Härligt besök på Skutberget

Nu på förmiddagen så åkte vi ut till vackra underbara skutberget. Sent igår kväll kom jag på idén om att åka dit och så kanske jag vågar ta mig ett dopp. Vi ringer svärfar och kollar om han vill följa med.

Idag när vi vaknade så visade termometern lite lägre gradantal jämfört med tidigare vilket var superskönt för mig. Vi gjorde oss iordning och åkte för att hämta upp svärfar. När vi kommer ut så letar vi upp ett bra ställe och vi valde där handikapprampen är. Den här delen av skutberget vill de då alltså ta bort så det kommer bli svårare för handikappade att kunna bada, den sköna lilla viken som är så lugn och mysig ska de också ta bort för att lägga Muminlandet där. 

För mig som gravid kvinna just nu så passade den här lilla viken perfekt. Nära och bra till motioncentralen med dusch och toalett. Nära till parkeringen och lugnt och fridfullt. Jag har i alla fall inte badat sedan 2014 pga olika orsaker. Nu kände jag att jag fick passa på så jag fick knö ner mig i en baddräkt, lite trång men det funkade. Bikinin jag har kan jag inte ens få på mig alls. Vill inte köpa något nytt så just för att jag inte kommer använda det särskilt mycket. Köper nytt i så fall inför nästa sommar. Jag lyckas komma i vattnet, det var lite småkyligt men ack så underbart! Sedan denna extrema värmen började så har jag suttit mest inomhus och inte orkat vara ute eller särskilt mycket aktiv.

Satt sedan och vilade i solen, insmorda i solskydd och med hatt. Satt bara och nöjt av den vackra naturen, det härliga vädret och nöjt av livet som gravid. Detta var precis vad jag behövde efter att ha suttit instängd mer eller mindre. Så himla underbart att få njuta av solen utan att jag säckar ihop. Nu är vi hemma och ska vila och fixa mat.




Dagens låt

 

Vecka 30 - Packar BB väskan

Börjar veckan med ett besök i kyrkan hos diakonen och sedan lunchandakt. Är lite extra trött nu på dagarna och en del beror ju på värmen men även mina allergitabletter för pollen. Nu har ju bebis börjat vissa dagar att ligga med huvudet nedåt och det gör så extremt ont! Vissa stunder kan jag inte ens stå upp för det gör så ont. Men det är bara att andas igenom smärtan och försöka hitta fokus.

Det har varit ett par varma dagar och nätter och jag mår verkligen dåligt av värmen nu. Jag är trött hela tiden men jag äter och dricker bra i alla fall. Har börjat med lunch hemma nu och känner att det är skönt att äta lunch när man är van med det från arbetet. 

Nu har vi börjat packa lite smått i BB väskan. Men det känns så svårt och veta vad man ska packa. Jag har beställt några sommarklänningar till mig men ena klänningen såg ut som ett nattlinne. Motsvarade verkligen inte förväntningarna man får av modellbilden. Jag valde ändå att behålla den för att ha något luftigt och och skönt här hemma. 




Dagens låt

 

ADHD på Svenska

 
</div

En liten tanke



Dagens låt

 

En liten tanke



Vecka 29 - Kalas för blivande morfar

Redan vecka 29, sommar och sol. Inte så härligt för en gravid alla gånger. När det extra varmt så är det extra jobbigt för en gravid. Fötterna sväller och är varma konstant. Jag kan inte ha ringarna på mig. Men nu kan man ha fina sommarkläder och känna sig som en hot sexy mamma. 😉

Det har varit kalas och grejer i min familj. Blev mycket gott att äta, många skratt, djupa samtal och mycket bebis prat såklart. Vi pratar alltid om bebis när vi ses. 

För övrigt så har jag vilat mycket då jag har varit sjukt trött. Jag har även fått mer värk så när vi var och handlade här om dagen så fick jag vid flera tillfällen stanna och luta mig mot kundvagnen för det gjorde så ont. Där emot har jag börjat med gravidyoga. Det är skönt att få sträcka ut sig i den mån som går. 



En liten tanke



REPOST - Tankar om ADHD

Vi med ADHD/ADD blir inte arga, vi blir fly förbannade! Vi blir inte tråkade, men vi blir totalt uttråkade! Inte blir vi lite glada heller, men vi blir överlyckliga.

Det jag menar är att våran medkänslan är så stark, så vi går in med allt med livet som insats. Det är verkligen slitigt men samtidigt så tror jag det är en bonus. Allt vi lever och upplever är mycket starkare än andra, både på gott och ont.... Här är en liten beskrivning jag tycket passar perfekt:

När jag sörjer, är mitt hjärta i tusen bitar. Allt jag gör, gör jag mer. Allt jag ser, är skarpare. Allt jag hör, är vackrare och underbarare. Älska mej för den jag är. "
 
 

Dagens låt

 

Månadens bok

 
"Babyboost är boken jag själv längtade efter när jag blev gravid. En vän att hålla i handen. En syster som peppar, förstår och förlåter. Utan att vara fördömande eller skräckinjagande. I stället för att fokusera på kroppens förändring och förlossningssmärta vill jag berätta om hur det kändes att vara med om den häftigaste tiden i mitt liv.

Boken är indelad i tre delar: före, under och efter graviditeten. Jag tar upp frågor som "Hur vet man att man träffat den rätte?", "Hur känns det när man inte blir gravid?" och "När ska man berätta?", men läsaren får också följa min tankar under graviditeten månad för månad, uppblandat med lättsamma humoristiska rutor och listor i stil med "Månadens craving" eller "Fem saker som får mig att gråta".

Som ung mamma ställs man inför en helt ny livssituation och har inte många jämnåriga att vända sig till. Kompisgrejen förändras, relationen till föräldrarna, kroppen, sexlivet och kärleken likaså. Det är mycket man kan bli rädd för. Men ännu mer att bli lycklig över. Alla blivande mammor borde få läsa om allt det positiva som väntar. Babyboost vill ta tillbaka glädjen i graviditeten." /Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip var Sveriges mest googlade namn 2013. Hennes blogg blev återigen den största alla kategorier och peakade i november 2013 med över två miljoner träffar. Anledningen: Isabellas son Gillis. Här berättar hon allt om sitt magiska år, från graviditet till förlossning och den första tiden som mamma. Hon själv skriver: "Jag vill vara en vän som kan inspirera och stötta läsaren under den mest omvälvande och fantastiska perioden i livet."
 
 
En superbra bok som tar dig med på resans gång. Isabella skriver om vardagen, hur det är att vara gravid, vilka fällor som finns och mycket praktiska råd. När det gäller delar av graviditeten så kan jag känna igen mig lite. Hon tar även upp ett viktigt ämne och det är att man ska dela på ansvaret för bebisen. Ibland behöver mamma lite lugn och ro och ibland pappa. Något som jag tog till mig var att man ska ha en var sin sovmorgon och att man ska försöka ha att när den ena är utpumpad så ska den andra försöka vara den pigga. Men sedan är det så olika så klart. 🙂
 
 

Födelsedagskalas

Igår så firade vi pappa som fyllde år här om veckan. Jag och Tobias hade gjort vitkålssallad och hade med. Evah hade gjort Nutellamousse till efterrätt. Vi hjälptes åt med allt och vädret var underbart.

Pappa fick en Frölunda tröja med brodyr på med hans smeknamn och årtal. Vi åt gott, pratade, skrattade och bara chillade. Sen fick pappa känna bebisen sparka och det var riktigt speciellt. Vi fotograferade lite, pratade mycket bebis, kollade på bebiskläder som mamma och pappa har sparat på sedan vi var små. Vi fick även en present av Sofie som hon har pysslat med på daglig verksamhet. 

En dag med de allra bästa människorna i världen! Jag bara satt och njöt av livet och vara gravid. Det är så härligt att ha den lilla bebisen i magen och jag bara njuter av livet. 

Här kommer det lite bilder.










Dagens outfit




Dagens outfit




Dagens skratt




En liten tanke



Dagens skratt




En liten tanke



Vecka 28 - Föräldragrupp

Då har vi gått in i den tredje trimestern, bebis väger nu i början av veckan 1,26 och i slutet 1,4 kg. Bebis är ca 35 cm lång från huvud till fot. Veckans första morgon så ligger jag kvar i sängen och drar mig, småpratar med bebis och jag är lite orolig. Så jag ber bebis att tala om för mamma att allt är lugnt så sparka lite så mamma vet att du är okej. Smeker magen samtidigt och så börjar bebis röra på sig. Så himla mysigt och ha det bandet emellan oss. 

Första föräldraträffen. Barnmorskemottagningen har träffar för föräldrar som ska föda i samma månad osv. I den här gruppen var det lite blandat då några som ska föda i juni inte fick plats i förra gruppen och några som ska föda i september. Eftersom barnmorskemottagningen har extra mycket att göra på sommaren så har de inga grupper då. Vilket gjorde att de som föder i september får gå i gruppen nu. Vi presenterade oss, gick igenom en del av förlossningen osv. Det var roligt att träffa andra och en ensam mamma visade sig vara en av våra grannar.

Där emot så har jag fått ett rejält tryck i underlivet och det kommer främst på kvällen oavsett vad jag har gjort på dagen. Men i övrigt så är det okej. Vi har även satt ihop garderoben och gjort i ordning lite. Handlat en fin matta till bebis, lite andra småsaker till bebis. Var till barnmorskan och allt såg bra ut. Blodtryck 100/65, Symfys Findus 27,5 vikt 68,3 och bebisens hjärtljud 150 slag/min.

Sedan har vi varit på bildvisning inför förlossningen. Det var mycket intressant och se, de gick igenom det viktigaste och jag kom fram till eventuella smärtlindringar. Vid något tillfälle så blev jag lite känslomässig av mig. Efter bildvisningen åker vi hem och Tobias lägger sig med huvudet i mitt knä och gosar med magen och pratar med bebis. Så himla mysigt och avslappnade.




En liten tanke



Dagens outfit




Föreläsning hos Särnmark Assistans

I tisdags var jag på en föreläsning angående LSS och assistans. Det var företaget Särnmarks som hade föreläsningen och den var mycket intressant. 
 
Lisa Warström som är jurist på företaget gick igenom juridiken och hur det ser ut i dagsläget. Vi börjar med de 5 grundläggande behoven som är:
 
  1.  Personlig hygien, i samband med personlig hygien så är momentet fysiskt nära. Även om en person motoriskt klarar det så kan det föreligga omständigheter som medför att den enskilde inte kan utföra eller ska urföra det själv. I personlig hygien så innefattas den med nagelvård, tandborstning, rakning, sminkning, tvättning och toabesök.
  2. Mat, det kan vara svårt nog att plocka fram maten, laga maten och sen äta den. För den som inte kan använda händerna är det ju ett extremt stort problem. Eller för en dement som inte förstår att den måsta äta för att överleva.
  3. Sedan har vi av och på klädning som också är väldigt intimt precis som hygienen. De kläder som bedöms att man får hjälp med är allt som är nära kroppen så som underkläder, samtliga inhomuskläder, proteser, stödtrumpor och ortoser. Så ytterplagg faller bort här.
  4. Hjälp med kommunikationen, det vill säga kommunikationen med andra. Behovet ska vara som sådant att en assistent krävs för att kommunikationen överhuvudetaget ska vara möjlig.
  5. Sist men inte minst så krävs det att behovet inte kan tillgodses av vem som helst. Assistenten måste ha god kännedom om brukaren och ett konkret exempel är då epilepsi. Om anfallen är stora så bör assistenten ha god kännedom om medicin, hur brukaren fungerar och snabbt kunna agera utan att behöva tänka efter. 
Det är här i de fem grundläggande behov är det som timmar och minuter kommer att spela stor roll. I kommunen finns det en praxis på 7 timmar i veckan. Och när det gäller försäkrningskassan så är det 20 timmar i veckan som gäller. Men när det gäller kommuner så tror jag personligen att det skiljer sig från kommun till kommun. Men jag ska inte säga säkert då jag inte har någon koll så. 
 
På 1990 talet så fick man den hjälp som man behövde, behövde man hjälp med maten så fick man det. Idag är det mer att du får sondmatning och då faller det inte under ett av de grundläggande behoven. Men tack vare Högsta förvaltningsdomstolen så föll det inom ramen ändå. För sondmatning krävs ju kunskap för.
De resonerar lite så här, kan du äta om än ryckigt så är det inte säkert att du får hjälp från LSS. Med andra ord så är det alltså inte tillräckligt omfattande. HFD fastställer även i domen att egenvård kan vara ett grundläggande behov. De har även varit övertydliga i domen så att inga fler missförstånd ska kunna göras. 
 
I egenvården ingår, här kommer det några exempel.
  • Enklare såromläggning
  • Ta av och på stödstrumpor
  • Ta medicin 
  • Insmörjning pga eksem mm.
  • Sondmatning
  • Kateter/stomi
 
Försäkringskassan skrev ett brev till socialdepartementet och uppmanar regeringen till att agera. I det brevet så påpekar försäkrningskassan för regeringen att det som sker inte är hållbart. 
 
Det var i stora drag om vad föreläsningen handlade om, jag tyckte det var mycket intressant och lärorikt. Jag fick lära mig mycket och det var mycket trevligt också. De bjöd på lite fika och gott. Jag uppskattade föreläsningen och kände mig mer upplyst än innan. Jag förstår att försäkrningkassan får ta mycket skit men det man ska ha i åtanke är att många direktiv kommer från våran regering och försäkringkassan gör sitt jobb och lyder under regeringen. Men jag vet också att det är många skitstövlar som jobbar på försäkringskassan, men skitstövlar finns över allt i vårt sammhälle oavsett yrke. 
 
Nåväl, här kommer det lite bilder.
 
 
 
 
 

Dagens outfit




Vecka 27

Oj, vad veckorna rusar fram. Börjar den här veckan med blodprov, samtal hos diakonen i kyrkan och andra ärenden. Helgen bjöd på fint väder och värme. Tog en promenad med min kompis Linda och det var skönt men lite tungt med bebis i magen. 

Sen har vi varit till Försäkringskassan och fått hjälp med detta med föräldradagarna osv. Det är lite rörigt och svårt att förstå. Men jag tror vi fick grepp om det och ska nu prata ihop oss om hur vi vill lägga upp det hela. Magen har blivit så mycket bättre och det är skönt. Foglossnigen kommer och går som den vill. Har även då och då kramp i bröstet så jag ska fråga barnmorskan nästa gång vi är där. 

Det är skönt med det varma vädret men även jobbigt då det är tungt och det blir extra varmt åt mig. Här om dagen när vi var ute och gick så svällde mina fingrar hur mycket som helst och det började pulsera till och med. Men vad kissnödig jag har blivit den sista tiden. På nätterna kan jag gå upp en 4 gånger. Men mitt lilla hjärta växer och blir större där inne. 



ADHD - Tanke



Du med ADHD... Du duger som du är... eller??

Du duger som Du är...
men måste du vara så högljudd?
Du duger som Du är...
men sitt still o lyssna nu!
Du duger som Du är...
men vad du överreagerar!
Du duger som Du är...
men du måste ta för dig mer.
Du duger som Du är...
men måste du analysera ALLT?!
Du duger som Du är...
men måste Du vara så känslig?
Du duger som Du är...
men du måste koncentrera dig mer.
Du duger som Du är...
men ska du ha det där på dig?
Du duger som Du är...
men du är verkligen konstig.
Du duger som Du är...
men du behöver anstränga dig lite mer.
Du duger som Du är...
men du stör alla andra hela tiden.
Du duger som Du är...
men måste du vara så ärlig?
Du duger som Du är...
men varför ljuger du om allt?
Du duger som Du är...
men det där kan du bättre.
Du duger som Du är...
men sluta avbryt hela tiden.
Du duger som Du är...
men har Du glömt ta din medicin idag?
Du duger som Du är...
men måste du alltid vara så dryg?
Du duger som Du är...
men vad jobbig du är.
Du duger som Du är...
men..... i en annan värld
 
Skrivet av Madeleine Backlund. Hittade texten i denna blogg https://nouw.com/Dottan

En liten tanke



Jag är stolt över mig själv!

Jag tänkte lista några saker som jag har uppnått i mitt liv och som jag känner mig extra stolt över. När jag ser tillbaka på dessa saker så känner jag mig peppad och känner att jag kan ju en massa saker och det jag inte kan lära jag mig efter vägen. Har ni något som ni känner er lite extra stolta över? Dela gärna med er. <3
 
 
 
  • Jag letade efter en bil och hittade den helt själv. Tidigare så har pappa alltid varit med från början och nu gjorde jag det själv.
 
  • Jag har börjat studera på komvux vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag läser på distans och trots min ADHD och dyslexi så går det hur bra som helst. Jag har också fått bra betyg! :D
 
  • Jag har fyllt i en massa krångliga papper till försäkringskassan angående graviditetspenning och tagit reda på hur allt fungerar.
 
  • Jag har hyrt ett släp och kört släpet ända till Hallsberg och Tobias körde tillbaka. Första gången för oss båda där vi kör med släpvagn.
 
  • Jag engagerar mig mer i polik och förstår mer hur det fungerar jämfört mot tidigare i mitt liv. Jag har deltagit i olika politiska evenemang senaste året.
 
  • Jag har bytt bank så jag och Tobias kan skapa gemensam ekonomi. 
 
  • Jag har tillsammans med Tobias planerat ett bröllop och nu planerar vi för bebis.
 
 
</div

Skutbergets dag

Idag var det skutbergets dag och vi fick strålande sol och underbart väder. För er som inte vet vad skutberget är för något så är det en underbar plats i Karlstad där det finns fina motionsspår för löpning, promenad och cykel. Fina stränder att kunna ta ett dopp och en motioncentral med soldäck, bastu och mycket mer. Ett friluftsområde med andra ord. Nu är detta hotat, vår fina vackra natur med att det ska rustas för ett Muminland. Ett ställe där så många hämtar styrka från naturen och själen får läka. 

För att visa våra kommunala politiker så samlades hela 800 personer idag för att grilla korv, gå tipspromenad, ponnyridning och mycket mer. De hade även information om hur läget ser ut osv. Så jag och min kompis Linda åkte dit och deltog. 

Så fort jag kom dit så lättade trycket i min själ, jag kände en sådan frid av att sitta vid vattnet och bara njuta av lugnet trots att det var full aktivitet. Att få sitta där i solen är som balsam för kropp och själ. Att de vill ta bort detta vackra och göra det till någon nöjespark kan jag verkligen inte förstå. Vi har ju Mumin i Finland och man kan ju åka dit tänker jag. 

I alla fall så fick vi underbara timmar där idag med härligt väder och mycket trevligt sällskap. Träffade en och annan bekant också. Bjuder på lite bilder från dagen.








Repost - Diagnos med ändå inte

Så som många andra gånger så ramlar jag mellan stolarna pga att jag har DAMP. Jag har sådan liten del av den så jag klarar mig själv fullständigt. Jag kan sköta ett eget hem, jag kan sköta min hygien, jag kan laga mat, betala räkningar, jag har körkort och bil och ansvarar för mitt liv fullt ut. Jag är alltså en normalt fungerande människa på de områden.
 
Men ändå många gånger så ramlar jag mellan stolarna då många dömer för snabbt och tror direkt att jag inte kan göra jobbet. Jag vet inte hur många gånger som jag har fått hört "Tyvärr kan vi inte anställa dig pga din diagnos" men samtidigt har jag fått påtryckningar från andra som försäkringskassan när jag blev utförsäkrad att jag borde söka jobb. Jag bara "Vad tror du jag försöker med?". Arbetsmarkanden sa "Du är för sjuk" och försäkringskassan sa att jag var för "frisk". Så hur löser man det då? Jag hamnade hos socialen då och tragglade med olika arbetspraktiker under flera år som inte ledde någonstans. Jag jobbade 40 timmar i vecka för vilka pengar då? Det jag tjänar i timmen idag fick jag per dag då, vilket innebar att jag fick söka socialbidrag trots att jag jobbade. Väldigt motigt att slita som ett djur för småmynt så att säga. Jag tillhör inte LSS då jag har för lätt diagnos/funktionshinder (LSS är Lag om stöd och service till vissa funktionshindrarde) och visst är jag glad för det men det är också bevärligt när jag inte tillhör den gruppen men jag är ändå för "sjuk" för arbetsmarknaden. 
 
 
Jag går nu på lönebidrag på en resturang och trivs jättebra och jag har alltså lönebidrag av en orsak. Jag kan inte jobba samma tider som de andra. Exempel jag kan inte gå stängningar som innebär att jobba fram till midnatt, jag kan inte jobba nätter osv. Jag kan gå dagtid fram till 17.00 eller mellanpass från 10.00 till 20.00 på kvällen men inte mer. Jag kan jobba helger utan problem men inte varje helg utan någon gång måste man få en helg där man får vara från jobbet också. Till att gå flera kvällar i veckan fram till 22 tiden tar kål på mig och jag kommer ligga i sängen i flera daga efteråt med värkande kropp och trött som tusan. Jag har provat detta och kommit fram till att jag inte klarar det. 
 
Jag är van att hamna mellan stolarna då samhället kräver väldigt mycket. Jag har en diagnos men tyvärr så passar jag inte in i någon av mallarna som finns då jag inte är "frisk" men jag är inte heller "sjuk" så hur ska man då göra? Någonstans måste det ju finnas en lösning och nu har jag funnit den. Jag fick mitt jobb via en arbetspraktik trots allt men det har varit en tuff resa för att komma dit där jag är idag. Jag har fått tagit emot glåpord och utstått mobbning, jag har fått hört att jag inte kan göra ditten och datten men nu har jag uppnått mitt mål. Jag har fått lära mig kassan, jag har fått lära mig drivtrhue och jag håller på att utbilda mig till produktionsledare. Så jag känner mig stolt som orkat med alla turer fram och tillbaka under alla dessa år. Men jag hade inte heller klarat det utan min underbara familj och min fina sambo. <3
 
 
 
Detta är en repost, jag skrev den 2/9-2016

Vecka 26 - Ny frisyr

Vi startar veckan med studier, tvätt, räkningar, planering och förstoppning. Gör också sista dagen på praktiken. Sedan lite semester och gravidledighet. 
Lördagen blev aktiv, kör första gången med släp för att hämta en garderob i Hallsberg. Det gick riktigt bra och garderoben är till bebisrummet. 

Under veckans gång så börjar magen bli bättre och bättre. Kan det vara för att jag vilar mer nu och slappnar av? Mycket möjligt. Dock så har jag blivit hur trött som helst igen men eftersom jag har så mycket ledig tid just nu så kan jag sova mer också. 

Den här veckan har varit full med aktiviteter. Avslutar vecka 26 med att skaffa mig en ny frisyr. Så skönt att få fixa håret och bli lite ompysslad. Det var också skönt att bli av med det långa håret en stund som fastnade över allt, främst när jag sov. 



Jag byter politiskt parti

1:a maj idag. Under året som gått så har jag bytt från Socialdemokraterna till Vänster partiet. Anledningen till detta är för att jag känner att Socialdemokraterna börjar dra mer mitten/högerpolitik helt enkelt. Jag kan inte stå för det de står för längre.

Jag började dagen med att ta det lugnt och småpyssla här hemma. Sen är klockan var ca 12 så tog jag bussen ner till city där jag mötte upp min kompis Linda och svärfar. Vi fick lite plakat och information om demonstrationståget. Sen började vi gå runt i Karlstad och ner mot Sandgrund. Vi ropade slagord som Ropen skalla jobb åt alla, ropen skalla bostad åt alla. Väl framme på Sandgrund så var det tal och grejer. Det som jag gillade mycket var att de hade teckenspråkstolk. Alla får vara med och kunna påverka oavsett om du kan prata eller inte, oavsett om du sitter i rullstol eller inte. 

Efter ett tag sa bebis till mig att det var dax för toabesök och mellanmål. Så jag drog min in till torget och sen åkte jag hem. Det var kul att delta och jag vill göra det fler gånger. Jag är trött att bara se på, nu ska jag vara med och påverka så mycket som jag kan. Det blev lite bilder också och vi var ca 300 deltagare. 












Vilken värld vill du leva i?

I söndags så var det en föreställning och intervju med några lokala politiker i Tingvalla kyrkan. Det var diakonian i kyrkan som hade ordnat med allt detta.

Först hade de en liten föreställning där man fick höra om andra politiska personer i olika länder. Det var Kambodja, Honduras, Zimbabwe, Uganda och Sverige. Här i Sverige fick vi höra om en ledarskribent som heter Lilian Sjölund. Hon har fått mycket hot och hat för de texter hon skriver. 

Sen fick politikerna ett antal frågor att svara på. Det var intressant att höra på dem. Hela föreställningen handlade om mod och motstånd. Hur vi kan jobba tillsammans för det vi tror på och att vi faktiskt kan påverka. 

Innan föreställningen så träffade jag min kompis Linda och vi tog en fika på Wayne's Coffee och Linda skulle också på föreställningen. En härlig söndagseftermiddag med en underbar vän med andra ord. 🙂







RSS 2.0