Vegetarisk Mat

Pasta med Fetaost
4 personer Tid: 20 min

280 g pasta
1 gul lök, hackad
1 msk smör
2 morötter, grovrivna
400 g krossade tomater
1-2 vitlöksklyftor, pressade
1 tsk salt
2 krm peppar
1 tsk basilika
2 dl créme fraiche
1 msk vetemjöl
100 g fetaost
rucola

Gör så här:

1:
Koka pastan. Fräs löken mjuk i smör. Låt morotsrivet fräsa med en stund.
2: Tillsätt tomater och vitlök. Sjud såsen i 5 minuter. Krydda. Rör ner créme fraiche blandat med mjöl. Sjud i 5 minuter. Strö över smulad fetaost. Servera med pasta och rucola.



Jag har ingen rucola för det fanns inte i affären just då. Sen är det gott som det är. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0