Video - Vi öppnar bröllopspresenter


Veckans sötnöt




Ingen bra dag

Usch idag är det en sådan där jobbig dag. Känns som att jag inte räcker till, att jag är en usel person, att jag misslyckas med allt jag vill göra. Vissa stunder funderar jag på hur Tobias kan älska mig.


Men för att må bättre så har jag tagit på mina ringar, tagit fram en bild på oss från bröllopet och ser på tv. Har även ätit resterna från äppelpajen han gjorde i söndags. Han jobbar kvällen ikväll och det är jobbigt då jag mår så risigt. 

Idag så är det en sådan dag där jag hatar mig själv, jag hatar min DAMP, hatar att min hjärna är så trög och idiotisk. Försöker att se allt jag redan har uppnått. Men det är svårt när man mår såhär. Känner mig bara så sjukt värdelös. Några ord som kan hjälpa en är dessa ord.

Men det är verkligen inte lätt att tänka på detta när man är nere. Det viktigaste är att man inte stannar på botten utan man tar sig upp till ytan igen. Vägen dit kan vara svårt men jag ska fasiken lyckas. Jag vägrar att misslyckas för att samhället inte kan göra sitt jobb. Jag vägrar att bli trampad på . Nu får det räcka med förnedring. Bara för att min hjärna sitter i rullstol så kan man inte behandla mig hur som helst.


Även jag har känslor, tankar och är en individ. Jag kan mer än vad många tror bara det att jag får aldrig chansen att visa det någon gång. Jag är en av de utstötta i samhället och jag vägrar!

Jag har världens bästa man, världens bästa familj och världens bästa vänner. Tack till er alla. ❤️


God morgon

Idag vaknar man till en lite gråmulen dag där solen försöker komma fram. Det blåser lite och det ser ut som att det ska komma regn senare idag. Nu är frukosten intagen och det blev mannagrynsgröt. Jag sitter och kollar på Hem till gården och låter frukosten sjunka ner. 


Igår så var det först att ringa några samtal och sen var det jobb. På jobbet rullade det på och man fick ett och annat gott skratt. Efter jobbet så åkte vi till fotografen som vi anlitade på bröllopet och hämtade våra foton. De blev verkligen superbra. 🙂 Under tiden som vi var där så får jag ett samtal. I samband med kursen specialpedagogik så ska vi har 5 veckor praktik. Det innebär att jag måste vara borta från jobbet, hur blir det då med pengar? Så jag mailade skolan och undrade om jag kunde lägga praktiken senare. Så skolan ringde och och sa att jag inte skulle börja med specialpedagogik utan eventuellt ta psykologi och ett tillvalsämne. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska läsa först. 
Efter att han fixat med allt det så åkte vi till Bergvik och handlade. Väl hemma igen så fixade vi middag och sen kollade vi på tv och myste resten av kvällen.

Nu ska jag se färdigt på tv.n och sen göra mig iordning för dagen. Hoppas att ni får en fin dag. 🙂



En liten tanke





Bröllop - Utgångslåt


Romantisk man

Jag har världens godaste man. 

Igår så lagade han middag, jag fick inte se, jag fick inte veta någonting. Han ville överraska mig. Jag låg i sovrummet och vilade, lyssnade på avslappningsmusik. 

Så han lagade gott kött, rostbiff blev det. Potatis, en god pepparsås (kall) och äppelcider. Men den verkliga överraskningen blev smulpajen han hade fixat med. Den var supergod och till den serverade han vaniljsås och vaniljglass. Kändes så mysigt att bli ompysslad och överraskad. 

Efter maten så myste vi en stund och lät maten smälta. Tog oss en promenad efter att ha vilat och när vi kom hem så kollade vi på Dirty Dancing och filmen Argo. 
En sådan mysig dag. En sådan här dag behövde jag verkligen. En dag med vila, kärlek och mys. 



En liten tanke





Bröllop - Ingångslåt


Familjedag med bågskytteklubben

Hej på er. Igår var det familjeaktivitet med bågskytteklubben. Först på morgonen/förmiddagen så chilla vi till film och vi såg på Djungelboken (den senaste). Den var okej tycker jag.  

Sen åkte vi till posten och hämtade mitt nya körkort. Eftersom jag har ett nytt efternamn så blir det ett nytt körkort. När vi var på väg till bågskyttebanan så fick vi stanna till vid en bensinmack och kolla lufttryck i däcken. 

Vädret var kanonbra och många härliga människor som var på familjeaktiviteten. De hade lekar men jag mådde inte så bra utan var trött och sliten så jag avstod. Men Tobias var med och lekte. En lek var att de skulle samma på saker som fanns på området. Det kunde vara allt från en pil till ett löv. Jag satt och vilade och tittade på. Andra delen var att en butt (bågskytte tavla) låg på marken uppe i skogen och på den låg det en darttavla och så skulle man stå på en högre höjd för att kasta dartpilen. Sen skulle de kasta några bollar i ett runtnät och den som är närmast lillen får högst poäng. Där efter skulle de ställa sig på en presenning och försöka vända på den samtidigt som de var kvar. Sista leken var att de fick dörrmattor som de skulle lägga ut framför sig och sen skulle alla i laget försöka komma över. Ni vet den där leken inte röra golvet, lite så var det. Den som gick sist i ledet fick ta med sig sista mattan och skicka den vidare till den första personen för att det skulle rulla vidare. Ena laget fick göra om från halva delen då de kom utanför mattan. Tobias lag vann den omgången. 

Sen blev det grillning och god mat. Vi satt med våra vänner Catharina och Henrik och lille Robin. ☺️ Sen var det prisutdelning och Tobias lag vann hela 5-kampen. En mycket trevlig eftermiddag/kväll med härligt sällskap. 
När vi kom hem så frös jag jättemycket och jag kröp ner i soffan med gosig filt. Vi tittade på Star Wars och myste. 



En liten tanke




God morgon

Äntligen lördag och ledig. Igår så var jag hur trött som helst när jag kom hem från jobbet. Så det blev inget bloggande för mig. I alla fall så var det en aktiv dag igår med vårdcentralen, skola och jobb. 


På vårdcentralen gick det bra och när jag var klar där så cyklade jag in till skolan. Där tog jag ett mellanmål och väntade på att klockan skulle bli 10.30 Tobias kom förbi och höll mig sällskap en kort stund. Sen får jag träffa läraren och vi gick igenom alla detaljer. Jag ska läsa psykologi och specialpedagogik. Det ska bli så sjukt spännande och roligt att börja plugga. Jag är verkligen taggad. Vi fick studiehandledning i specialpedagogik 1 och övrig information. 

Efter det så skyndade jag mig till jobbet och jobbade resten av dagen. Mycket att göra, pratade med chefen angående studierna och sånt. Dock började jag må dåligt så jag kunde inte prestera så bra. Väl hemma så landade i soffan och kollade på tv. Däremot beställde jag kurslitteraturen så fort jag kunde. 

Nu är det lördag och ledig dag. Vädret är grått och mulet, ca 14.8 grader ute. Jag ska läsa igenom studiehandledning. Ha nu en fin lördag. ☺️ 



En liten tanke





En liten tanke




Höstmys

Nu är hösten på antågande, idag är det regnigt här, grått och det är ca 14 grader ute. På jobbet rullade det på och idag var det kul och jobba. Härliga arbetskamrater som får mig att skratta. 


Efter jobbet så åkte jag och handlade, väl hemma så fixade jag lite här hemma. Gjorde i ordning på stora bordet, tvättade och tog mig en dusch. Fixade inför i morgon, i morgon händer det mycket. Måste vara förberedd och redo på alla vis. Först på morgonen så ska jag till vårdcentralen och sen iväg till skolan för att träffa läraren och planera och sen jobba resten av dagen. Ja som ni ser en dag full av aktiviteter. 

Nu myser jag till Hem till gården som har börjat igen, ätit tekakor, dricker varm oboy och har tända ljus. Tobias jobbar kvällen ikväll så jag har lite tid för mig själv just nu. Sen får jag kolla på Idol som jag missade igår. Så skönt att hem till gården har börjat igen, har saknat serien. 

Jo, jag har en sak jag måste berätta. Jag är så glad och stolt över min fina, goa, underbara syster Evah. Hon blev intervjuad i radion. Det är förmiddagsradion på P4 Värmland. Ni kan hitta länken i hennes blogg. ☺️ Evahle.se 

Ha nu en fin kväll allesammans och ta hand om varandra. ☺️ ❤️ 


Veckans sötnöt





En liten tanke




Ny header

Då är hösten i antågande, skolorna har börjat och på morgonen är det svalare. Inte för att det har varit så supervarmt under sommaren. 

Men nu är det nya tag som gäller, jag är nygift och har ett nytt efternamn, ska börja ett nytt kapitel i mitt liv och då ska ju bloggen också förnyas lite. ☺️ Som ni ser så är det en ny header och jag har även ny färg. Vad tycker ni om det nya i bloggen? 

Jag får ändå säga att jag ser fram emot hösten och allt jag ska göra. Jag kanske inte kommer blogga så mycket utan kanske göra som många andra bloggare, fasta dagar. För jag ska ändå studera samtidigt som jag jobbar. Men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt ändå. Får se först hur många timmar jag ska studera och så. 

Nåväl, idag har jag jobbat och när jag kom hem så blev det vila, mat, lite jobb med bloggen och sen tog vi oss en promenad. Gick över 5 km, skönt att röra på sig. Nu blir det soffan och tv. Hoppas att ni har haft en fin dag och får en fin kväll. ☺️ 


Vår stora dag del 3

Efter vigseln och fotografering så var det dax för mat, fest och lekar. Eftersom det skulle dröja mellan vigseln och maten ca 1 timme så hade vi kaffe, frukt och lite tilltugg för den som ville ha. Festen hade vi i Sockenstugan som låg intill kyrkan. 
Piotr, vår kock kom med maten som planerat och han fixade i ordning allt. När alla satt till bords så tog han ordet och presenterade menyn och sig själv. Tillsammans med våra hjälpkillar så gjorde de ett superjobb. :) Maten var fantstisk. Vi åt Timjanmarinerad helstekt fläskfilé med ugnsbakade rotfrukter, potatisgratäng och trattkantarellsås. Det fanns vissa allergier och vegetarianer att se till så vi hade lite olika komplement för dessa. :) Maten var hur god som helst och jag njöt verkligen. Efter maten så åkte kocken iväg (han hade gjort sitt på plats) och vi lät Daniel och Johnny och svärmor plocka rätt efter maten. Vi andra socialserade och umgicks, mycket fotande och många kramar blev det.
 
Sen blev det tårta som kom från Hanna Larssons bageri här i Karlstad. Den var god och mycket fin, till det var det kaffe, kakor, te, läsk mm. :) Fanns lite av varje med andra ord. Efter den så var det dax för tal och en frågesport som jag och Tobias hade knåpat ihop. Talen var hur fina som helst och Tobias tal var helt underbart. Jag överraskade med en låt som jag hade sjunigt in på möhippan också, vilket blev en riktigt överraskning för alla där inne. Min mamma bara va, den rösten låter ju som Annas sen förstod hon att det var min röst. :D Till frågsporten så fanns med ett lite pris till vinnaren, de 3 som hade alla rätt var min mamma, svärmor och vår kompis Catharina. Så de fick lotta vem som skulle vinna priset vilket blev Catharina. Det verkade som att frågesporten gick hem och att den var uppskattad.
 
Blev sedan bröllopsdansen och vi dansade till låten Time of my life från filmen Dirty Dancing. Efter den dansen rockade vi loss några stycken av oss, man får passa på att svänga sina lurviga i en sådan fin klänning och underbara högklackade. För första gången i mitt liv så kände jag mig verkligen bekväm i en sådan fluffig klänning och så högklackade skor. Kände mig som världens vackraste prinsessa som nyss hade fått sin stiliga prins. <3 
 
Sedan började folk dropa av allt eftersom och så körde vi sista leken som vår vän Daniel hade fixat. Han hade ordnat ett melodikryss och det var riktigt kul. :) Jag kunde lösa en del på första halvan men andra halvan så längtade jag bara till att få vara ensam med Tobias. :) Efter krysset så åkte de flesta iväg och jag och Tobias började göra oss redo för att åka vi med. Jag hade ordnat med en överraskning på hotellt till honom så jag behövde hjälp med att få av mig klänningen och någon som höll Tobias sällskap i lobbyn under tiden. Dock hade vi glömt den portabla högtalaren borta på festen men det löste sig. Som ni säkert redan har sett så har jag ju tränat poledancing och jag hyrde en stång till rummet och dansade för min man. Han uppskattade dansen och det kändes så himla nice att få göra en sådan här grej. Jag har alltid velat testa men aldrig vågat prova det. 
 
 Så såg vår stora dag ut och om söndagen på hotellet kommer i ett eget inlägg. :) 
 
 

Bröllop - Solosång


Veckan som har gått

Hej. Jag har varit väldigt sliten i flera dagar och inte orkat blogga särskilt mycket. Tänkte uppdatera er om hur veckan har varit. 

På jobbet först så rullade allt på i allt för snabb takt. Men man gör så gott man kan. Man får le och se glad ut ändå. 
Måndagen var ju skola för min del och sen hem och slappa och försöka planera lite. Tisdagen var jobb och slit först. Men sen på kvällen så blev det en rolig pokémon runda i Mariebergsskogen. Jag lyckades att ta ett gym. ☺️ Sen fick jag 2 nya pokémon också. ☺️ Det var utomhusbio och de visade Fantastiska vidunder och vart man hittar dem. Tyvärr började det regna men vi var förbereda med regnkläder. ☺️ Så där satt vi och myste i regnet. 
Onsdagen så jobbade båda kvällen och jag tog mig en dusch när jag kom hem. Sen chillade med tv. Torsdagen så tog vi det lugnt och njöt av ledig tid efter jobbet. Fredagen så jobbade jag kvällen och sen blev det vila när jag kom hem. 
Lördagen där emot så drog vi oss i sängen innan frukost och sen drog vi ner på stan. Där var det cosplay picknick och det var kul. Träffade lite nya människor och några vänner och några bekanta. Tyvärr började det regna rätt kraftigt en sväng. När picknicken var färdig så skulle en del upp till spelföreningen men vi valde att åka hem. Passade på att handla på vägen hem och väl hemma så blev det film, Star Wars. 

Igår så drog vi oss igen och efter frukost så ner på stan igen. Men då tog vi promenad dit. Det var sista dagen på en utställning som vi hade tänkt att se. Men eftersom vi har har haft ett bröllop så har allt annat glömts bort. Utställningen var en sammlarutställning. Den var rolig och se. Tog oss en glass innan vi drog hem. Väl hemma så somnade jag på soffan i drygt 1 timme. Fixade middag och sen blev det film resten av kvällen. Kollade först på Insidan ut och sen på Den gode dinosaurien. 

Dock har jag haft mycket ångest. Brösten är ömma men trots ångesten så har det varit bra. Hoppas att ni har haft det bra. ☺️ Kommer lite bilder från veckan. 


Bröllop - Överraskningssång


Bröllopsbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår stora dag del 2

Klockan blir 12, klockorna klämtar i klocktornet och jag och pappa börjar gå upp mot kyrkan.
Jag kan inte gå snabbt då jag har höga klackar, jag känner ingen nervositet och pappa och jag samtalar. Det var en anledning till att jag ville att pappa skulle leda fram mig, för att han är den starka klippan som jag alltid har haft vid min sida och nu har jag en ny klippa att luta mig emot när stormen yr omkring. Han fick mig att behålla lugnet under stunden innan vi skulle gå in. 
Vaktmästaren öppnar portarna och musiken, Bröllopsmarschen av Wagner börjar spelas, jag ser alla där inne och då kom nervositeten som en BOMB! Jag bara kände "Nej inte än! Jag är inte redo för att gå in" Men ser min underbara älskling där framme, han är så snygg, stilig, het och helt underbar. När jag såg honom ville jag bara springa fram och få kramas och pussas. Så börjar vi gå in, jag ser alla glada ansikten, ser mina närmaste där och de som verkligen betyder något. Mina nya vänner, mina äldre vänner, min familj, min nya familj och min nya släkt. Alla som var där har en stor betydelse i mitt liv. Så kommer vi fram till Tobis, pappa lämnar över mig och jag och Tobias ska gå upp för den lilla trappan. Men jag är inte van med så höga skor eller den typen av klänning så det blir lite omständigt. Fast det är ju jag så jag bryr mig inte om det utan gör på mitt Annavis. Tror inte någon märkte att jag gjorde det på mitt sätt eftersom alla var så oroliga för att jag skulle snubbla eller så. :) 
 
Nu står vi där framme, jag är så fokuserad, vågar inte titta på Tobias, kollar till vänster där mina tärnor står. Jag känner huvudvärken bomba mig, det är hur varmt som helst och kroppen är totalt borta från sinnet. Men jag bara står där och fokuserar på det vi ska göra. Vår solist börjar sjunga Det vackraste av Cecilia Vennersten. En av mina favoritlåtar. Allt är så vackert och härligt. 
Så är det dax för vigselakten och jag ger min brudbukett till Evah och hon hade sett vad jag hade skakat när jag har höll i den. Men när hon fick den så förstod hon varför. Den var väldigt tung att hålla i. Vi ger varandra våra löften och byter ringar, jag börjar skaka så jag är på väg att tappa ringen men lyckas att hålla i den. När vi väl fick pussas så var det som en befrielse. Jag kände en sådan längtan efter att få pussa på honom ända sen portarna öppnades. :P  Efter välsignelsen så är det vigseltal och sen kom det en liten överraskning från mig till Tobias. Jag hade kommit överrens med prästen, kantorn och solisten att det skulle sjungas en extra låt. Jag valde Du är allt med Sonja Allden. Den är verkligen så vacker och fin.Sen så var det psalm och ännu en solosång och solisten sjöng Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer. 
 
Dax för utgång, som musik så valde vi, An der Schönen blauen Donau. Ett mycket vackert klassiskt stycke, har används i filmer och jag kunde relatera till den via min passion för klassisk musik och Tobias genom sin passion för film. Sen fick vi gå in i ett lite rum så att alla gäster fick samlas utanför. Väl inne i rummet blev det massor av pussar eftersom vi hade längtat så efter varandra. När vi kom ut så blev det en himla massa fotograferande, vår inhyrda fotograf var på plats och fotade också. 
 
Fortsättning följer...
 
 
 
 

Bröllop - Solosång


Vill bli accepterad

Den enda önskan jag har är att bli accepterad för den jag är. Jag vet att det är fler som upplever detta också, vi människor vill bli accepterade för de vi är. Ni som följt mig länge vet säkert att jag inte dricker särskilt mycket alkohol, jag anser att jag inte behöver ha alkohol alls. Jag kan ha kul utan alkohol och jag vill bli accepterad för det valet och hitta vänner som då accepterar mig för det. 

Allt för många gånger i mitt liv så har jag blivit bortvald pga att jag inte dricker alkohol och fått höra flertal gånger att jag är tråkig. Tyvärr har jag mött personer som då inte kan acceptera mig utan måste såra mig med att kalla sig nära vänner osv. Men hur bra är vänskapen om de inte kan acceptera att jag inte dricker alkohol? Jag kan ju tycka då att den inte är så bra. 

Jag är van att bli bortvald, jag är van att alltid stå åt sidan och se på när alla andra har kul och varför skulle jag, jag menar obetydliga lilla jag betyda något? Som jag jag sa i en video en gång, jag existerar inte och många tycks tro att min vänskap är gratis och att de kan behandla mig hur som helst och jag ska bara stå där och ta emot all skit. Många tycks tro att man kan trycka ner mig hur mycket som helst och jag ska bara finna mig i det. Det gäller allt i samhället, så som skola, jobb, vänner och övriga relationer. Jag skulle ha fått veta idag hur många timmar jag ska studera och vilka kurser jag ska läsa men icke. 

Nu säger jag GLÖM DET! ALDRIG I LIVET!! Nu tar jag ingen mer skit! 

Nu är det nog, jag är en människa liksom alla andra med tankar, känslor och värdighet. Om det inte passar så dra. Jag har såpass mycket självrespekt så jag kan stå upp och säga NEJ! 


Tillbaka till skolan

Ja, igår så var jag tillbaka i skolan. Men det hände inte särskilt mycket. Utbildningen sker på Tingvalla gymnasiet här i Karlstad och jag har aldrig varit på skolan så jag hittar inte. Jag gick dit i alla fall och fick hjälp att hitta lokalen där vi ska samlas. 

Alla kommer dit och när jag kollar in lärarna så får jag se ett bekant ansiktet. En av lärarna hade jag på gymnasiet, 1997. Sen var det många sökande som var från Grums. Det kändes bra att sitta där, men allt eftersom de ropade upp så blev det mer och mer oroväckande. Mitt namn ropades aldrig upp. 

Tillslut så fick jag och några till som inte blev uppropade följa med rektorn och det visade sig att de inte har planerat något för oss. Så vi är lika ovetande om allt som innan vi gick dit. Enda vi fick veta är att vi blir kontaktade i morgon av en lärare. 

Jag begriper inte vad jag skulle till skolan och göra, men de har väl en tanke med det hela. Det som var bra var att jag kände att detta kommer bli bra, att jag har gjort rätt val. Jag ser framemot allt slit. ☺️ 


Då är det dax

God morgon på er. Då är det dax för ett nytt projekt för mig. Det är så skönt att få komma igång med allt och samtidigt är det nervöst, pirrigt och förväntansfullt. ☺️ Vädret är soligt, fint och temperaturen ligger på ca 13.8 Lite för svalt tycker jag. Tyvärr så mår jag inte så superbra då min mage har varit lite bråkig och min kropp ställer om sig efter att ha slutat med p-piller. Så idag är mitt humör lite sisådär. 


Men jag är förväntansfull för dagen och nervös. Idag ska jag börja skolan igen. Jag ska läsa upp mina sista betyg för att bli undersköterska. Men jag vet inte vart dalen ligger, jag vet bara vart skolan är så att säga, så jag får åka ner tidigare och orientera mig så jag hittar. ☺️ Sen blir det att planera plugget och arbetstider så allt funkar med varandra också. 

Har nu ätit frukost och kört en maskin med tvätt. Ska snart fixa med allt jag behöver ha med för dagen. Hoppas att ni får en fin dag oavsett om ni går i skolan eller har ett jobb. ❤️ 


Vår stora dag del 1

Ja, jag har inte kunnat skriva om vår stora dag än, allt var som en dröm och jag var tvungen att smälta alla tankar och känslor. Men nu idag är det 1 vecka sen som vår stora dag var och jag vill tillbaka. Allt var så himla härligt och undrbart. Börjar med att berätta från början.
 
Fredag 4/8. Vi går upp tidigt för att fixa med olika saker, dock blev inte planen som jag tänkte men det gjorde inget. I alla fall så fixade vi först här hemma och sen åkte vi för att hämta nyckeln till Sockenstugan. Vi fick dock inte tillgång till med med en gång utan först senare på dagen. Åkte hem sen till svärmor där vi fixade med lite olika saker och umgicks lite. När klockan närmade sig 12 så åkte vi och köpte lite lunch och hämtade upp tårtan. Jag var så nervös och det var verkligen svårt att köra tårtan så till festlokaen fick svärmor köra med den i stället och jag fixade med att hämra resten av sakerna som skulle med. Jag hämtade också upp goa grabbar som skulle hjälpa oss. 
Väl framme i lokalen så börjar vi fixa med allt och mitt i allt så ringer min telefon och det var min tränare Josefin, hon ville tala om att hon hade kollat på rummet och planerade inför överraskningen jag hade fixat med till Tobias. Sen kom min goa vän Malin och hjälpte oss, hon gjorde balongvalv och det var så härligt att se henne igen. Allt blev så himla fint och när vi åkte därifrån så tog jag våran bil och åkte till Grums till min familj och Tobias åkte med sin mamma. Jag ville ha som så att vi skulle sova isär den natten, dels för att längta efter varandra lite men även för att jag ville få lite tid med min familj innan stora dagen. Vi åt fruktsallad, glass, grädde och myste på alltanen, det var varmt och skönt den kvällen. Sen satte vi oss och tittade på Allsång på Gränsen och pratade en del, efter det tog jag en dusch och fixade inför nästa dag. Men när jag skulle sova så var det svårt, jag saknade ju min älskling.
 
Lördag 5/8. Dagen D!! Jag har satt klockan på ringning, 5.15 skulle den ringa, jag vaknar lite när jag märker att någon stänger till dörren till det rum jag ligger i. Min tanke är att det är antingen pappa eller min stora syster, dock vet jag inte vad klockan är. Men när klockan ringer så är jag lite seg men sedan så kommer jag upp. Jag fixar och sen är det dax för frukost. Pappa och Carola hjälptes åt i köket och jag fick kokt ägg, macka med kaviar och ett glas oboy. Det var supergott verkligen! :) På mackan hade syrran ristat in ordet FRU. :D Sen blev det hög tid för mig att åka, jag skulle vara inne hos frisören i Karlstad klockan 7.00. Så jag körde iväg, radion på, vägen för mig själv och se hur världen vaknade. Alltså jag älskar verkligen tidiga körningar för de är så vackra och fridfulla. Jag kommer in och allt känns så himla bra och jag är förväntansfull. Vi pratar, hon fixar och frisyren blir klar. Jag känner mig som en prinsessa .
Åker vidre till sminket, känner en svag huvudvärk börjar, jag ignorerar den helt, ska parkera men såklart blir det problem. Där jag tänkte parkera står det en buss och blockerar helt, jag avväger vädret och tänker att det är ju inte så långt att gå. Så jag parkerar på järnvägstationen för sminket är mitt emot med andra ord. Jag betalar biljett och maskinen skriver ut, men det kommer ingen biljett. :/ Något fel på maskien så jag får betala i andra maskinen intill för att få ut en lapp alls. Så jag fick betala 2 gånger och där någonstans började huvudvärken att eskalera. Nåväl, jag har betalat och satt lappen i bilen. Kommer fram till sminket och hon är superhärlig och mjuk på handen. Så huvudvärken försvinner en stund. När jag går där ifrån så känner jag mig så vacker och nervös.
Åker hem med bilen, parkerar den på vår parkering och min syster Evah möter upp mig i sin bil. Vi åker för att fixa med den sista saken, blommorna. Det företaget ligger i närheten av vårt hem så det var ingen lång bit att åka. Sen bar det av till kyrkan där jag skulle byta om. När vi kommer dit så öppnar vi upp över allt, jag har med en macka från frukosten som jag tar och Evah tar en av bananerna. Behövligt med energi och dryck. :) Sen var det dax att byta om och fixa med resten. Huvudvärken blir bara värre och värre, jag tar en tablett och sen så är det bara att vänta på att klockan skulle bli 12.
 
Fortsättning följer....
 
 

Video - Bucket List Poledance


Tobias Bröllopstal

Hej på er, Tobias här.
Här kommer mitt Bröllopstal som jag läste upp i Lördags. Kan säga att jag var väldigt nervös att läsa upp det, efter det Anna sa så kändes som mitt inte var lika bra. Men jag hade fel, det kom tårar från flera utav gästerna.

 

Bröllopstalet:

 

Jag gick länge och längtade efter kärleken.

 

Längtade efter ge den, vara med någon, dela livet med.

 

Det som gjorde att jag blev kär i dig var att du är så lätt att prata med, vi kunde verkligen prata om allt och det var lätt att öppna upp sig för dig. Kände direkt från början när vi skrev till varandra att vi hade något speciellt på gång. Trivdes så bra med dig och kände hur mycket bättre jag mår. Att vi har gemensamma intressen gjorde mycket såklart men också egna intressen som vi delade med oss av till varandra.

 

Men det tog tid innan jag kunde släppa in dig helt i mitt liv, jag kände att jag ville ha dig i mitt liv så får jag lov och ändra på visa saker. Och det har inte varit så lätt för mig alltid, stora förändringar tar tid för mig men varje förändring känner jag att det har blivit bättre i mitt liv. Jag längtar varje dag till att få komma hem till dig och bara få vara, det är så härligt.

 

Vi har haft motgångar men har möte dem tillsammans och inte stängt ute varandra och vi har växt tack vare det.

 

Du sätter andra framför dig själv, vilket är en så fin egenskap som du verkligen visar i din omsorg av familjen. Nu ska vi skapa en ny familj och jag kan inte tänka mig någon bättre person att göra det med, det kommer bil tuffa tider å glada tider, tillsammans så fixar vi det.

 

Älskar dig Anna.

 
 

Tre år...

Bilden till vänster tog vi den 18 juni, strax efter vi blev tillsammans. Jag var så nervös, så nykär, tokkär och befann mig i kärleksnästet. Dock var jag rädd för att ta steget med dig, rädd för att bli sviken, rädd för att bli lämnad, rädd för den känslomässiga karusellen som ingår i en relation. 


Men nu tre år senare sa vi Ja till varandra inför alla. Du var så snygg, stilig och het när du stod där i kyrkan. Jag är lika tokkär, nykär och befinner mig i kärleksnästet än idag. Jag är 100% mer säker idag på att det är dig jag vill tillbringa mitt liv med, det är dig jag vill bilda familj med, det är dig jag vill bli gammal med. 

Du får mig att se stjärnor, du får mitt hjärta att svämma över av kärlek, du är så go och romantisk av dig. Jag njuter av varje sekund med dig för du är så mysig och go. 

Älskar dig min fina älskade man. ❤️


Bröllopsbilder




Video - Annas studiehörna


Mitt tal till min man

Ni som känner mig väldigt väl vet vad en chokladkalender vid advent har betytt för mig. Varje morgon som jag öppnade en lucka och fick chokladbiten så kom en varm lyckokänsla i kroppen.

Nu ger inte kalendern längre den effekten då jag har hittat min alldelese egna speciella chokladbit. För varje morgon när jag vaknar så ser jag dig ligga där och just då känner jag den varma lyckokänslan infinna sig. Med andra ord så känner jag den känslan nu varje morgon 365 dagar om året 24/7.

Det jag vill säga är att du är min speciella chokladbit som får mig att bli så otroligt lyckligt kär. Du är ljuset i mitt liv, du är tryggheten, du respekterar mig för den jag är. Du gör mig till en bättre människa och du får mig att våga tro på mig själv. Idag vågar jag göra saker som jag inte ens hade en tanke på förr. Du finns alltid där och stöttar, du är med och kommer på idéer till Youtube eller blogg. 

Älskling, älskar dig mer än vad jag kan uttrycka. 


FRU Hansen 😍




15 timmar...

Åh, snart händer det, nu är det inte många timmar kvar. 😍 Idag har vi fixat festlokalen och allt. Vi hämtade tårtan och det blev lite strul tyvärr. Men det ordnade sig ändå, dock så blev jag så stressad av det så ångesten började. Under tiden som vi väntade så åt vi sallad som vi hade med. 

När vi var klara med det så åkte vi hem till svärmor och där fick jag lägga mig ner och vila. Sen så blev det mer mat då jag behövde äta lite till. Så efter vilan, mat och dryck blev det bättre. Då kunde jag köra igång igen. Jag åkte för att hämta vår hjälp och sen hämtade vi saker hemma hos mig och Tobias. Åkte där efter ut till festlokalen där vi gjorde iordning. 

När allt var klart där så skildes vi åt och jag åkte till Grums till min familj. Jag ska sova här inatt och vi hade mysigt på altanen och nu sitter vi och ser på tv. Hur det känns, inte så pirrigt än. Det kommer sen när jag ska sova. Hoppas att jag kan sova alls i natt. Allra värst kommer det bli till morgonen. Snart ska jag duscha och försöka få lite vila. Jag är så nöjd med festlokalen, all planering och det är så mysigt. Jag ska få min drömmars man, jag trodde aldrig att jag skulle komma till den här dagen. Men om 15 timmar så står vi där. 😍 


Nails 4 you

Hej på er. Igår var jag så sliten igen så jag orkade inte skriva. I alla fall så tog jag en tur ner till Bergvik och satte mig i stolen för att få naglarna och fötterna fixade. Det var så skönt med fotbad och lite ompyssling. Det var spännande och intressant att testa men inget jag tänker göra regelbundet. Kostar allt för mycket. 

Träffade en kompis sen helt apropå. Så vi gick runt lite i butiker. Sen kom min svägerska och vi åkte till Mariebergsskogen och lunchade. En härlig lunch, en tjejig lunch. Jag fick också leta i lite panik efter något att lägga på armarna i morgon om det blir svalt. Sen följde jag med min syster när hon skulle klippa sig. 

När jag kom hem så blev det lite planering men sen kunde vi inte göra mer. Så då tog vi och slappade istället. Kollade på tv och vilade. Hoppas att ni hade en bra dag. ☺️ 


Födelsedagsfirande

Hej på er. Jag var så himla trött igår kväll och orkade verkligen inte skriva alls. I alla fall så fyllde Tobias år igår och jag hade planerat in lite överraskningar mitt i all planering. 

Började dagen med kärlek och mys, sen fixade vi lite inför bröllopet. Ringde några samtal och sen var det dags för mig att göra mig iordning. Vi åkte ner till stan och gick in på en var sin bank och fixade med några saker. Sen gick vi till stans enda spelbutik som säljer kort och brädspel. Tobias handlade några saker där. När klockan sen var närmare två så gick vi till Harmonia Medical Spa och jag vaxade benen inför den stora dagen. Tobias satt kvar i väntrummet och läste i sin bok. När vi var klara där så gick vi mot nästa överraskning. 

Han listade ut rätt snabbt vart vi skulle men det är lite svårt att dölja. Vi gick till Texas Longhorn och åt god mat. Under tiden vi satt där så började det regna och sen kom det en regnskur till när vi tänkte gå så vi satt kvar en stund. Tobias fick också en present där av mig. ☺️ 
Gick sen ner till Hemmakväll och köpte godis, gick även bort till garnbutiken där jag köpte en grej för att hålla reda på diagramet som jag virkar efter. 

När vi kommer till bion så är jag verkligen supertrött och tog en liten vila innan filmen skulle börja. Så jag lyckades hålla mig hyfsat vaken under filmen. När vi kom hem så blev det sängen med en gång och lite tv. En fin dag med andra ord. ☺️ 


Bröllopsprogram

Hej på er. ☺️ Idag började dagen med kärlek och mys. Fixade frukost och sen efter frukosten så bakade jag kakor. Dock glömde jag bort vad varmt det blir när ugnen är på. Men det kändes bra att stå i köket och pyssla. Det tråkiga är att jag blir så snabbt trött nu. 

När jag var klar i köket så pysslade vi med programmet till ceremonin. För nu kunde vi skriva färdigt på datorn. Sen skrev vi ut alla och kollade hur vi skulle vika snyggt. Jobbigt nog så blev jag väldigt trött sen så jag fick lägga mig och vila. När jag hade vilat så ringde mamma och talade om de skulle ner till Bergvik och ville ta en fika. Så vi åkte till Bergvik och fikade med min familj. 

Väl hemma igen så tog vi det lugnt, pratade med svärmor och hennes kille. Planerade att jag skulle åka iväg till henne när Tobias ändå skulle till bowlinghallen. Innan jag cyklade till henne så började jag vika programmen. Satt hemma hos henne sen och planerade en hel del. ☺️ När jag kom hem så fortsatte jag att vika och det blev hela 48 stycken. Sen satte jag mig vid datorn och fixade lite. 

En härlig dag med andra ord. Och jag är så nöjd med den nya sadeln också. ☺️ Nu blir det natten här. 


RSS 2.0