Köpt min första rekvisita

Hej på er. ☺️ Idag har det varit en aktiv dag. Började dagen med lite planering och sen åkte jag ner till city och köpte min första rekvisita till min youtubekanal. ☺️ Ni kommer få se den i en video väldigt snart och jag hoppas att det kommer bli bra. Jag känner mig sjukt taggad inför kommande video och det ska bli kul att ha lite rekvisita. ☺️ 

På jobbet har det rullat på, fått en del goa skratt. Men trots att det har rullat på så har det ändå varit lugnt. Efter jobbet så skyndade jag mig hem och tog mig en skön dusch. 

Sitter nu nyduschad och myser med min älskling i soffan. Vi ser om Marvel serie och ikväll är det Iron Man 1. Jag älskar verkligen dessa filmer och de är så sjukt bra. ☺️ 
Dock har det varit tråkigt väder idag, regn hela dagen i princip. Nåväl, hoppas på bättre väder till veckan. ☺️ Hoppas att ni har haft en bra dag ändå och får en fin kväll. ☺️ 


Veckans film #135

 

Nu kommer äntligen Disneys älskade och enastående berättelsen om Skönheten och Odjuret till liv för första gången som en helt ny spelfilmsversion. Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta.

 I rollerna ser vi Emma Watson som Belle; Dan Stevens som Odjuret; Luke Evans som Gaston, den stilige men ytlige bybo som uppvaktar Belle; Kevin Kline som Maurice, Belles pappa; Josh Gad som LeFou, Gastons plågade adjutant; Ewan McGregor är kandelabern Lumière; Stanley Tucci är cembalon Maestro Cadenza, Ian McKellen är  klockan Cogsworth, och Emma Thompson är tekannan, Mrs. Potts.

 Oscarvinnaren Alan Menken har skrivit musiken, vilken nu även inkluderar tre nya sånger skrivna av Menken och Tim Rice.

 
 
 
 

En liten tanke

 

Dagens Låt

 

En liten tanke

 

Video - Life update


Dagens Låt

 
 

En liten tanke




Veckans sötnöt




En liten tanke




God morgon

Igår var det en dag med vila men ändå lite saker att göra. Vi sov fram till nio tiden och sen fixade vi frukost. Flyttade sen möbler som Gengåvan ska komma förbi att hämta och plockade lite. Tobias diskade och jag kollade på tv och tog det lugnt. Sen spelade han lite och jag kollade på mer tv. 

Fixade hemmagjord pizza som blev bra och det var supergott. Kollade på Star Wars Rebels och myste. Jag blev så trött sen så jag tog en tupplur och det var behövligt. 

Efter tuppluren så tog vi oss en promenad i det fina vädret. Får passa på när vädret är så härligt. Sen tog vi bussen ner till city och gick på bio. Såg filmen United Kingdom. Tog en promenad hem också, skönt när man har suttit i en biosalong. Hoppas att ni hade en bra dag. ☺️ 


En liten tanke




God morgon.

Igår var det en stressig dag, det rullade på i ett kör mer eller mindre borta på jobbet. Men jobbade med härliga kollegor som bjöd på många skratt. Dagen började med ångest och jobbiga känslor för mig men blev bättre när jag pratade med Tobias och sen när kollegorna piggade upp mig. 

Efter jobbet så skyndade jag mig hem för att byta om och åka över till svärmor för våfflor. Satt där och pratade bröllop, framtiden och massa annat. Kom hem sent och vi satte oss i soffan för att se på lite tv men jag somnade. När jag vaknade till så gick jag och gjorde mig iordning för natten. 

Vädret var fint och när jag gick hem från jobbet så var det riktigt skönt väder. För övrigt var det en bra dag. Hoppas att ni hade en fin dag och kväll. 


En liten tanke




God morgon

Huj vilken dag det var igår. Jag var helt slut och hade så ont i ryggen och fötterna när jag kom hem. 

I alla fall så rullade dagen på i racerfart och när jag kom hem så tog jag mig en dusch, vi fixade god mat och kollade på film. 

Det var verkligen det som behövdes efter en lång arbetsdag och jag kände mig så härligt avslappnad när jag kröp ner i den renbäddade sängen. Vi låg en stund och myste innan vi somnade och det var behövligt med andra ord. Känner mig gladare idag men trött. 

Vi tittade på Captain America och jag kunde fatta mer av filmen eftersom jag var vaken den här gången. 😂 Trots att jag var så trött så kunde jag vara mer vaken. Förra gången jag såg den satt jag och halvslumrade eller något. En perfekt fredagskväll för mig med min älskling. 


En liten tanke




Veckans Film #134

 
Moonlight är ett intimt porträtt av en ung mans liv från barndomen till vuxen ålder, när han växer upp i ett tufft område utanför Miami. Filmen följer hans kamp om att finna sin plats i denna värld. Det är en tidlös historia om mänsklig kontakt och om de ögonblick och krafter som formar våra liv och gör oss till dem vi är.
 
 
 
 

En liten tanke




Veckans sötnöt




En liten tanke




En liten tanke




Min viktresa 11

Hej på er. Jag var helt slut igår kväll så jag orkade inte skriva. Jag gick upp i går morse strax efter att Tobias hade cyklat till jobbet. Ställde mig på vågen som visade 61,6. Jag håller mig i alla fall runt 61 kg vilket är bra. 

Satte mig sen i soffan och satt där mestadels av dagen. Jag hade inget inplanerat alls och hade en vilodag. Jag körde en maskin med tvätt och småplockade. Jag var trött hela dagen och när Tobias kom hem så fixade han middag. 

Jag orkade i alla fall iväg till skaparverkstan och umgås lite med folket där. Många roliga skämt och många skratt som alltid. Jag satt och virkade på blåbärsmössan och när jag kom hem så virkade jag vidare på ett annat projekt. Några små korta promenader då från bussen och så. Men ingen annan typ av motion. Hoppas att ni hade en bra dag. 


En liten tanke




En liten tanke




Mysig helg

I fredags kväll så tittade vi på film och myste. Jag slutade tidigare och det var så skönt att få sluta såpass tidigt. Igår så hade vi sovmorgon och myste innan vi gick upp för frukost. Sen efter frukost så duschade Tobias och fixade sig. När det var klart så kollade vi på tv och myste ännu mer. 

Gick ner till city och kollade på utställningen på Lars Lerins museum. Det är en 12 åring som ställer ut sina alster där. Han är verkligen duktig och dedikerad till konst. Kollade såklart Lars målningar också. Efter det gick vi runt lite i city och sen åt vi mat på Söta Grodan, jag åt sallad igen. Den är verkligen god. Gick lite mer på i city innan de stängde för dagen. Bio som avslutning och filmen vi såg var Skönheten och Odjuret med Emma Watson. Jag fullkomligt älskar filmen och jag satt och grät vid flera tillfällen för att jag har älskat den historian sen jag var lite. Väl hemma efter filmen så myste vi till det och chillade. 

Idag vaknade vi tidigt och drog oss lite innan det var dags att gå upp. Fixade frukost och gjorde oss i ordning för att åka till Örebro och hälsa på familjen Hansen. ☺️ Det var mysigt och han är så söt. Vi tog en promenad, fikade lite och sen var det dax för mig och Tobias att åka och äta mat. Vi åkte till Mariebergs köpcenter och åt mat där. Gick runt i lite affärer och kollade. Hittade några saker till bröllopet också. ☺️ Sen bar det av hemåt och nu har vi varit hemma en stund. Kollar på tv och tar det lugnt. Är lite trött efter all körning men jag tycker om att köra bil. 

Vädret har varit superfint idag och våren är här nu. Men jag läste att det skulle komma mer snö men om det är sant vet jag inte. Återstår att se. Hoppas att ni har haft en fin dag och får en fin kväll. ☺️ 


En liten tanke




En liten tanke




Äntligen helg!

Då var helgen här! Den här helgen har jag längtat efter. Det beror på att idag jobbade jag till 16.00 och är sen ledig i morgon och på söndag. Så en riktig helg väntar nu. Helgen kommer bestå av mys, kärlek och massor av kramar och pussar. 😉 Nu ska jag mysa, vila och ladda mina batterier så jag orkar med nästa vecka. 

Började dagen med sovmorgon och sen fixade jag med lite saker. Beställde lite grejer och ringde några samtal. När klockan var strax före elva så gick jag ner till jobbet. Där var det fullt ös medvetslös med andra ord. Det var bara att gasa på och göra sitt bästa. Dock kändes det som att klockan gick jättesakta idag. 

När jag slutade jobbet så gick jag hem och hemma fixade vi med några småsaker och sen fixade vi middag. Sen ville Tobias spela lite och jag pysslar med mitt. Jag har tagit mig en dusch och ligger nu i sängen och ska se på Glamour. 

Senare ska vi se på film och mysa. Vilket vackert väder det har varit idag men så ohyggligt blåsigt. Trodde att jag skulle blåsa bort en sväng när jag var ute. Hoppas att ni har haft en fin dag och får en trevlig kväll. ☺️ 


Veckans Film #133

 
Steve Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv. Steven inser genom en uppenbarelse att han är gay och beslutar sig för att leva sitt liv fullt ut - även om det innefattar att bryta mot lagen. Stevens nya syn på livet gör att han ganska snabbt hamnar i fängelset. Där tar livet ännu en ny vändning och hanblir galet kär i Phillip Morris, en känslosam och lågmäld kille. Stevens hängivelse att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna.
 
 
 

En liten tanke




Bröllopsbestyr

Hej på er. Idag har det varit full rulle från det jag gick upp i morse. Började dagen med att jobba och dagen på jobbet rullade på i rasande fart. Mycket att göra så tiden går fort. Jag stod i kassan mestadels av dagen och det kom in en buss med gäster från Finland. I övrigt så var jag på alla stationer igen. 

När jag slutade jobbet så gick jag hem och bytte om för att jag och Tobias skulle iväg till kyrkan där vi ska gifta oss. Vi hade bokat möte så vi kunde göra en planering med blommor i kyrkan och planera mer hur det ska bli i sockenstugan där vi ska ha festen efteråt. Vi kom fram till bra lösningar och fick massor av idéer. Efter vi var klara där så åkte vi till Ikea och köpte kartonger för att ändra om i arbetsrummet och när vi gick där inne så hittade vi lite grejer till bröllopet också. 

Färdigt med det så blir det Bergvik och då gick vi först in på Stadium och där köpte jag en vår/höstjacka. Jag har bara tunna eller varma jackor, inget som funkar mittemellan. Sen handlade vi inne på Coop och då köpte vi rullar med pappersdukar. Nu är vi hemma igen och har ätit mat. Träffade på söta familjen Johansson och Ardell på Bergvik. Men nu intar vi soffläge och slöar till tv. 

Hoppas att ni har haft en fin dag. Vädret har varit underbart men lite blåsigt och kyligt. ☺️ Ha nu en riktigt bra kväll. Bilden är för övrigt tagen på brudbukettsmässan här i Karlstad. ☺️  


En liten tanke




Är våren äntligen här?

Hej på er. Är våren äntligen här tro? Jag hoppas verkligen det, idag har det varit så underbart väder och det ligger på ca 9,1 grader ute just nu. ☺️ 

På jobbet har det rullat på bra och det har varit kul idag trots att jag har varit ledsen i övrigt. Jag agerade som PL, synd bara att jag tar sådan tid på mig att lära mig saker. Jag har varit på nästan alla stationer igen och det känns sjukt bra. 

När jag kom hem så blev jag bara så förtvivlat ledsen men då skrev jag till Tobias som ringde mig på sin rast och vi pratade en stund. Så nu känns det bättre. Jag håller på att virka och ser på tv. Längtar efter att Tobias ska komma hem. Hoppas att ni har haft en fin dag. Jag ska nu försöka vila och ta det lugnt. Men får se hur det går med det, jag har svårt att sitta still många gånger. 😝

Ha nu en fin onsdagskväll på er och ta hand om varandra. Glöm inte bort att du är värdefull precis som du är. ❤️


En liten tanke




God kväll

Hej på er. ☺️ I morse var jag så trött och har svårt att vakna till ordentligt. Men när jag kom ut för att gå till jobbet så vaknade jag till lite i alla fall. Leverans och grejer på jobbet, det brukar få dagen att gå fortare. Stod på många stationer idag men mest i kassan. 

När jag kom hem så fixade vi med datorn lite till. Snart kan jag göra videos och blogga från datorn i lugn och ro. ☺️ Ska bli så skönt att få använda den nya datorn. Fixade mat och Tobias cyklade till sin bowlingträning och jag tog mig en dusch. Efter det så har jag virkat, kollat på hem till gården på plan via boxen. 

Nu sitter jag och ser på Simpsons och väntar på att Badhotellet på 4:an ska börja. Hoppas att er dag har varit bra, min dag har varit fylld med jobb men ändå gått fort. Men nu ser det ut som att våren är här och jag hoppas verkligen det. Är trött på att vädret inte kan bestämma sig och att vi får vinter när det ska vara början på våren. Varför kan inte vintern komma i december som den ska? Nåväl, ha nu en fin kväll allesammans. ☺️ 


Veckans sötnöt




En liten tanke




Min viktresa 10 och bröllopsplanering

God kväll på er. ☺️ Vilken dag det har varit! Efter en natts god sömn så gick jag upp när Tobias cyklade till jobbet. Ställde mig på vågen som visade 61,1. ☺️ Satte mig sen och kollade på tv en stund. Körde igång en maskin med tvätt och ringde en massa samtal. 


När jag var klar här hemma så åkte jag till tippen med massa grejer. Sen ut till Skoghall där ortopeden ligger. När jag var klar där så tog jag en tur med bilen och njöt av bilturen. Väl hemma så ringde jag några fler samtal och sen var det dags igen att bege sig ut och denna gången till Kalenius för att få lite prisförslag för bröllopsblommor. 

Sen blev det mat, mer planering och mys. Nu ska vi se på tv och mysa mera. Sen fick vi vår LP-skiva idag med La La Land. En helt underbar skiva.  ☺️ Hoppas att ni har haft det bra idag. Som sagt så har min dag varit aktiv igen. 


Myssöndag

Hej på er. Som vanligt så däckade jag i soffan så som varje kväll nu för tiden. Vi sätter oss för att se på tv och umgås men efter ett lite tag så börjar jag slumra och sen sover jag djupt. Tobias får ofta väcka mig så att jag gör mig i ordning för att gå till sängen. 

Igår började dagen med mys och kärlek. Vaknade tidigt och låg och drog oss i sängen. Fixade frukost och sen fixade vi med min dator. Så snart kan jag fixa med Youtube och allt igen. Vi kollade lite på tv när datorn jobbade och när vi var klara så tog vi en promenad ner till city. Fixade med biljetterna till bion och sen gick vi till restaurangen Pizza Hut. Efter en god måltid där så en promenad till där vi kollade upp restaurangen som vi köpa catering ifrån och vidare in till city igen. 

Filmen var bra och spännande. Jag gillar verkligen dessa filmer men den här var den mest extrema och blodigaste av dem alla. Vi såg Logan, tillhörande X-men serien. Jag har ju en chrusch på Wolverin. 😍 Har haft det sen jag såg den första gången för många år sen. Tog sen en promenad hem också. 

Väl hemma så var jag trött som alltid. Gick och la mig vid 22.00 och sovit som en stock hela natten. Hoppas att ni hade en fin söndag. ☺️ 


En liten tanke




Melodifestivalen

Hej på er. ☺️ Igår var det full rulle hela dagen. På jobbet var det full fart och mycket att göra. Men fick mig många skratt och det var en trevlig stämning ändå. ☺️ 

När jag ändå jobbade så passade Tobias på att bjuda hem lite vänner för spel och umgänge. Vad jag har förstått så hade de trevligt i alla fall. ☺️ 

När jag kom hem så hade gästerna gått och vi började förbereda för middag. Det blev Enchiladas och sen blev det melodifestivalen och naturgodis. Det var fint väder i alla fall och de stunder jag var ute så var det skönt med lite sol. ☺️ 

Hoppas att ni hade en bra lördag och njöt av livet och solen. ☺️ 


En liten tanke




Fredagsmys

Hej på er. Jag var så trött igår så jag orkade inte skriva alls. Dagen på jobbet rullade på och man fick många skratt. Trots att jag vaknade med huvudvärk och mensvärk igen så blev dagen bra. Det var vackert väder men lite småkallt i blåsten. 

När jag kom hem från jobbet så tog jag mig en dusch, vi fixade tacos och Tobias hade förberett med en del saker redan. Vi kollade på filmen Watchmen och hade levande ljus. 

Filmen var väldigt lång så det var det enda vi såg innan läggdags. Dock somnade vi inte förän vid ett i natt. Blir inte så superlångt inlägg då det inte finns något speciellt att berätta. Hoppas att ni hade en bra dag igår. ☺️ 


En liten tanke




Dagens skratt




Veckans Film #132

 
I rollerna finns Joseph Gordon-Levitt som Adam och Seth Rogen som Kyle. Filmen bygger på manusförfattaren Will Reisers egna upplevelser och handlar om hur Adam och hans omgivning hanterar det faktum att han diagnostiseras med cancer vid 27 års ålder.
 
50/50 vann publikens pris när den visades vid Stockholms filmfestival 2011.
 
 

En liten tanke




Varför ens fråga?

När man möter någon så frågar man varandra artigt hur den mår. Mest gör man väl det för ytlig omtanke. Men om man möter någon man känner lite mer än ytligt och den frågar hur jag mår så vill jag inte höra vem som har det värst. 

Om jag säger att jag har migrän, mensvärk och mår dåligt överlag så vill jag inte höra "tänk på mig, jag har ont si och så vilket är värre än ditt." 

Du vet väl inte hur det känns för mig? Du kan väl inte säga vad som är jobbigt för mig? Varför frågade du ens om du ändå inte bryr dig mer än ytligt? 

Jag har DAMP och det innebär för mig att jag antingen har jättemycket energi eller ingen alls. När jag har mycket energi så förbrukar jag mer än vad andra gör så när jag sen går in i viloläge så får jag lätt värk. Jag har även skolios som är sned ryggrad då mitt ena ben är kortare än det andra. Det leder till kronisk värk i ryggen och fötter. Dessa två i en kombination blir extremt påfrestande och när jag blir dålig av dessa två så hjälper inte kommentarer som "det finns andra som har det värre". 
Jag vet redan att det kan finnas andra som har det värre men det gör inte min smärta mindre verklig för det. 

Jag har ont oavsett hur många som har det värre, värken för mig är olidlig oavsett om 5 personer till är sjuka. Det spelar liksom ingen roll för min värk är lika verklig som din. 

Så om du inte ens bryr dig ytligt, måste du ens fråga mig hur jag mår? Jag mår faktiskt sämre av att någon frågar och jag sen svarar för ändå få höra att jag inte alls har det jobbigt. 

Litet bittert inlägg från mig men då är jag på surt humör idag. 


Dagens skratt




En liten tanke




Dagens skratt




Vuxen poäng

Igår hände det en del saker. Först började jag tidigt och det var leverans och grejer. Då rullar dagen på rätt snabbt, men sen så var det drygt. 

Efter jobbet så var det hem och pysslade lite och fixade middag. Sen lite vila innan det var dags för oss att åka iväg på våra aktiviteter. Tobias har sin bowmingträning och jag var ner på stick café i city. ☺️ Mycket trevligt och mysigt, virkade 5 varv på blåbärsmössan. När jag var klar där så gick jag bort till bowlinghallen och väntade på Tobias. 

Efter träningen så åkte vi till Bergvik och handlade. Storhandlade en hel del och när vi kom hem så var klockan över 10 redan så vi gjorde oss iordning och tog natten istället. Känner att vi plockade lite vuxenpoäng där. 🤣

Hoppas att ni hade en fin dag. ☺️ 


En liten tanke




Jag har varit beroende

Ja, som ni alla vet så håller jag ju på med att gå ner i vikt och jag ser förändringen och känner den också. Men jag har gjort medvetna val och tagit bort en del saker ur min vardag.
 
Som rubriken lyder så har jag haft en beroende som jag lyckats att bli av med, jag har varit svårt beroende av Oboy under många år. Och snackar vi inte om någon mugg då och då utan flera muggar om dagen när jag har varit hemma, halva muggen med oboypulver och resten mjölk. Jag lyckades för några år sen att minska intaget av oboy till en mugg om dagen, vilket kändes stort för mig som har haft ett stort "behov" av oboy innan.
 
Nu i samband med giftermålet så bestämde jag mig att gå ner i vikt och vägen har inte varit helt lätt. Många stunder har varit svåra och eftersom vi har haft oboy hemma och även mjölk så föll jag tillbaka en sväng i träsket men så åkte jag på en släng av magsjuka och efter det kan jag inte dricka oboy något mer. Det smakar inte ens gott längre vilket är ett stort framsteg. :) Så när jag upptäckte det så kändes det som en stor seger för mig och jag känner bara WOW!
 
Genom att ha slutat helt med oboy nu så har även vikten gått rätt väg och jag märker en enorm skilland i mitt mående. Jag är inte alls lika sockersugen på oboy, jag känner inte behovet av socker på samma sätt som innan. Jag mår med andra ord så mycket bättre utan det där "giftet" och jag vet att jag klarar mig. Men som sagt, vissa stunder är ju jobbiga.
 
Har ni något som ni är beroende av? Hur hanterar ni det? Dela gärna med er av era historer. :)
 
 

En liten tanke




Min viktresa 9

Idag har det varit fullt upp. Massor att göra men det har varit en kanon dag med solsken ute och ett mörkt moln på min himmel. 

Vaknade tidigt idag och gick upp, ställde mig på vågen som visade 61,9 idag. ☺️ Fixade frukost och plockade sen i ordning. Organiserade lite i arbetsrummet och körde en maskin med tvätt. Sen när klockan var 10.00 så kom min kompis som jobbar med Mary Kay. Vi gick igenom hudvård idag och planerade in ett nytt möte i maj för sminket till bröllopet. ☺️ 

När hon hade åkte så hängde jag upp tvätten och bytte om och tog första bästa buss till en annan stadsdel. Där gick jag och kollade en restaurang för cateringen och det var verkligen den vi behöver. Bra mat, bra priser och de täcker upp alla våra behov på alla plan. ☺️ När jag var klar där så gick jag till klänningsbutiken och hade ytterligare en provning. Får en glad överraskning, jag har gått ner tillräckligt i vikt så klänningen sitter ännu bättre nu. ☺️ Jag provade lite smycken till och det känns fantastiskt. 😍

Efter klänningen så gick jag och kollade en fotograf i området och fick lite prisuppgifter. Gick sen ner till garnbutiken i city och köpte garn till ett projekt jag ska börja på sen. Tog en promenad hem sen och väl hemma så har jag fått ett brev från sjukhuset. Jag har sökt hjälp för magen via 1177.se och idag kom ju brevet. De kan inte göra något då jag tydligen är på en behandling med ett pulver enligt vårdcentralen. Det märkligaste är ju då att jag har inte blivit informerad om att jag ska ta någon medicin alls. 😕 Jag får byta vårdcentral omgående för detta går inte för sig. 

I alla fall så har en del av mina funderingar om bröllopet löst sig och det känns lugnare nu. Hoppas att ni har haft en fin dag. ☺️ 


En liten tanke




Fårfest

En dag med massor av, kärlek, mys, kramar och härliga aktiviteter. 

Började dagen med sovmorgon och sen frukost. Under frukosten kom jag på att vi skulle kunna åka till Fårfesten i Kil och sagt och gjort så åkte vi dit. Oj, vad mycket fint att se och så många spännande saker man kan skapa. Jag fick sådan skaparglädje och har nu massor av idéer. På vägen hem så åkte vi förbi kyrkan där vi ska gifta oss och tog även vägen förbi där hans mormor och morfar bodde förr. 

Väl hemma så blev det disk och iordning plockning. Fixade mat och kollade på Star Wars rebels. Kollade sen på andra serier men efter dagens inspiration så ville jag skapa och han ville spela. Så sista timmen har jag suttit och virkat och han har spelat. Tyvärr så gjorde jag fel och fick räcka upp för att göra om, kände då att jag har virkat klart för idag. 

Ligger nu i sängen och ska snart sova, hoppas att ni har haft en fin dag. 


God morgon

Igår var det en mysig dag. Jag gick upp tillsammans med Tobias och åt frukost med honom. Sen åkte han iväg på bowlingmatch och jag kröp ner i soffan och kollade på tv-serier innan melodikrysset började. 

Efter krysset så gick jag över till Tina (grannen) och vi tittade på gardiner, min virkning (fick lite tips och råd) och pratade om allt och lite till som alltid. ☺️ 

Väl hemma igen så tittade jag på ännu mera serier och sen när Tobias kom hem så fixade vi mat och myste. Vi myste till det till melodifestivalen med grönsaker, dipp och levande ljus. En dag med avslappning för mig. ☺️ Vi gick och la oss tidigt för att kunna få kramas och slappna av i sängen innan sömnen kom. 


En liten tanke




En liten tanke




God kväll

Ingen bra dag. 😕 Börjar med att berätta om gårdagen. Arbetsdagen var slitsam men intressant. Sen efter jobbet så åkte vi till Bergvik och handlade mat,storhandlade mer eller mindre. Hem med alla saker för att sen hoppa på första bästa buss ner till city. 


Väl nere i city så går vi till Mollys Café och åt en var sin semla. Den var supergod och värd pengarna. ☺️ Ett litet mysigt café med personlig touch. Efter fikat så blev det bio och filmen vi såg var Oscarsbelönade filmen Moonlight. En underbar film som höll mitt fokus från början till slut. Jag kommer skriva om den mer i ett eget inlägg. När vi kom hem så blev det sängen, mys och tv. Jag var så sliten och trött efter dagen. 

Idag när jag vaknade så kom jag knappt ur sängen då ryggen värkte, fötterna värkte och huvudvärk. Så jag fick sjukanmäla mig idag. Sovit i princip halva dagen och sen kollat på film och serier. Hoppas att ni har haft en fin dag. ☺️ Nu väntar vi på programmet På spåret ska börja. ☺️ Ha nu en fin kväll. 


Veckans Film #131

 

Seeking a Friend for the End of the World är en amerikansk-singaporiansk-malaysisk-indonesisk komedifilm från 2012. Den regisserades av Lorene Scafaria.

En asteroid närmar sig jorden och undergången är bara några veckor bort. Dodge (Steve Carell) har precis skiljt sig från sin fru och träffar av en slump grannen Penny (Keira Knightley), som inte hann med det sista flyget för att återförenas med sina föräldrar innan apokalypsen. När staden drabbas av upplopp tar de båda Pennys bil och ger sig ut på en roadtrip eftersom Dodges önskan att återträffa sin barndomskärlek sammanfaller med Pennys hopp om att se sina föräldrar innan slutet.

Seeking a Friend for the End of the World regisserades av Lorene Scafaria, som även skrivit filmens manus.

 
 

En liten tanke



En liten tanke




Dagens skratt




Hej Mars

Då var februari över och vi går in i mars månad. Jag har verkligen mått dåligt under hela februari och känt mig deprimerad, trött, ingen livsenergi och en avsky till mig själv. 😢 

Jag brukar må dåligt i februari men den här gången var det lite värre än vanligt. Tobias har funnits där och stöttat mig så mycket som han kan. Jag har haft bra stunder också som har hjälpt mig igenom den svåra perioden. 

Hoppas att mars bjuder på solsken och fint väder så jag piggnar till och inte mår så dåligt. Jag vet att vädret påverkar mig extremt mycket. Nu på slutet av februari så fick jag en dipp där jag blev jättetrött och deppig igen. Och som jag skrev igår så går det inte så bra med vikten. Hoppas att jag hittar ett sätt nu för att gå ner i vikt. 

Mars är nu här och då tar vi nya tag. ☺️ 


En liten tanke




RSS 2.0