En liten tanke




Sjuk

Ingen bra dag idag, är sjuk och känner mig väldigt seg och helt slut. Ringde till jobbet och meddelade att jag inte kommer imorgon, idag är jag nämligen ledig. Vi ska snart ut och handla mat och sen soffläge resten av kvällen. Jag har typ sovit hela dagen. 




En liten tanke




Göteborg

Igår åkte vi med svärmors jobb ner till Göteborg. Bussen gick åtta från Karlstad och vi kom fram strax före tolv. De andra skulle gå på Liseberg och vi gick på stan istället. Var till Sci-fi bokhandel och kollade. Hittade inget att köpa dock, några smycken och nyckelring. Åt god mat och myste med älskling. Gick mot Liseberg och gick in då vi hade våra inträdesbiljetter. Köpte ett mobilskal med foto på oss två. Köpte sen lite gott för hemresan. Mysig dag med andra ord. 









Hemma

Hemma efter en underbara dag. 😊 Är helt slut och har ont i både mage och huvud så nu blir det natten för mig. Tobias vill väl se på tv en stund innan han kommer och lägger sig. Bilder från dagen kommer upp i morgon. 




Dagens skratt





HELG!!

Gött med helg! Är nu treledig och det ska bli skönt att få en hel helg tillsammans med min darling. Idag har det gått i ett på jobbet och jag är helt slut. Men när jag kommer hem så hade min fina darling en överraskning. Vi har nu tagit oss en dusch och ska snart fixa för morgondagen. Trevlig helg på er. :) 




En liten tanke




Dagens skratt





God morgon

Höstväder nu på morgonen, myser framför tv:n med tända ljus och ser hem till gården på play. Sovit supergott i natt och känner mig pigg idag. Känns rätt härligt med hösten, synd bara att vi inte fick en riktig sommar. Ha en fin dag allesammans. :) 




En liten tanke




Dagens skratt







En liten tanke




Dagens skratt





God morgon

Igår var dagen fylld med kärlek, sol, värme och mycket mys. Så lugn och avslappnad har jag inte varit på länge. Började dagen med mys och sen åkte vi ut på ärenden. Var till Grums och fixade lite saker där, hälsade på min familj och sen hem då vi hade tvättid. 

När vi kom hem så var vi till tvättstugan och sen när vi kom upp i lägenheten så blev det en massa härligt mys. :) Vi satt och kollade på två avsnitt av Doctor Who och sen hittade vi en film på tv:n. En underbar dag med andra ord. 




Dagens skratt





God morgon

Sovit supergott i natt och nu på morgonen har vi myst i sängen. Solen skiner och det är ca 17 grader i skuggan. Dax för frukost här och sen har vi lite to do's att göra idag. 

Igår kväll så hade min älskling köpt hem lite gott och så kollade vi på film och myste. Det blev Höstlegender och den är verkligen bra. :) Men innan filmen så duschade vi och det var skönt med en dusch. :) 




Kärlek!

Jag har världens mest underbara pojkvän, familj, vänner och arbetskamrater som finns. Utan erat stöd hade jag inte orkat med denna röra situation. Jag vet att allt löser sig till slut men mitt tålamod är ju kort. :P Jag vill ju att allt ska ske med en gång utan krångel. Nåväl, man lär sig något nytt på den här resan. 





Fan också!!

Allt verkar gå åt helvete!! Trodde att detta var en tid man skulle vara glad, känna glädje och lycka men just nu är jag bara orolig, rädd och ledsen! Vet inte hur jag ska kunna lösa det här och jag borde ha lyssnat på magkänslan och väntat lite till. Men nej, jag min godtrogne fan lyssnade mer på andra än till mig själv. Handlat mot bättre vetande! 




Dagens skratt





God morgon

I natt har jag sovit supergott, det är strålade sol och ca 16 grader varmt i skuggan. Har ätit frukost och ser på Idol på play och vilar i soffan. Hoppas denna dagen blir bättre för mig, gårdagen innebar lite jobbiga tankar. Men den var ändå bra för jag stod i produktionen på jobbet igår kväll när vi sålde som svin och stod själv en bra stund! :D 




En liten tanke






Anna dissar



• Att människor inte läser hela frågeställningen utan börjar med att förklara för mig hur min ekonomi ser ut. 

• När saker blir mer omständigt än vad det behövs! 

• Människor som inte respekterar andras saker. 

• Allt detta näthatet som finns, kan vi inte sprida mer kärlek i stället? MER KÄRLEK ÅT FOLKET! 




En liten tanke




Dagens skratt




En liten tanke








Huj, vilken dag!

Gick ju upp tidigt och åkte till Grums. Pysslade där och fixade, sen har jag typ åkt fram och tillbaka mellan Grums och Karlstad. Vi har verkligen slitit som djur idag och ett arbete var lite i onödan då jag måste köpa nytt. Positivt med nytt men ändå. Jag och pappa var in på Ikea och kollade på sängar och fick lite skrattanfall då sängen jag provade var en aning hög. :P Är nu helt slut och jag vill bara gråta! I vilket fall är jag hemma och kan kramas med min älskling. Dagen i övrigt har varit toppen! :) 





En liten tanke




God morgon

Jag är uppe med tuppe idag, har en massa saker jag ska fixa med. Tobias sover dock än. :P Solen skiner men det är inte varmt i skuggan, ca 10.9 grader varmt bara. Men det ser ut att kunna bli en fin dag ändå. :) Nu är frukosten intagen och det är dax att dra sin kos. Nåväl hoppas ni får en bra dag. 




Städat

Idag var vi sega ur sängen. Men det var skönt att ligga och dra sig också och bara mysa. Sen gick vi upp, älsklingen duschade och sen fixade vi frukost. Började sen med städningen och vi rengjorde badrummet från golv till tak. Åkte sen ut på ärenden och när vi kom hem så fixade vi middagen och sen dammsög han hela lägenheten. Efter en liten vilostund så tog vi oss en promenad ner till Våxnäs centrum och köpte glass. Nu är vi hemma igen och ska se på tv och slappa. :)




Biomys

Igår var vi på bio men innan bion så åt vi lite mat på Sibylla och sen satt vi nere vid älven och myste i solen. Tog även en promenad och njöt av vädret. Man får passa på när det är fint väder. :) Filmen vi var på The man from The U.N.C.L.E. Den var okej, ingen favorit men inte dålig heller. Ni vet en sådandär film man kan slötitta på om den är på tv men man köper den inte på blueray eller dvd. 





Dagboksbloggare


Jag gjorde ett test på Besökstoppen och blev Dagboksbloggare. :) Jag tycker att det stämmer in men just för tillfället bloggar jag inte så mycket. Är fullt upp i privatlivet, men när allt har lugnat ner sig så kommer jag tillbaka. :) 

En liten tanke




God morgon

Igår kväll fixade vi till med lite mys här hemma. Längesen man slappnade av och myste. Vi hade köpt hem chips, coca Cola och dipp. Hittade Forrest Gump på Netflix och den är verkligen bra. Har inte sett den på åratal och Tobias hade inte sett den alls. Men innan myset tog jag mig en dusch och tvättade av mig dagens slit. :) Känns så underbart att ha någon och komma hem till och få sätta sig och bara mysa. <3 




Trevlig helg!

Ville titta in och önska er en trevlig helg. :) Nu blir det soffan, mys med min älskling och bara vila. Vad vi ska se vet jag inte än. Är helt slut efter dagens arbete. Ta hand om varandra.




En liten tanke




Vänner?

Funderar på detta med vänner, vad är en vän för er? Har ni en bästa vän? Har man bästa vän i vuxen ålder eller är det bara ytliga vänner man umgås med för man egentligen inte har tid? Jag har några få vänner men sällan vi umgås och funderar på att hitta en del nya. Men det är svårt tycker jag.




En liten tanke




Mysigt men slitsamt

Sliten efter allt grejande både igår och idag. På jobbet idag har det varit rätt lugnt och det har ändå varit skönt. Efter jobbet så cyklade jag hem och älsklingen hade förberett för kvällens planer. Han hade fått mycket gjort och när jag såg det så blev jag väldigt glad. :) Fixade färdigt med det och sen blev det dax för käk. Nu är jag helt slut och ännu en hård dag väntar i morgon. Först leverans på jobbet och sen slit efter jobbet. Men vila får jag göra när jag blir gammal. :P 




En liten tanke




Äntligen!

Äntligen händer det saker, som jag har väntat! :D I alla fall så gick jag upp tidigt idag och ringde verkstan men bilen var inte klar. Tog bussen på förmiddagen till Grums då jag hade ärende där. Var till min lägenhet och grejade. Gick sen hem till familjen och fick mat där. Fick även med en låda med lunch till i morgon. 

Pappa skjutsade mig tillbaka till stan och vi hämtade bilen. Så underbart och ha den tillbaka. Fick sen härliga besked och ett telefonsamtal som gav mig grubblerier. Nu känns det som det börja lösa sig med allt. :) Nu är jag hemma, har ätit lite då jag var hungrig som en varg. Älsklingen jobbar under kvällen. Blir nu soffan och en massa tv. :P 




En liten tanke




Sköna söndag

Äntligen en dag i kärlekens tecken. Vi låg och myste först i morse i sängen, slöa och sega. Sen gick vi upp och fixade frukost och började dagen. Var iväg med lite saker, var till Ikea och handlade, var in på Bergvik och köpte en ny bh. Fixade lite fler ärenden innan det bar av hemåt. 

Myste lite mer och sen fixade vi tvätten och maten. Åt ute på balkongen och sen kollade vi på Sherlock Holmes. Nu är dagens sysslor klara och vi är trötta som attans. En skön dag som varit soft men vi har ändå fått saker gjorda. 




En liten tanke




Myskväll

Igår kväll hade älsklingen gjort det lite mysigt. :) Vi kollade på en serie på Netflix, Sherlock Holmes. Den går ju på tv:n men jag har inte kunnat kolla då och jag ville se den från början. Jag är svag för brittiska tv-serier. :P Skönt och bli ompysslad efter en lång arbetsdag. :) 




En liten tanke




Suck och god morgon

Gick upp tidigt och lämnade in bilen på verkstan. Det är drivknutarna som krånglar och bäst att åtgärda det så snabbt som möjligt. De tog in bilen för att undersöka problemet och jag gick hem. De kommer ringa någon gång under dagen.

Promenaden var skön såhär på morgonkvisten och skönt att få rensa tankarna. Det är lite mycket nu runt omkring. Det roligaste är att jag kom tillbaka hem innan älsklingen vaknade. :P Hann och vara hemma i 15 minuter innan hans väckarklocka ringde. 

Tog en fin bild på vägen hem. 



Dagens skratt





En liten tanke




Kalas för älsklingen

Igår var det kalas för min älskling som fyllde år. :) Vi var hemma hos hans mamma och firade. Hela hans familj var med och min familj var med. Massor av olika tårtor och annat gott. :) 










Grattis älskling!


Grattis på födelsedagen! Älskar dig så otroligt mycket!! <3 

En liten tanke




RSS 2.0