HJÄLP! Idé till story time?


I want to do another story time but I don't know what I going too tell about. Any ideas?

Jag skulle vilja göra en story time men vet inte vad det ska handla om. Någon idé? 

Dagens skratt





En liten tanke




Veckans kärlek

 
 

Är detta mänskligt?

Helsike!! Nu vet jag inte hur situationen ser ut här omkring men detta får mig att fundera. Är detta mänskligt? Ska vi ha det såhär? Är de inte värda mer? 

Jag tyckte att jag hade besvärligt för några år sen. Det jag tjänar i timmen idag hade jag per dag på arbetspraktiker. Jag hade alltså bättre betalt än den här killen i artikeln. Men jag fick gå på socialbidrag trots att jag jobbade heltid! Är det verkligen rätt? Jag överlevde trots allt men tack vare min ihärdighet och min familj. Men det är inte alla som har det så bra som jag har.
 
Nu är det dax att skapa en förändring och stå upp för dessa individer!! De är människor de också! De sliter och släpar minst lika mycket som en med vanlig anställning men ändå får de råttskit till lön! Jag tänker inte finna mig i detta! Vem är med mig? Kommentera era tankar och åsikter, sprid budskapet och lyft fram frågan i ljuset så vi får till en förändring!
 

Länken till artikeln har ni här nedan:
 
http://mobil.nt.se/nyheter/linkoping/andreas-tjanar-5-kronor-i-timmen-om4155758.aspx
 



God morgon

Börjar dagen med smoothie och yoga, hade dock problem med smoothiemaskinen så jag blev lite irriterad. Mamma och Evah hade rätt, den är snudd på omöjlig efter ett tag. Så det blir att leta efter en ny sen. Jag gjorde smoothie på banan, mango, mjölk och en skvätt vaniljsocker. Blev gott faktiskt. :) Ska nu sittar här en stund och jobba med datorn och bloggen en stund. Senare idag ska jag till Grums och hälsa på min syster Carola. Ska bli kul att få systertid med henne också. :)
 
Igår så var vi på bio och filmen kommer komma upp som veckans film. Jag kommer därför inte skriva om den här utan ni får läsa den i ett annat inlägg. Men kan bara säga att jag älskade den. :) Jag jobbade först igår ett kortpass och efter jobbet så åt vi mat. Jag stod i kassan hela mitt arbetspass igår och det rullade på så klockan gick jättefort. Fick prata mycket engelska och det är kul, fick även beröm för min engelska vilket känns lovande ut inför sommaren. :) När vi kom hem igår så kollade vi lite på Breaking Bad och sen blev det sängen.
 
Ha nu en fin dag allesammans. :)
 
 
 
 

God morgon

Igår kväll var vi på 30 årsfest så jag orkade inte skriva när vi kom hem. 

Efter frukost igår morse så spelade Tobias en stund och jag pysslade med mitt. Jag gjorde en sammanställning på 3 olika kameror och jämnförde. När vi var klara med det så åkte vi ner till Elgiganten och jag köpte kameran. Sen köpte vi även en fin blomma till min kompis Jennifer som hade festen igår. När vi kom hem fixade vi lite vid datorerna och sen gjorde vi middag. Vi gjorde morotsbiffar, hemmagjord klyftpotatis och en kall sås på creme fraich, majonäs och sweetchilisås. Åt mat på balkongen och myste där. 

Sen blev det dax för att göra sig ordning för festen. Festen var trevlig och man satt och snackade en del. Träffade en gamal bekant också och även lite nytt folk. När vi kom hem var det bara att göra sig ordning för natten. Jag somnade rätt snabbt. 

Nu har vi ätit frukost och ska strax börja med dagen. Det regnar här och är ca 12.1 grader varmt. Ha nu en fin dag. :)






Är med kamera

Ja, jag vet att jag skrev i morse att jag letade efter en ny. Jag har hittat tre stycken och gjorde närmare forskning på dem. Har kollat ett tag och undersökt och övervägt för och nackdelar. I flera dagar har det funnits en kamera som upptagit mina tankar och nu tog jag beslutet. 

Den verkar vara den optimala just nu i både pris och syfte. Den var dock slut i lager men kommer in till veckan. Så någon gång nästa vecka kan jag hämta den. Ser verkligen fram emot att få fota, filma och testa kameran. Nu köpte jag bara kameran så väska och kort köper jag nästa löning. Minneskort har jag redan fast måste rensa det först. Sen ska jag även köpa till ett extra batteri. :) 


Nikon d3300



Svar på frågestund del 3 - Video


Letar ny kamera

God morgon på er. Vaknade med ont i magen, inget trevligt sätt att vakna på men nu är värken typ över efter lite frukost. Är ju alltid så extremt kissnödig på morgonen, typ ren panik.

Just nu sitter älsklingen och spelar lite och jag ska kolla upp några kameror och göra lista på för och nackdelar. Även skriva upp vad jag vill ha kameran till. Skulle vilja ha en ny lagomt till resan, men får se om jag hittar någon. Har ni några tips? Den ska ligga i prisklass 2-3500 kronor. Tvättmaskinen är igång och senare ska vi ut och fixa lite grejer. Idag ska vi göra Morotsbiffar till middag och ikväll är det utgång, 30 årsfest hos en kompis. 

Igår så orkade jag inte skriva. Jobbade till 19 och sen så hem och duschade. Åt lite mat och pratade med syrran en snabbis. Sen kollade vi på film, den var verkligen bra. Jag kommer tipsa om den i veckans film. Så håll utkik. :) Jag var ju och tog blodprov igår också för struma och B12. 

Vädret här är mulet och småblåsigt och temperaturen är 12.1 grader varmt. Ha nu en fin dag allesammans. :)





En liten tanke




God morgon

Var alldeles för trött igår ikväll för att skriva alls. Senaste tiden har jag varit ovanligt trött.

Jag var till tandläkaren igår på morgonen och sen hem efter det. Väl hemma så provade jag kläder och sminkade mig. När jag var klar med det så valde jag outfit för dagen och tog bussen ner till city. Fixade några saker där och åt lite lunch på den nya restaurangen Redfellas. Maten var supergod och servicen var kanon. :) 

Sen tog jag bussen hem och väl hemma så pysslade jag med datorn och sen kollade jag på tv. Tog en liten tupplur också innan Tobias kom hem. När han kom hem så myste vi till det, fixade middag och sen åkte vi och handlade. När allt detta var klart blev det tv-mys. När klockan var 22.30 var jag så trött så jag gick och la mig. Tobias kom efter och vi låg och pratade lite innan vi släckte lampan.

Jag har sovit jättegott inatt och idag börjar jag klockan 10. Men sitter och väntar på att det ska bli telefontid med läkaren. Hon ska ringa mig idag. Nåväl ha nu en fin dag allesammans. 




Dagens outfit





Dagens skratt





God morgon

Efter balkongmyset igår så gick vi in och tittade lite på tv. Men jag var så trött så jag däckade helt. 

Jag har sovit supergott i natt och känner mig lite piggare idag. Försökte göra lite yoga men det funkade inte alls idag. Är fortfarande för trött och sliten. Även om jag är lite piggare än igår morse så känns det ändå som jag är en zombie. 

Jag börjat 9 idag och har nyss ätit frukost. Tittar just nu på Hem till gården på playtjänsten. Regnet fortsätter att falla på utsidan. 

Ha nu en bra dag oavsett väder. :)




Åskväder och balkongmys

En trött Anna i morse, gick upp typ 7.15.  Orkade verkligen inte gå upp. Kommer till jobbet och vi är en man kort, stor leverans och två zombies som öppnar. :P Det gick bra då en kollega kom in extra. Jag har varit så trött idag och det har varit lugnt på jobbet. 

När jag kom hem så väntade min älskling. Vi fixade mat som vi åt ute på balkongen med tända ljus. Efter maten så bäddade vi på golvet med dynor och tog ut täcke och kudde och myste till det. Fick några skrattattacker när jag försökte ta bild med mobilen. :P Så det blev Tobias som fick ta bilden istället. Mysigt att kura ihop sig med sin älskling när regnet smattrar på rutan och ljusen tända. 





Är jag nykterist?

Hej på er!
 
Jag tänkte klargöra för både er och mig själv att jag dricker väldigt sällan alkohol. Men jag kan dricka någon cider, någon alkoläsk ibland. Jag har ju alltid gått och sagt att jag är nykterist men ser jag till ordets betydelse så stämmer det inte till fullo. Jag är inte helt nykterist utan jag är en som dricker sällan. 
 
Jag drack en alkoläsk i helgen och eftersom jag har gått ut med här i bloggen och min youtubekanal om att jag nykterist så känner jag mig som en hycklare med dubbelmoral. Jag trivs inte med det och efter en djup diskussion med min syster Evah och kom fram till att jag är en som dricker någon alkoholhaltig dryck ibland.

Jag dricker inte cider eller alkoläsk för att bli full, jag vill ha någon sån dryck mest till maten. Precis som många vill ha ett glas öl till maten. 





Veckans kärlek





Svar på frågestund del 2 - Video


God kväll

Jisses vad sliten jag är.

Vi kom hem sent igår efter bion och somnade inte förän halv två i natt. Åt god mat igår när jag väntade på Tobias. Sen när de hade bowlat färdigt så ringde han mig och vi möttes upp. De hade då årsmöte och lite mat. Strax före åtta i morse så ringer min kollega och undrar om jag kan komma in tidigare. Så jag gör mig i ordning och drar iväg. 

Det har rullat på bra borta på jobbet och när jag kom hem så blev det soffan och mys. Orkar inte göra något alls nu. Måste vila så jag orkar med nästa vecka. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fin kväll. :) 

Här kommer det en bild på maten från igår. 




Måste skriva av mig

Hej på er.

Ingen bra dag idag, som tur är så fick jag vara ledig eftersom jag jobbade extra i torsdags. Känner mig så ledsen, orolig, rastlös och allmänt uppgiven. Mensen har kommit som den ska och det är väl hormonerna som hoppar omkring just nu. 

Annars är allt bra, vi börjar komma i ordning mer och mer här i lägenheten. Det går bra med både bloggen och youtube nu. Jag känner att jag kan lyckas med någonting och allt funkar fint på jobbet. 

Tråkigt nog så har mina ögonbryn börjat försvinna bara sådär. Jag har googlat lite och det som kommer upp är giftstruma. Så jag får ringa vårdcentralen på måndag för att snacka med dem. Måste ta prover och se vad som är felet. Eftersom giftstruma finns i familjen så är det mycket möjligt. 

Nåväl, ha nu en fin dag.




Anna Tipsar

 
 
En sådan supergod chokladbit! Vet ej om den finns kvar nu då det var en limitide edition i slutet av april och början på maj. Men om ni hittar den så SMAKA!! :D

Veckans film #120

 
Marvels Captain America: Civil War tar vid där Avengers: Age of Ultron slutade. Steve Rogers leder det nya teamet med Avengers i deras fortsatta arbete för att skydda mänskligheten. Men när Avengers är inblandade i en stor internationell händelse, som resulterar i att oskyldiga drabbas av stora skador, ökar kravet på att ett nytt system ska installeras. Ett system som innebär att en styrelse ska avgöra när man bör anlita Avengers tjänster. Detta beslut splittrar Avengers samtidigt som teamet försöker försvara världen mot en ny och ondskefull kraft.
 
 
Vilken film! I början så skakade kameran, jag blev lite åksjuk och handlingen var lite tråkig. Men efter sådär 30-40 minuter in i filmen så blev det bättre med både skakningar  och handling. Sen var retsen av filmen var kanon, mycket fartfylld action. Kommer nya systemet funka? De möts den blåa sidan mot den röda sidan, vem vinner? Finns det någon vinnare? Sanningen kommer fram om någon som denna måste handskas med och hur kommer detta sluta? Gillade verkligen hur de hade fått in Spiderman och jag gillade hans roll i det hela, sköna lines med lite ball humor.
 
Nyfikna? SE DEN!!
 
 
 
 
 

God morgon

Vilket lopp igår!!! Känner mig så sjukt nöjd och stolt! :) 

Först så jobbade jag några timmar och sen så hem för att fixa i ordning. Jobbade även lite vid datorn och pysslade. Sen var det dax att cykla ner till tävlingsområdet och Nikke (svärfar) var med och hejade på. 

När vi stod alla deltagare och väntade på att vi skulle få starta så var jag så supertaggad och jag stod i fållan för att jogga. För första gången på många år så klarade jag av att jogga lite. Kändes så superbra och nice. Fick håll i magen på höger sida till och från men det gick superbra och jag är supernöjd. 

När jag väl hade kommit i mål så hade vi lite picknick och det var behövligt. Stretchade lite men eftersom vi skulle cykla hem så stretchade jag mer när vi kom hem istället. Tog även en varm och go dusch och sen ännu mer mat. 

Nu på morgonen har jag mest ont i rumpan efter sadeln. Har även gjort lite yoga nu på morgonen. Så strechningen gjorde susen och jag är mer tränad än vad jag räknade med. 




Respektera våra regler

En morgon när jag gick till jobbet så står  en barnvagn mitt i porten och porten står på glänt. Ingen människa i sikte och  barnvagnen blockerar verkligen framkomligheten. Porten har dessutom porttelefon och det har vi av en anledning. För att komma in då måste du ha en elektronisk bricka eller ringa på porttelefonen till den du vill besöka. Detta är för att minska inbrott och skadegörelse, men tydligen förstår inte alla detta.
 
Jag vet att vart barnvagnen tillhör, dock vet jag inte vem som ställde upp dörren. Tänker inte anklaga någon heller då vi bor många i trappuppgången. Så det är svårt att säga vem som gör vad, alla får vi hjälpas åt och göra vårt bästa till att ha det bra.
 
Men alla vi som bor där kan väl respektera reglerna och inte ställa barnvagnar och ställa upp dörren på glänt. Vad händer om sjukvårdspersonal eller brandmän måste fram och barnvagnen står i vägen? Jo, sjukvårdspersonalen kommer inte fram utan de måste första plocka bort vagnar. Brandmännen samma sak där och om det brinner i huset så kan de inte komma in snabbt nog för att släcka elden. Vad kan hända om dörren står på glänt? Jo, det lockar skadedjur in som möss och råttor (nog för att de kan komma in ändå men i alla fall), inbrotten kan öka och skadegörelser som förstörda brevlådor eller annat. Tänk på sånt alla där ute och var snälla mot varandra. :)
 
Om du är en sådan som lämnar porten öppen trots att den inte ska vara öppen eller ställer vagnar i vägen, hur skulle du känna om nu din partner skulle brinna inne pga att det stod ivägen och brandmännen inte kunde komma fram, hur skulle du känna om din hem blev länsat på grejer för att du lämnade porten öppen?
 
Begrunda detta, skriv gärna era tankar och åsikter. :)
 
 
 

Video - Anna testar

 

Vad vill ni höra om?

What kind of story do you want too hear about? 

Vad vill ni höra om? Dela gärna med er i kommentarsfältet. :)




God kväll

En sådan dag!!

Det har varit kaos, då två grannrestauranger hade stängt pga renovering så hade vi mer att göra. Men det var kanonkul som alltid att jobba.  Jag fick feedback från chefen och det har varit en bra dag.

När jag kom hem så filmade jag några videos och håller just nu på med redigering. De kommer inte komma upp än men det som väntar på något gott väntar aldrig för länge. ;) Jag har massor av idéer till youtube. 

Tobias är just nu på jobbet och när han kommer hem så blir det mys. Nåväl, ha nu en fin kväll allesammans. 




Dagens skratt





Veckans kärlek





God morgon

Vi la oss tidigt igår då vi var rätt slitna. Men jag upptäckte en märklig sak, mina ögonbryn försvinner bara av någon märklig anledning. Jag har alltid haft tjocka fina ögonbryn men nu är hälften typ borta. :/ Vet ej vad som här hänt. 

Jag har i alla fall sovit supergott i natt och nu på morgonen så gjorde jag lite yoga igen. Men eftersom det är ett tag sen man gjorde den så tar jag bara korta småpass nu. Vill inte överanstränga kroppen innan i morgon till att börja med då jag har Vårruset. Vädret här just nu är molnigt och temperaturen ligger på 10 grader varmt. 

Jag ska nu fixa frukost och se på tv för att sen göra mig i ordning för dagen. Ha nu en fin dag. :)




Dagens skratt





God morgon

Jag gick upp lite tidigare idag för att prova yoga nu på morgonen. Men jisses vad stel jag var, jag får vara försiktig så jag inte gör fel. Jag fick bara köra i 10 minuter nu det första passet. För det var alldeles för länge sen som jag körde passet. 

Tobias sover än och jag har nyss ätit frukost. Jag börjar 7:45 idag så det passade bra att börja med yoga då tänkte jag. :) Solen försöker kika fram lite och temperaturen ligger på 6.8 grader varmt. Hoppas ni får en fin dag. 




God kväll

Idag har jag hunnit med en hel del. Jag gick upp när Tobias cyklade till jobbet. Tittade på tv, fixade frukost, pysslade vi datorn, gjorde en film. Sen hann jag ner till Bergvik för att hämta ut nummerlappen till Vårruset, käkade på MAX, över till Siba och kollade på en kamera och sen till Clas Ohlson. 

När jag var klar så åkte jag hem och fixade lite. Fick mer ordning i arbetsrummet, pysslade lite till vid datorn. Sen när Tobias kom hem så tittade vi på tv, har börjat kolla på Breaking Bad på Netflix. 

Efter det så blev det dax för mig att möta upp min kompis för en promenad. Det blev en skön promenad och jag gick nästan 9 km. När jag kom hem så fixade min älskling äggröra till mig. :) Nu chillar vi till Breaking Bad igen.





Anna testar

Jag tänkte testa en ny grej här. Tänkte köra Anna testar och denna veckan är det vegetarisk mat på olika restauranger eller hemma. Kommentera gärna. :)
 

Idag blir det MAX Halloumiburgare.
Innehåller: Gluten, Laktos, Komjölksprotein, Ägg, Senap, Sesamfrön.
Innehåll: Briochebröd, jalapeñosalsa, halloumiburgare, tomat, rödlök, isbergssallad och majonnäs. (Lakto-ovo)

En supergod burgare om man tar bort jalapeños  och tomaten. Jag kan rekommendera den skarpt. :) Jag gillar verkligen osten och med majonäs till då var den supergod. Brödet var väldigt gott men lite mjöligt i botten. 




Harry Potter hörna

Nu äntligen har jag fixat till min Harry Potter hörna något. Förbättringar kommer att ske med tiden men detta är det bästa jag kan göra nu. :) Och nu får alla grejer komma till sin plats och synas bättre än innan. När jag hade i min lägenhet så fick allt inte plats och mer grejer ska det bli med åren. :)
 
Här kommer före och efter bild. :) Den första bilden är före i min lägenhet och den undre bilden är idag, i den nya lägenhete. :)
 
 
 
 
 
 

Svar på frågestund del 1 - Video


God kväll

Huj, vad seg jag var i morse! Somnade ju jättesent i natt som var. 

Kom iväg till jobbet och fick stå i kassan under första halvan av mitt arbetspass, sen så hamnade jag i driven och nu på kvällen var jag i kök och i disken. Så jag har i princip varit över allt idag och jobbat. 

Men det har hänt en rolig sak idag, Tobias bokade biljetterna till Harry Potter studion i London. :) Jag längtar så!!! Fast jag är jättervös redan. :P

Nu ligger jag och slöar i soffan och tittar på tv. Hoppas ni har haft en fin dag. :) 




Gymnasiesärskola

Var det så smart att gå där? Var det värt att lägga ner  all den tid och energi för mig på 7,5 år på gymnasiet?
I utbildningssyfte för yrke, NEJ men för min personlighet och allt jag har lärt mig så JA. Jag läste nyligen en artikel i DN som jag länkar längds ned på sidan.
 
Nu först har de förstått att betygen man får från särskolan inte är värt ett ruttet lingon ens, jag läste i vissa ämnen för ett vanligt betyg men det gjorde ingen skillnad. Inte mer än att jag vet och kan känna mig stolt över mina prestationer ändå. Men när man sitter i skiten och söker jobb efter jobb men ändå får höra vad värdelös man är för att man har gått den skolan man gått så hjälper inte den vetskapen alls. Det blir mer jobbig och veta att jag har kunskapen men ingen vill se det utan att de ser det jag inte kan man kan lära mig. Jag har blivit så utnyttjad och trampad på i mina dagar tack vare detta system men ändå står jag här idag men en fin sambo som jag älskar, jag har nu ett jobba jag trivs med även om det är inte det jag ville jobba med från början, jag har körkort och bil.
 
Jag har allt det alla andra normalstörda också har, jag har det som jag drömde om. Jag känner mig stolt över den resan jag har gjort tillsammans med min familj där vi har fått kämpa för att personer som min syster och jag själv och många andra ska ha det bra. Jag har stått pall för all den skit som kastas i ansiktet på mig pga mitt handikapp och den skolan jag gick. Mycket är tack vare min fina familj men även nu min fina sambo att jag har orkat tagit all skit. 
 
Det jag vill säga är att alla är lika mycket värda oavsett vilka funktionshinder, etnisk läggning, ursprung osv man har. Så sluta sätt människor i olika fack och inse att många av oss som har gått gymnasiesärskolan faktiskt kan leva ett fullt normalt liv om vi får chansen till det. Det är inte lätt om du inte får chansen att göra något, för det är inte alla som har en sådan ork till att slåss mot alllt och alla. Jag minns att det var någon lärare i skolan för länge sen som inte trodde jag skulle kunna jobba, någon tyckte jag skulle in på daglig verksamhet i Grums för att han ansåg att jag var ett hopplöstfall som inte fick jobb och han arbetade på arbetsförmedlingen. Han kostade mig dessutom två jobb bara för att han ansåg att jag var värdlös och inte orkade själv att göra sitt jobb. Första jobbet så ville han ha mig på en utredning på fd AMI (arbetsmarknasdinstitutet) som inte hjälpte mig ett dugg. Andra jobbet så ringde han den arbetsgivaren och sa rätt ut; Anna kan inte jobba med handikappade då hon har DAMP. Så när jag var på intevjuen så sa arbetsgivaren det till mig och det var ett rejält slag i magen. När jag skulle söka körkortstillstånd så fick jag först avslag eftersom jag har DAMP, de ville ha läkarintyg. Det ironiska är att jag hade haft det några år innan men eftersom skolan gick före så blev det inte så mycket övningskörning då. Jag fick i alla fall ett läkarintyg och nu nu har jag haft körkort i 9 år och äger mig andra bil. 
 
Så ändra på systemet och se till individen istället för att dra alla över en kant, alla är vi olika. Bara för att en med DAMP inte kan ta körkort, jobba eller vad det än kan vara så betyder det inte att det är så för mig. 
 
 
 
 Länk till artikeln jag hittade på DN http://mobil.dn.se/debatt/gymnasiesarskolan-leder-allt-for-sallan-till-arbete/
 
 
 

Kalas i Rockhammar

God kväll på er allihop. Eurovision ikväll och jag har nyss kommit hem. Jag struntade i festivalen och åkte på kalas i Rockhammar istället. 

Börjar dagen med en rejäl frukost, äggröra, bacon, korv, baguett med marmelad, juice och min vanliga oboy mugg. Sen gjorde vi oss i ordning och när klockan var runt 11.30 så kom Nikke (svärfar) sen kom Birgit (svärmor) och Inca (svärmors pojkvän) och när alla var med så åkte vi. Och nu i veckan har det varit superfint väder men idag när vi åkte upp så var det kallt och lite snö på vissa ställen. När vi kom fram så fick vi tårta, rabarber och jordgubbspaj. En massa gott fika, många skratt och härligt sällskap. :) 

Nu är vi hemma och chillar i sängen till resten av festivalen. Jag är helt slut. Ha nu en fin kväll. :)









En liten tanke




God morgon

Molnigt och blött ute. Jag har sovit jättegott i natt och vi har varit vakna en stund men inte orkat gå upp än. Ska strax gå upp och fixa en rejäl frukost. 

Tråkigt att det fina vädret försvann, får hoppas att det kommer tillbaka. Idag ska vi ut på äventyr och roa oss. Kommer ta en del bilder som jag delar med mig av sen. Tråkigt nog kommer vi missa festivalen ikväll men det gör inte så mycket. 

Ha nu en fin dag allesammans. :)




God kväll

Vilken dag den har varit. Vaknade rätt så tidigt, gick upp och la nig på soffan. Tobias höll mig sällskap fram tills han skulle cykla till jobbet. 

Jag pysslade med datorn och fick igång den igen men den är inte helt okej än. Fick ut en ny video som ni säkert har sett redan. När jag kom till jobbet så fick jag rycka in tidigare. Det rullade på och jag hade världens huvudvärk, jag tog inte med väskan då jag jobbade kortpass. Jobbigt nog fanns inga värktabletter alls. Men när Tobias hade kommit hem så fick han komma ner till jobbet med tabletter så jag fick lindring. 

När jag kom hem så tog jag mig en dusch, vi lagade rödvinsmarinerad rostbiff, baconlindad sparris, avokadosallad, hemmagjord vitlökssås och andra grönsaker. Nu ska jag lägga bort tekniken för idag och krypa ner i soffan och se på film med min underbara älskling. Ha nu en fin kväll allesammans. :)




Dagens skratt





Storytime Tobias

 

God morgon

Igår krånglade min dator så extremt mycket så jag hade inte ork att blogga alls. 

Först så vaknade vi tidigt, fixade frukost och sen när vi var klara med allt så åkte vi och handlade. Sen hem och plockade rätt och myste lite. Tobias fixade lunch och sen cyklade han till jobbet. Han jobbade kvällen och jag var ledig. Min kompis Jenny från Kristinehamn kom på besök med barnen. 

Kul att få lite besök och vi satt och pratade en stund. När de åkte så fixade jag mat till mig och upptäckte att det är något fel på min dator. Så jag vet inte hur det blir med min youtube kanal. :( Hoppas på att få ordning på problemet då snabbt som möjligt. 

Ha nu en fin dag.




Dagens skratt





Veckans sötnöt


Denna veckan får det bli sötnötter.




God morgon

Solen skiner, jag har varit vaken ett tag, pysslat vid datorn och ätit frukost. Jag börjar sent idag men Tobias började tidigt, i vanliga fall är det tvärt om. :P 

Jag gjorde en film till min youtubekanal men hinner inte redigera den och sen lägga upp den. Men gjorde nya bilder för kanalen och pysslade lite. Ändrade även namnet och grejer. Känner mig så nöjd med allt. 

Det ryktas om att vädret ska bli lite sämre nu till helgen men jag hoppas att de har fel. För jag vill njuta mer av solen och värmen. Hoppas ni får en fin dag i alla fall. :)




En liten tanke




God kväll

Ännu en dag med sol och värme. Jag började tidigt i morse och det var en stor leverans men som tur var så tog grabbarna den. Jag skötte de andra öppningsrutinerna och fixade med lite av varje. Det var annars inte så mycket att göra på jobbet så vi städade en del. Fick en del goa skratt och pratade med gäster. 

Efter jobbet så plockade vi ihop lite saker som skulle hem till svärmor och där hämtade vi lite saker som skulle hit. Så nu har vi bättre stolar på balkongen och en extra stol. Har nu också två bordsfläktar att ha där ute. När vi hade fixat färdigt med det så diskade älsklingen och jag fixade med lite tvätt. Under tiden som han diskade satt jag på balkongen och år lite och tittade på hem till gården via play i mobilen. Nu blir det soffan och tv. Hoppas ni har haft en fin dag och en skön kväll. :)




Video - hur väl känner min lillasyster mig?



För att se hur det gick för mig i Evahs video så får ni besöka hennes blogg. :) Direktlänk till hennes inlägg.

Dagens skratt





En liten tanke




God kväll

Vilken dag! Gick upp tidigt i morse och for till Grums och fixade nya sommardäck då min gamla var slitna. Det gick rätt snabbt där och när jag kom hem så kom Marcus över och hjälpte mig med att fixa namnet hit till bloggen. 

Sen pysslade jag lite med bloggen, dammtorkade takfläkten i sovrummet, fixade mer på balkongen. Sen kom pappa förbi och vi anmälde oss till stadsloppet. Sen var han med hem och kollade på vad vi hade fått i ordning. När han hade åkt så fixade jag lite mat till mig och kollade på tv. Pysslade sen lite mer på balkongen och när Tobias kom hem körde vi skräp till tippen, pantade flaskor och handlade. Så vi har fått mycket uträttat idag. :) 

Skön dag med härlig sol och nu kan vi njuta på balkongen. Det är lite grejer kvar än att gå igenom men inte så mycket. Ha nu en fin kväll allesammans. 




Min stiliga man

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans kärlek





Dagens outfit





God morgon

Inte så soligt ännu men det kommer. Jag har sovit jättegott i natt, var helt utslagen med andra ord. 

Uppe tidigt idag men har en del att göra idag så det är bara att gå upp. Har inte ätit frukost än och Tobias ligger kvar i sängen så jag ska strax säga till honom. 

Hoppas ni får en fin dag, jag ska försöka ha en fin dag trots allt jag ska göra. :) 




God kväll

Vilken underbar dag det har varit. Det har varit vår, värme, kärlek, solsken och mys.

Efter jag hade gjort mig i ordning så fixade vi lite här hemma som min cykel då jag kan använda de ibland. Tyvärr funkar inte växlarna så bra men det får gå ändå. Sen letade vi fram rattmuffen för sommarbruk. 

När vi var klara med det så åkte vi till mariebergsskogen och gick runt. Vi tittade på djuren och hade det chill, klappade en get också. Satt sen på en bänk och myste och pratade. Sen åkte vi ner till bergvik för lite shopping. Jag handlade inte direkt något, typ lite underkläder men inget mer. Tobias hittade massa fint som han köpte. Sen gick vi och käkade mat och myste, kollade lite på siba och sen åkte vi hem.

När vi kom hem så gick han mannekäng för mig och jag fotade honom. Men de bilderna kommer upp senare. Sen blev det mer mys och film. 

En underbar dag en andra ord och nu ska jag göra mig i ordning för natten. 








En liten tanke




Balkongfrukost

Vaknar upp till kärlek och solsken. Vi kramas lite i sängen innan vi går upp, kärleken från dig gör livets svårigheter så mycket lättare.

Vi åt frukost på balkongen för första gången och det var mysigt. Lite grejer än runt om men det funkar. Det blev äggröra som älsklingen gjorde i ordning. Tänk sen när vi har fått bort alla grejer och vi kan göra i ordning ordentligt. Det ska bli så kul och få fixa och dona där sen. :) Kanske kunna ha några riktiga blommor också. 

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen. Hoppad ni får en fin söndag, det ska jag ha. Lite pyssel här hemma och sen ut och njuta av vädret. :) 




God kväll

Vilken härlig dag med solsken. Tyvärr har jag varit tvungen att jobba. På jobbet har vi skojat och haft kul. Mina kollegor är verkligen härliga och de bjuder på så mycket skratt och kärlek. 

Men eftersom det var så lugnt och många som jobbade så fick jag sluta tidigare. Jag ringde Tobias som kom ner till jobbet. Vi käkade där och sen gick vi hem med mina grejer och tog oss sen en promenad i det härliga vädret. Det blev 5 km idag med men lite annan sträcka. Väl hemma så blev det en skön dusch för min del. Nu blir det film och mys här. Laddar för en ledig dag i morgon. :) 





En liten tanke




God morgon

Strålande sol, varmt ute och jag ska jobba. Kommer jobba till 18.00 ikväll och då blir det mys.

Det känns så skönt att det börjar bli tomt på kartonger och plock här. Nu är det mycket som ska till tippen och vi måste planera in en dag där vi får iväg allt. Så fort vi har fått ordning på allt så kommer jag göra en roundtour så ni får ser hur det ser ut. :) 

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå till jobbet, ha en fin dag. Jag ska göra det bästa av dagen och ha kul med mina kollegor. :)






God kväll

Ännu en dag med mycket att göra. Jag pysslade lite till här hemma på balkongen och plockade. 

På jobbet fick jag stå i kassan och en stamkund kom in och sa "vilken vacker kvinna det står här i kassan". Vi pratade och skojade en del. Efter jobbet så blev det filmmys med min älskling. Vi såg Narnia från 2005 och jämnförde med den gamla BBC serien från 80-talet. Myste också till det med lite glass. Han hade även köpt en var sin munk att mumsa på. 

Hoppas ni har haft en fin dag, vädret har varit helt underbart. Min har varit stressig, rolig, underhållande och allmänt bra. :)




En liten tanke




God kväll

Jisses vilken dag!!! Jobbat häcken av oss idag men det har varit kul ändå. 

Först på morgonen så gjorde jag i ordning här hemma med sommarkläder, fixade lite på balkongen och pysslade. Gjorde en liten to do lista till Tobias så han visste vad han skulle göra när han kom hem. Det börjar arta sig på balkongen och i arbetsrummet. Lite kvar att slita med men det börjar bli tomt på kartonger och pyssel. 

Sitter nu och ska titta på Det stora tårtslaget på 7:an och mysa med Tobias. :) 




Dagens skratt





En liten tanke




God kväll

Är jättetrött efter en tokig och rolig arbetsdag. Fick många skratt av både kollegor och gäster. 

Först igår så kom det in en stamkund och när han får se att jag står i kassan så utbrister han glatt: min favoritkvinna i kassan. 
Kändes så härligt och veta att jag har gett honom en bra upplevelse och att han vill återkomma. :) Då vet jag att jag har gjort ett bra jobb. 

Idag har jag fått stått i drive in och tagit beställningar. Började i 1 där jag bara tar beställning och tar betalt. Stod sen i 2:an och där blev det rörigt värre. Kom för många bilar på en gång och jag är inte så bra på att organisera där än. Men jag lär mig för varje gång. Sen fick jag stå resten av mitt arbetspass i kassan och där funkar det bäst för mig än. Men ju mer jag får stå i driven så lär jag mig. Tycker det är jättekul och känns så härligt. Bilden är tagen i 1:an där man har två skärmar så man kan ta betalt av en bil och ta beställning på en annan bil. Går lite snabbare då, dock lite rörigt för mig än men det funkar. Med lite träning så går allt. :) 

Hoppas ni har haft en fin dag. :)




Video - 6 saker som stör oss




Nu har jag och Evah spelat in några videos och denna gången blev det en video där vi berättar om 6 saker som stör oss. :) Vi har även spelat in en video på Evahs kanal och där blev det en Mukbang. För att se den får ni besöka hennes blogg. Direktlänk till Evahs video. :)

Veckans sötnöt

 
 



Inspiration- Bebiskläder Pojke

 
 
 
 
 
 

En liten tanke




Dagens skratt





Veckans Kärlek

Tänkte börja med något nytt, veckans kärlek där jag delar ett kärleksfullt budskap. För jag tycker det är för lite kärlek på internet. Så här kommer det första. :)





En liten tanke




Lat söndag

Idag har jag inte gjort något vettigt alls mer än en promenad. Är helt slut efter igår när jag jobbade långpass. Ryggen har värkt hela dagen och det är ischiasdelen som spökar igen. Promenaden hjälpt en del men inte helt. 

Har bara slöat idag och vet inte riktigt vart dagen tog vägen. Tobias diskade och jag laddade upp en ny video. Men annars så har vi kollat på film, tv och chillat. Orkar inte skriva så mycket mer nu. Säger god natt på er.





Anna klagar - Video


God natt

Tittar in efter en superlång arbetsdag, jobbat över 10 timmar i sträck nu. Började klockan 10 på förmiddagen och gick hem 23.30 nu på kvällen. Är helt slut men är då ledig i morgon i stället. Fick en extra rast också så att jag inte behöver vara hungrig. Så tillbringade jag min Valborg, hämtade hem lite pengar istället för att slösa dem på onödiga saker. Skönt att få vara hemma hos sin älskling igen. Sov gott alla där ute. 




RSS 2.0