Min valborgsmässoafton

Hej på er. ☺️ Hoppas att ni har haft en fin valborgsmässoafton. Min har varit fylld med mys och kärlek. Började dagen med att ligga och dra oss och kramas och mysa i sängen. Käkade sen frukost så det blev brunch. Ägg, bacon och massa annat gott. ☺️ Gjorde oss sen i ordning för dagen och tog bussen ner till city. Där gick vi runt och fönstershoppade lite. Fick en lite överraskning av Tobias. God choklad från Carli. 

Njöt av solen och värmen, sen gick vi till biografen. Vi såg Guardians of the galaxy vol 2. Den var helt underbar! Jag kan bara säga se den! Många härliga skratt och skämt. Jag älskar ju första filmen och jag fullkomligt älskar den här också. 

Efter filmen så gick vi till Pinchos och åt mat. Vilken mysig restaurang och god mat. Ett annorlunda concept med att beställa via mobilen. Men när man väl fattade så var det ju lätt. ☺️ Jag åt en plankstek, vitlökstekta champinjoner, sötpotatispommes, rödbetor och getost. Jisses vad gott det var, men rödbetorna och getosten var ingen favorit. Jag drack en cider och som efterrätt så blev det passionpannacotta. Supergod och sagolik. ☺️ 

Väl hemma så blev det soffan, tv och mer mys. Nu ligger jag i sängen och skriver och Tobias håller på att göra sig iordning för natten. Det var min dag i en sammanfattning, bjuder på lite bilder från idag. ☺️ 


Dagens outfit




Dagens Låt

 

Trevlig Valborg

Hej! Ville bara titta in och önska er en trevlig valborg. :) Hoppas ni får en fin och härlig valborg. Jag ska ut på dejt med min älskling och mysa resten av dagen. Vi ska ut och äta på Pinchos och så ska vi gå på bio och grejer. Jag ser verkligen fram mot den här dagen. :) SKa försöka ta bilder som jag kan dela med mig av sen. :)
 
 

Dagens Låt

 

Till mina nära och kära

Hej på er. Måste bara få skriva av mig och dela med mig av mina tankar. Nu med bröllopet så är det mycket att planera, fixa, dona med. Mycket som ska ordnas och visst man behöver inte ha det dyraste eller så men jag vill ändå göra dagen minnesvärd för min familj, mina bästa vänner och för mig och Tobias. 

Jag tycker vi är värda detta efter allt som har hänt i våra liv. Vi är värda att få känna oss sådär sjukt lyckliga och kära. Jag satt senast igår och tittade på min älskling och tänkte "shit han är verkligen helt underbar, jag älskar honom så himla mycket." 

Jag har verkligen en underbar man jag ska gifta mig med, en stor underbar familj som alltid finns där (även när jag är korkad) och jag har vänner som finns där. Ni betyder så himla mycket och ibland blir jag blind och inte ser vad som finns. Men ni har öppnat upp ögonen på mig de senaste dagarna. 

Det jag vill säga är tack för att ni står ut med galna mig. Jag älskar er alla så enormt mycket. ❤️❤️❤️


Dagens Låt

 

Träning och ångest

God morgon på er alla. Vilken dag det var igår. Jobbade först och det hände inget speciellt. Fick sluta tidigare och gick hem och planerade lite. Lyssnade på lite musik till bröllopet som jag sen ska spela upp för Tobias. 


Åkte sen till Grums och tränade med Evah. En bra träning där jag lyckades. ☺️ Men jag hade inte lika mycket energi som tidigare men jag har kommit in i en trött vecka. Mamma och Carola gjorde oss sällskap och det var kul. 

När jag kom hem så kom ångest från ingenstans. Kvällen slutade med att jag grät floder och mådde riktigt skit. Mår iallafall bättre nu och ska försöka vila innan jag ska iväg och jobba. Hoppas att ni har det bra. 


Dagens Låt

 

Månadens bok

 
 
Stella Sweeney är hemma i Dublin efter att ha levt ett drömliv i New York i ett år. Hon har rest runt i USA och gjort PR för sin enormt framgångsrika självhjälpsbok. Pratshower och lyxhotell, fina middagar och beundrare.

Men nu är hon tillbaka i vardagen med en smäll och har ingen aning om vad hon ska skriva om härnäst. Hur ska hon komma ur skrivkrampen?

Stella lämnade inte New York på topp. Varför hade hon så bråttom tillbaka till Irland? Vem är det som håller på och ringer henne? Stella vill återigen bli kvinnan som hon brukade vara. Men kan hon? Och borde hon verkligen?
 
 
En mycket bra bok. Den fångar en verkligen och ju närmare slutet du kommer ju mer intensiv blir boken. Jag kunde inte lägga bort boken alls på slutet. Jag tänkte på den så fort jag la bort den, hur kommer det gå?

God morgon

Vad jag har sovit gott i natt. Dock drömt en massa jobbiga drömmar men utöver det så har jag sovit gott.Tobias sover ännu då han börjar sent idag. Just nu lyser solen och det är 0 gradig temperatur. Hoppas att våren kommer på riktigt snart så vi inte behöver få mer snö. Jag önskar att snön kunde ha kommit när den skulle komma. Men som alla vet kan vi inte styra över vädret. Ska snart ta frukost och det blir kesoröra med skinka, gott och mättande. :)
 
Idag blir det jobb och jag börjar klockan 9 idag och jobbar till 17.00. Efter jobbet så ska jag åka till Grums och träna med Evah igen. Får se hur det går är ju lite sliten efter träningen igår och så har jag ont i ena smalbenet då jag har slagit i det. Hoppas att kunna ta lite bilder också. :) Vad  ska ni göra idag? Jobb? Skola? Lediga? Sjuka? Berätta gärna hur er dag kan se ut. :)
 
Jag tänkte sen fram på att jag ska göra en video där jag berättar om vad jag tycker om de hudvårdsprodukter jag köpte av Mary Kay. Vad tror ni om det? Är det något ni skulle vilja se?  
 
Nåväl, ha nu en fin dag allesammans och ta hand om varandra. <3
 
 

En sjukt rolig dag

Hej på er. :) Idag har det varit en sjukt rolig dag med mycket händelser. Först började jag dagen med att fixa i lägenheten och på datorn. Sen när klockan var strax efter 10 så kom min kompis som jobbar för Mary Kay med produkter som jag beställ och sen för att se ut vilka färger vi ska använda till bröllopet. Som vanligt blev det mycket snack då vi är gamla vänner sen gymnasiet. 
Sen gick vi och käkade tillsammans på Street Friends och hade en trevlig stund. Så himla kul att umgås och bara chilla i övrigt. 
 
När hon åkte så kom Gengåvan och skulle hämta ett stort skåp som vi har haft i arbetsrummet. En bra förvaring men så stort och odrägligt. :P Skåpet är ju extremt stort och jag plockade ur lådorna och följde med ner. Men då glömer jag nycklarna och för att komma in i porten som då är låst här dygnet runt så måste jag ha med brickan som är på nycklarna. Men vart är nycklarna? Jo kvar i lägenheten och jag står alltså ute i bara sandaler och utan jacka. När jag upptäcker det så känner jag en lätt panik då mobilen också ligger uppe i lägeneheten. Men hittar en granne som kom och gick och hon var snäll och hjälpte mig. Haha, det man inte har i huvudet får man ha i benen. :P I alla fall så kom jag in och upp i lägenheten dock visste jag att Tobias skulle komma inom några minuter men ändå. 
 
När Tobias kom hem så åkte vi och veckohandlade, vi fick solen på expresshopen och det innebär att man får en gåva från butiken. Vi fick en vacker blommbukett. Och på tisdagar har de 5% rabatt för expresskunder och det visade sig att vi hade ytterligare 5% rabatt. När vi var klara med det så åt Tobias mat och sen var det mer eller mindre dax för oss att åka iväg till våra aktiviteter. Min träning gick superbra och jag känner mig sjukt nöjd med träningen. Jag hade en timme idag men det var helt okej eftersom jag är lite trött och sliten. Ska ändå till syrran i morgon efter jobbet och träna igen. På vägen från träningen och ner till torget för att ta bussen hem så gick jag förbi Valvet (köpcentrum) och där hade det hänt något. Men vet inte vad. 
 
Nu är jag hemma och har duschat och provat mina nya hudvårdsprodukter från Mary Kay. Ska snart ta något att äta och vänta på att Tobias kommer. Under tiden jag skriver så kollar jag på Helene Torsgårdens senaste video. Älskar verkligen hennes videos och hon är så jordnära och mysig person. Bjuder på lite bilder från dagen. :) Hoppas att ni har haft en lika fin dag som jag har haft trots vädret. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit


En liten tanke




Bröllopsbestyr

Hej på er! Vilken dag det har varit. Det är nu först som jag kan sätta mig och ta det lugnt. Började morgonen med att väga mig och vågen stod på 62,1. Jag hoppar verkligen upp och ned just nu i vikten. Sen fixade jag frukost som bestod av kesoröra och skinka. Efter frukosten så plockade jag rätt i arbetsrummet då Gengåvan kommer i morgon och hämtar en möbel. Så jag jag var tvungen att fixa där. Satt sen och fixade med videon där jag berättar om vad jag köpte i Göteborg. 

När klockan var ca 11:00 så hade jag möte med floristen. Jag har nu bestämt mig för att Kalenius ska få uppdraget att fixa alla blommor till bröllopet. Åkte sen ner till jobbet och tog en enklare lunch, en burgare och en liten dricka. Då jag visste att middagen skulle bli väldigt sen idag. Väl hemma igen och vänta in Tobias så satt jag och ordnade med mailen. Den behövdes verkligen städas och göras i ordning. När Tobias kom hem så åkte vi ut till kyrkan för att ha möte med prästen. Det var ett givande möte och jag känner mig sjukt nöjd. När vi var klara med det så åkte vi hemåt till Karlstad igen men in till city. Där gick vi till smyckesbutiken och diskuterade ringarna igen. Idén som vi kom fram till sist gick inte att genomföra kom det fram till så vi kollade på en ny idé. En idé som känns bättre än den första. ☺️ Sen visade jag Tobias vad jag skulle vilja ha i present. Det är ett par örhängen och ett halsband. Efter alla smycken så gick vi till Hifi klubben och kollade på en portabel högtalare som vi kan ha i olika sammanhang. Hittade en som vi ville ha båda två. Tobias var där förra veckan och kollade och hittade något. Nu visade de en som är ännu bättre så vi beställde den idag. 

Nu har vi ätit middag vilket blev tråkiga rester. Jag har svarat på ett fan mail, mitt första faktiskt. Tobias pysslar vid datorn och jag chillar i soffan. Mitt i allt oväder så har min dag varit lycklig. Lite trött och frusen men annars underbart. 😍 


Video - Göterborgs Haul


Veckans sötnöt





En liten tanke





Movie weekend

Hej på er. ☺️ Hur har eran helg varit? Min har varit aktiv, först i fredags så jobbade jag och planerade en massa. På kvällen kollade vi på Star Wars - Rouge One och myste. Lördagen var jobb för min del och Tobias hade bowlingmatch. På jobbet rullade det på och det var mycket att göra. När jag kom hem från jobbet så fixade vi med det sista och sen fick vi besök av vår kompis Linda. ☺️ Vi hade filmkväll och såg på Drive med Ryan Gosling och sen Mad Max Fury Road. Mellan filmerna blev jag hungrig så vi gick och köpte lite mat. En mycket trevlig kväll med andra ord. 

Idag så fixade jag här hemma och så chillade vi till tv:n. När klockan var runt två så åkte jag till Grums och hämtade upp Evah. Vi åkte hem till henne och tränade. Skönt att röra på sig och stretcha. Sen satt jag hemma hos familjen och tog det lugnt en stund innan jag åkte hem. 

Väl hemma så tog jag mig en dusch, myste med min älskling och njöt verkligen av min lediga dag. ☺️ Nu sitter vi och kollar på mer film. Ser på Hulken i Marvelserien. En helg som har varit väldigt mysig och härlig. Dock ont i magen efter allt strunt jag åt igår. Så jag får dra ner ännu mer på det. Lite bilder från helgen då. ☺️ 


En liten tanke





Dagens skratt




En liten tanke




Veckans film #138

 
1947 träffade Seretse Khama, den 26-årige tronarvingen av Botswana, Ruth Williams, en 24-årig kontorist från London. Deras kärlek och äktenskap bekämpades inte bara av respektive familjer, utan också av de brittiska och sydafrikanska myndigheterna. Paret kämpade mot apartheid och den brittiska regeringen för att införa demokrati i Botswana. Från prisvinnande regissören Amma Asante kommer den inspirerande och sanna historien om kärleken som skakade omvärlden och besegrade ett imperium.
 
 
 
 

En liten tanke




Solning och träningskläder

Hej på er, hoppas att ni haft en bra dag. Min dag har varit fylld med aktiviteter. På jobbet rullade det på och det hände saker hela tiden. Men tiden går fort då. 

Efter jobbet så åkte jag in till city och mötte upp min kompis Linda för att sola solarium och handla några saker som jag har planerat. Det var skönt att sola och det var längesen. Sen bokade jag tid på en salong för vaxning på benen. Det jag köpte var nya träningskläder, jag kände att jag behövde mer för att jag ska börja träna ordentligt nu. 

Sen när vi var klara så åkte jag hem och Tobias hade börjat med maten så vi åt kött, potatis, sallad och vitlökssås. Nu sitter vi i soffan och ser på tv och myser. Resten av kvällen blir bara mys med andra ord. Ska göra lite avslappningsövningar sen. Ha nu en fin kväll och ta hand om varandra. ❤️ 


Dagens outfit





En liten tanke




Efterlängtat paket

Hej på er. Hoppas att ni har haft det bra idag. Min dag har varit bra och full av aktiviteter. Vaknade tidigt i morse och gick upp innan Tobias vaknade. Satt och planerade för fullt när han vaknade. Fixade sen frukost och jag åt kesoröra med skinka och gurka. Sen var det dags och fixa sig för dagen. Kom iväg till jobbet och där rullade det på. 


Under dagen fick jag besked om att mitt efterlängtade paket hade kommit till posten. Så efter jobbet gick jag dit och hämtade det. När jag kom hem så körde jag min hemmaträning, tvättade, duschade och öppnade paketet. I paketet låg min nya bågskytteväska. Jag har nu packat ner allt i den och det blev superbra. Den är verkligen fin och det känns sjukt bra. Nu får jag försöka komma iväg på bågskytten också. Blir tufft detta. 

Nu är Tobias hemma och jag har ätit lite. Det blev kokt ägg, skinka, majonnäs och vindruvor. Gott. ☺️ Vi ska nu se på tv och vila. Jag är trött som attans och har träningsvärk. Men skönt att träna och röra på sig. Ha nu en fin kväll allesammans och ta hand om varandra. ❤️ 


En liten tanke




Ny träningsform

Hej på er. ☺️ Hoppas att ni har haft en bra dag. Själv har jag haft träningsvärk men mått bra annars. ☺️ 

Jag ställde mig på vågen igår morse och den visade 62,4. Jag har alltså gått upp lite vilket känns jobbigt. Men jag har hittat en ny träningsform och jag provade igår. Det var sjukt kul och jag fick lite hemläxa från tränaren. Jag ska göra armhävningar och vicka på tårna. Sen några andra övningar som jag inte kan nämna här för då avslöjas allt. Jag kommer hålla på med denna träningen till augusti och först efter augusti kommer jag avslöja vad det är. Det kommer komma bilder och film på allt. 

Gjorde nu lite hemmaträning men la till situps och yoga. Så man får lite varierat. Det är så underbart att röra på sig och svettats lite. Dock svårt att göra hemmaträningen för det är ingen som kickasar mig. Jag behöver någon som står med piskan resor typ. 🤣 Längtar tills man kan vara ute och träna. 

Tränar ni något och vad är det? Dela med er av era erfarenheter. 


En liten tanke




Annandag påsk

Måndag och röd dag, jag ledig och grejer. Började dagen med att chilla i soffan till tv. Satte igång en maskin med tvätt och gjorde mig iordning för dagen. 

När klockan var runt 10.30 så gick jag ut och väntade på bussen. Åkte iväg till träningen och körde järnet där. Det var hur kul som helst och det känns sjukt bra. ☺️ 

När jag kom hem så tog jag mig en dusch och sen fixade vi middag. Tobias var redan hemma när jag kom hem. Körde en maskin till med tvätt och planerade för kommande vecka osv. Och vädret idag har varit vackert men kalla vindar tyvärr. Nu blir det soffan resten av kvällen med min älskling. 

Hoppas att ni har haft en fin dag och njutit av vädret. ☺️ Till middag blev det kycklingfijatas. Gott som attans. 😋


En liten tanke




Påskafton och kalas

Hej på er. Vilken dag det har varit. ☺️ Åkte till min familj idag och firade påskafton och hade kalas för mamma. 

Var först ner till Bergvik och fixade lite saker. Sen så bar det av till Grums, fick köra försiktigt då det kunde vara osäkert på vissa ställen och sen med vägbyggen längs med. 
När vi kom fram så fixade vi inför påskmiddagen och grejer. När alla hade kommit och middagen var klar för att avnjutas så satte vi oss till bords. Jag åt så jag fick ont i magen.

Sen chillade  vi lite och jag visade lite fotografier för Tobias. Dukade sen fram till kalaset och fixade. Mamma blev jätteglad för presentera och det blev Pannacotta till gottis. Av mig och Tobias fick hon en ny handväska, hennes gamla är sliten. Efter kalaset så spelade vi Ticket to ride, vi var en för många så jag spelade inte. Men agerade som assistent till Tobias som var spelledare. ☺️ Han kan spelet lättare än mig. Det var roligt och mysig idag. 

Hoppas att ni har haft en fin dag. ☺️ 



Glad påsk

Glad påsk och god morgon på er ☺️ Här blir det nu frukost. Sen är det dags för att göra sig iordning för att åka hem till min familj och hälsa på. Solen skiner just nu och temperaturen ligger på - 1.4.

Eftersom vi har bytt till sommardäck på bilen så får vi köra försiktigt sen. Ska bli mysigt att vara hos familjen idag. Vi ska även fira mamma som fyllde år i veckan. ☺️ Så det blir att äta en massa gott idag och umgås. 

Hoppas att ni får en trevlig och fin dag. Ta hand om varandra och var rädda om varandra. ❤️ 


Veckans film #137

 
Katherine Johnson, Dorothy Vaughn och Mary Jackson var tre briljanta kvinnor som jobbade för NASA och var hjärnorna bakom en av historiens största projekt, John Glenns uppskjutning i rymden. Det var en fantastisk bedrift som återgav USA sitt självförtroende och inspirerade resten av världen. Trion krossade alla kön och rasbarriärer och blev en inspirationskälla för kommande generationer att drömma stort.
 
 
 
 

Hej mitt vinterland

Vart var du när du skulle ha varit här? Du lyste med din frånvaro. Nu kan jag inte glädja mig åt dig. 

God morgon på er och hej till snön. Önskar att den hade kommit i julas när den ska vara här. Men som de sjunger julen varar ända till påska. 

Nu har Tobias åkt till jobbet och jag ligger i soffan och ser på tv. Jag är ledig idag och ska fixa lite här hemma och handla lite. Jag har sovit supergott inatt och det är så skönt att vara ledig. 

Hoppas att ni har det bra och att ni får en fin dag. Jag ska försöka vila lite och återhämta mig. Jag har ju varit så trött sista tiden. 


Saknaden är enorm

Jag såg nyss lite på Helene Torsgårdens youtubevideo. Har inte sett färdigt ännu, blev väldigt jobbigt och jag skickar all kärlek till henne och Oskar. 

Det får mig att sakna min lurviga lillebror Nalle, (familjens hund). Han gick bort förra året och i slutet på mars var det ett år sen. Känns fortfarande jobbigt och veta att han inte finns kvar och en gång i vinter när jag var och hälsade på familjen så tänkte jag "vart är Nalle?". Han var min allra bästa vän och familjens ögonsten. Han var Sofies förtrogna och hela familjen hade starka band till denna ljuvliga hund. 

Ja han var en hund men för mig var han så mycket mer. Under mina ensamma år så fanns han där tillsammans med resten av familjen. Jag hade inget jobb, ingen kille och inga vänner. Under svåraste åren fanns han där och förgyllde mina dagar med kärlek, bus, tillgivenhet, promenader och massor av tokiga påhitt. 

Vi upplevde så himla mycket tillsammans och jag saknar honom så enormt mycket. Ibland tänker jag på när han var valp, hittade på alla hyss, när han hade skadat sig och jag satte plåster på honom och han myste sen med mig och blev ompysslad. Hehe, han tog även stor plats i sängen när man sov bredvid honom. Och som han snarkade också! Värre än ett sågverk ibland. 

Det jag vill säga Nalle Åberg, saknar dig så jävla mycket! 


Beställde vigselringarna

Hej på er. Hoppas att allt är fint med er. ☺️ Min dag har varit fin. Filmade några videos på morgonen och sen tog jag det lugnt och fixade inför dagen. När klockan var efter 11 så gjorde jag mig iordning och gick ut till bussen. 

När jag kommer till klänningsbutiken så var jag lite tidig så jag gick till en fotoaffär och kollade på kameror. Kommer sen precis lagomt till avtalad till till klänningsbutiken. Provar klänningen som sitter helt perfekt nu. Så nu gäller det att hålla vikten. ☺️ Det gick fort att prova idag och jag betalade lite på klänningar också. Tog bussen ner till city igen och satte mig för att planera och vänta på Tobias. 

När han kom så gick vi till Smycka och kollade på vigselringarna. Fick god hjälp och lite att fundera på. Vi gick och käkade mat och när vi åt så diskuterade vi ringarna och kom fram till vad vi vill ha. Gick tillbaka och beställde dem. 😍 

Åkte sen hem och började planera ännu mer på bröllopet. Satt och skissade på olika saker och sen skickade ut påminnelser till många om osa. Resten av kvällen har vi kollat på tv och chillat. Hoppas att ni har haft en fin kväll. ☺️ Ringarna på bilden är inte de vi beställde utan jag bara hämtade en via Google som jag tycker passar ämnet. ☺️ 


Dagens Låt

 

RÄDDA LSS! Manifestation - Vlogg


Dagens Låt

 

Manifestation- Rädda LSS

Nu är jag på väg till Göteborg för att delta i en manifestation. Det handlar om att rädda LSS, (Lag om stöd och service för vissa funktionshindrade). Regeringen skär ner på dem kraftigt och nekar till assistans. Många som inte kan äta själva, gå på toa själva, som är beroende av andra för att ens kunna överleva blir av med sin assistans för att regeringen ska "spara" pengar. 

Socialdemokraterna skulle ha sin partikongress där men efter händelsen igår så måste Stefan Löfven vara på plats i Stockholm. Så om det blir någon kongress vet jag inte. Men manifestationen blir av i alla fall. Det är RBU (Rörelsehindrade barn och ungdomar) som ordnar dessa manifestationer. Jag missade den som var under vintern här i Karlstad så jag tänkte gå den här gången. Ja, i Göteborg men det berör ändå hela landet eftersom att Socialdemokraterna skulle vara där eller är där. 

Hoppas på fint väder och en härlig dag och hoppas att ni får en fin dag. Mina tankar går till Stockholm och alla utsatta i vår värld. Ta hand om varandra, var rädda om varandra. Jag kommer filma under dagen så ni får ta del utav det. ☺️ Men jag är sjukt nervös inför denna dag och förväntansfull. 


Dagens Låt

 

Dagens Låt

 

Veckans film #136

 
I en nära framtid tar en sliten Logan hand om en sjuk Professor X, i en gömma nära den mexikanska gränsen. Men Logans försök att hålla sig undangömd från världen och sitt förflutna ställs plötsligt på sin spets när en ung mutant anländer och som visar sig förföljas utav mörka krafter.
 
 
 
 

En liten tanke




Städning och morotsbiffar

Hej på er. Dagen har rullat på för fullt idag. Började dagen med leveransen på jobbet och sen var det full fart. Har inte hänt något speciellt för övrigt. Stod i kassan idag och det var kul. 

När jag kom hem från jobbet så började jag och Tobias att städa ur arbetsrummet. Det står ett skåp där som vi har haft sim extra förvaring under året vi har bott här. Men nu vill vi bli av med skåpet för att kunna planera framtiden. Vi plockade och fixade tillsammans. Så snart kan jag ringa till gengåvan för att be dem om hämtning. 

När det var klart så fixade vi middag, det blev morotsbiffar, klyftpotatis, zatziki. Väldigt gott med vegetarisk mat ibland. ☺️ Sen var tvätten klar så jag hängde upp tvätten och sen tog vi kvällen. Har kollat på tv och myser. Dock river sockerberoende i kroppen. Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit bra men aktiv. 


Dagens Låt

 

Dagens skratt




Dagens Låt

 

Anna Testar Kampanjburgare


Kläder till mina tärnor

Idag har jag varit ute med mina tärnor och kollat på klänningar till dem. Hittade till alla tre och det känns sjukt bra. 

Jag åkte ner till Bergvik lite tidigare och kollade på några saker till mig. Kollade på en klänning som jag ska ha på ett dop i sommar, ett par skor till en grej i höst och lite annat smått och gott. Köpte klänningen och skorna i alla fall. 

Sen kom min familj och vi tittade då klänningar som sagt, käkade mat och umgicks. Sen kom Tobias ner och vi handlade mat och fikade med familjen. När vi var klara med allt så bar det av hemåt. Tobias packade upp maten och jag provade kläder så han skulle få se. Tittade sen på ett avsnitt av 24 och nu har han cyklat till bowlingträningen. Själv sitter jag här och ser på Hunger Games. 

Tänk att det är 4 månader kvar så är vår stora dag. 😍 Helt ofattbart! Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit bra men aktiv så jag är jättetrött nu. 


En liten tanke




Dagens Låt

 

Bröllopsbestyr

Hej på er. Idag har jag varit väldigt trött, sov väldigt djupt i morse när Tobias kom och sa hejdå för att cyklade till jobbet. Jag gick upp då och ställde mig på vågen som visade 61,2. Genom att jag ligger så stabilt nu på vågen så döpte jag inte inlägget till min viktresa. Målet är just nu att ligga kvar på runt 61 kg för att inte klänningen ska bli för stor inför bröllopet. Så jag kommer inte blogga på samma sätt om vikten. 

Jag har tagit det lugnt hela dagen då jag har varit så himla trött. Men när Tobias kom hem så filmade vi en video och jag har redigerat den och väntar nu på godkännande från min högre chef för att kunna publicera den. Det är en video för Burger King. När jag var klar med det och Tobias var klar med sitt så tog vi oss en promenad på över 6 km. Under promenaden så hade vi samtal om framtiden och planerade. 

Väl hemma så började vi planera lite mer för bröllopet och sen en lite romantisk resa till Stockholm i september. Så nu har vi bokat biljetter till Comic Con och bokat hotell. Jag skulle vilja resa till London igen men det är inte ekonomiskt möjligt och med de framtidsplaner vi och jag har så är det inte möjligt just nu. Jag har även egna planer för mig själv så att säga. Ni kommer få veta allt eftersom men i nuläget är detta allt jag kan avslöja. ☺️ I alla fall så går de flesta planer bra när det gäller bröllopet. ☺️ 

Hoppas att ni har haft en fin och bra dag. ☺️ Min har varit bra men trött. Ha nu en fin kväll. Bjuder på en bild på vårt fina inbjudningskort. 😍


Dagens Låt

 

God morgon

Hej på er. ☺️ Hoppas att ni hade en fin söndag. Jag hade en toppen dag men mådde inte så superbra. Huvudvärk och trött. I vilket fall så myste vi ett tag innan vi gick upp för dag och sen åt vi god frukost. Omelett med mozzarella. ☺️ 

Sen kom svärfar förbi och hjälpte Tobias med cykeln. Vi bjöd på kaffe efter de var klara med cykeln och sen blev det att Tobias diskade och jag chillade till hem till gården. När Tobias hade diskat klart så började vi kolla på en serie jag har på dvd, The Tudors. 

Gick ner till Street Friends och käkade mat. Vilken god mat det var! Det kan jag verkligen rekommendera. Efter maten gick vi hem och kollade på ett avsnitt till på den serien för att sen ta en promenad ner till city för att gå på bio. Filmen vi såg var Ghost in the Shell. Tyvärr var jag alldeles för trött för att förstå filmen. Jag får se om den innan jag kan säga vad jag tycker. 

Tog en promenad hem efter filmen och väl hemma så blev det sängen för mig. Tobias satte igång tv:n i sovrummet men jag däckade i princip. En bra dag trots huvudvärk och trötthet. Solsken, kärlek och mat, då kan det inte bli bättre. ☺️ 


Godmorgon

Hej på er. ☺️ Igår rullade dagen på i rasande takt. Började jobbet vid 10 tiden och stod i kassan. Stod där i några timmar och en timmarna på kvällen så var jag i köket. 

Efter jobbet så åkte vi till svärmor och svägerskan Therese med bebis var där så vi myste med våfflor. Therese hade köpt lite fika också. Satt och pratade om allt och lite till. 

När vi kom hem så blev det sängen och netflix. Jag var så himla trött efter dagen så jag kände inte för att sitta i soffan. Hade också värk i fötterna och i ryggen så Tobias masserade mig. Sen somnade jag gott. Hoppas att ni hade en fin lördag. ☺️ 


Dagens skratt




En liten tanke




RSS 2.0