) Först idag så var det att jobba. Det var leverans i morse och det var mycket som kom. Hela fyra pall plus dricka. Sen hände det inte så mycket under dagen. Vi gick mest och städade och pysslade med sånt man inte hinner med annars.
Efter jobbet så var det dags för träning och det såg ut som att det inte skulle bli någon träning. Vi var inte många som var där. Vi var tre styckna som tränade. Med kraftig blåst och lite regn så tränade jag ändå. Det var så blött och lerigt men det gjorde inget. Först så sköt jag lite tokig men det var på uppvärmingen.
Sen kom Daniel (tränaren) och gav mig några små tips och jag prövade det.
Det var svårt att skjuta i den kraftiga blåsten men jag lyckades få TVÅ KRYSSTIOR och EN ÅTTA! De som var med och såg det skrek av förtjusning.

Så jag blev överlycklig!

Här kommer det lite bilder :)


Underbar helg

Söndag igen då. En hel vecka har gått och mycket roligt har hänt under veckan. :)
I tisdags så blev jag lycklig ägare till en pilbåge. Och sen blev det bestämt att jag ska resa till Hallsberg den 18/9 och tävla. :)
Det ska bli riktigt kul. På fredagen så var jag hemma hos mamma och pappa och myste. Vi åt gott och tittade på film. Sen på lördagen så gjorde jag god mat. Det blev dragonkotlett med ris och dragonsås. Sen var jag och mamma ut till en loppis här i Grums. Där hittade jag två proslinshundar som jag köpte. Sen var mamma, Evah och Carola hem till mig på fika. Vi satte upp några av mina diplom på väggen och sen åkte vi hem till mamma och pappa igen.
Det blev mer mys och gott att äta. Härligt! Idag var jag iväg till kyrkan på Gudstjänst och sen åkte jag hem till mamma och pappa igen. Åt pappas goda soppa och sen efter maten myste vi framför TV:n och så slummrade vi till en stund. Snart ska vi se på första avsnittet på Idol och mysa ännu mer.

Ha det gött nu alla!


Hösten

Ja, då är hösten här med sina vackra färger. Flera nyanser av rött, gult, brunt och orange. Jag har en härlig känsla i kroppen. Det känns som allt är möjligt och början på något nytt. Så har jag alltid haft i samband med skolstarten.
Jag får även den här känslan i kroppen på våren då allt vaknar till liv igen och blir ljusare. Nu är det snart dags för naturen att gå till sömns igen och allt blir lite mörkare. För det är så mysigt med levande ljus och krypa upp i soffan för att titta på film. Det är också skönt med en kylig höstpromenad. Titta på alla fina färger, löven som prasslar under fötterna. För att sen gå in och värma sig.
Hösten är en härlig tid och jag tycker man ska ta tid och titta på naturens skådespel året om. För det är så vackert när naturen går till sömns på hösten och vaknar till liv igen på våren. Vintern är härlig tid för man kan ta sköna promenader och busa i snön med hunden.
Men även sommaren är härlig med all sin grönska och värme.

Ta and om din tid och titta på naturen och njut! :)


RSS 2.0