Trötthet och en vilja av stål

Ja, idag är man ju trött och sliten efter ett stort och spännande kalas igår.
Så många intryck och känslor! Så många att umgås med! Så mycket gott att äta och så mycket roligt att göra!

Så kommer kvällen, allt det roliga tar slut likaså energin. Hjärnan är helt tömd! Mamma och pappa frågar mig, vad vill du äta? Men jag kan inte svara för jag orkar inte. Jag börjar gråta förtvivlad! Mamma förstår, tar mig i famnen och fixar sen något åt mig att äta. Pappa kramar om mig och finns där.

Dagen efter är jag fortfarande trött men vill ändå kolla in alla fina presenter. Vill ändå leka och pyssla med allt. Men allt blir bara fel! Inget blir som jag vill! Jag skriker, blir arg och ledsen!

Men som alltid så finns mamma och pappa där. Mamma kramar mig, pratar lugnt med mig och säger att hon förstår. Så frågar mamma mig om jag vill lägga mig en stund i soffan och se på tv. Så mamma bäddar ner mig där under tiden som hon lagar mat i köket.

Jag ropar till mamma och pappa, Jag älskar er! 🥰


Grattis Lily - 5 År

En hel hand!

Tänk, nu har jag varit mamma till dig i hela 5 år! Tänk att det är 5 år sedan som vi fick träffa dig första gången! Du var så vacker och så bedårande, det är du fortfarande!

Att få följa dig i din utveckling är så roligt och underbart! Att se din personlighet utvecklas och få ta del av dina tankar och åsikter är så spännande. Du förgyller våra dagar med dina fantastiska kommentarer och tankar.

Det här året som har gått så har vi upptäckt så mycket tillsammans och vi har också haft det så mysigt tillsammans. Du är så klok, smart, snäll, duktig, lättlärd och du tar in all kunskap jag ger dig som en liten svamp. Det bästa är att få baka och pyssla tillsammans med dig. Och tack vare dig så har mitt tålamod blivit bättre.

Nu tränar vi både språk och skrivträning så fort vid får tid över, vi räknar också. Jag har massor av idéer vi ska göra nu när hösten kommer.

Att få vara din mamma är ett privilegium och en stor ära! 

Jag älskar dig till Äventyrsbukten och tillbaka min fantastiska Lily! ❤️



Övning ger färdighet

Ja denna helgen har Lily verkligen övat och tränat. Började i fredags när jag var på jobbet så språkträna Tobias och Lily för att senare ta en cykeltur till Coop parken på Råtorp. Lily cyklade och Tobias småsprang efter henne. Det hade varit jättekul tyckte Lily och var väldigt glad när jag kom hem från jobbet.

På lördagen så åkte vi till badhuset. Där tränade vi på att titta under vattnet, hoppa från kanten (stående). Hon gjorde detta flera gånger och var så duktig. Nu ska hon träna på att simma under en rockring eller något liknande. När hon klarar alla dessa moment 3 gånger på rad så kan vi köpa märket Doppingen.

Söndagen så cyklade hon igen. Dock inte så långt som fredagen. Hon var så nöjd när hon kom hem. Sen har vi språktränat lite i övrigt under helgen och läst som vanligt. 

Jag är så stolt över henne och det är så roligt att se hennes utveckling. 🥰


RSS 2.0