Svar på frågestunden

 
Här kommer det svar på frågestunden :)
 
Anna.G. varför avslutas din frågestund just den 15 oktober ?! blir det mer sånt senare eller ?! 
Svar: Ja, jag valde just 15 oktober för att ha ett slutdatum. Precis som tävlingar i tidninagr och så. Det blir fler frågestunder. :)
 
Josefina: Hej! 
Här kommer några frågor som jag har funderat på ett tag :)Tack för en fin och rolig blogg förövrigt, läser varje dag men är sjukt dålig på att kommentera! 

1. Vad har du för mobiltelefon? Svar: En Sony Xperia Tipo

2. Vilken är din favorit outfit och varför? Svar: Oj, den var svår. Men jag trivs jättemycket bra i leggings och en snygg tröja. :) 

3. Vilket är ditt bästa köp någonsin? Svar: Ja, där får jag nog säga bilen. Jag verkligen älskar den! :D

4. Vad är det bästa med bågskytte? Svar: Det är en lätt sport som alla kan delta i. Det spelar ingen roll om man sitter i rullstol så är det möjligt. Det är inte bara en lagsport utan man kan köra individuellt också. Vilket passar mig då jag har svårt för lagsporter.  Så jag får svara att det bästa med bågskytte är att det handlar om bara mig och inte ett helt lag. Sen är det en cool sport som inte kanske är så vanlig bland tjejer/kvinnor vilket gör den mer intressant. ;)
 
 5. Vad var svårast på uppkörningen när du tog körkort? Svar: Jag hade svårast med teorin först pga min dyslexi. Men när det gällde körningen så var backning runt hör mitt stora problem. Jag fattade inte alls hur jag skulle göra. Men inför uppkörningen så fick jag ett tips och när backning runt hörn kom så fixade jag det. :) Och det var den bästa backning runt hörn jag har gjort. :) 

6. Jag beroende av burkcola, har du något beroende? Svar: Ja, jag ÄLSKAR Oboy! Det är livets dryck (borsett från Coca Cola och vatten.) 
 
Mr Nice Guy: Om du skulle beskriva dina bröst i detalj hur skulle du beskriva dom då? SvarNärmast bröstkorgen finns en bröstmuskel och utanpå den sitter fettväv. Tjejers bröst består till största delen av fett- och bindväv. I fettväven finns bröstkörteln som består av flera delar, så kallade lober. Här i bildas mjölk. Det kan ske under en graviditet eller precis efter att man har fött barn eller gjort en abort. Från loberna går mjölkgångar till bröstvårtan. 

På brösten sitter bröstvårtorna och runt dem vårtgårdarna. Också bröstvårtorna och vårtgårdarna ser olika ut från person till person. Vissa har stora bröstvårtor eller vårtgårdar, andra små. En del har hår runt vårtgårdarna.

Bröstvårtorna kan stå ut men för många gör de inte det. Särskilt när man är ung är det vanligt att bröstvårtorna är platta eller indragna. Men bröstvårtorna och vårtgårdarna är känsliga för kyla och beröring. Därför brukar de dra ihop sig och bröstvårtorna stå ut när man fryser, om man tar på dem eller om man är sexuellt upphetsad, kåt.

Bröstvårtorna kan bli torra och nariga precis som annan hud på kroppen. Då kan de klia. I så fall kan man smörja in dem med en mjukgörande kräm så brukar de bli bättre. Man kan också försöka använda kläder som inte skaver mot bröstvårtorna.

 
 Tack för alla frågor och för att ni läser min blogg. Ni är underbara! <3

Kommentarer
Postat av: ♥ Evahle.se - må bra bloggen ♥

Hahahah jag dör xD :D

2013-10-15 @ 22:53:25
URL: http://evahle.se
Postat av: Sofia

Jag dog lite när jag läste ditt svar på sista frågan! Bra jobbat, där fick han! Mr Nice guy.

Svar: Hehe, man tackar. :) Han ville ha i detalj så varför inte. ;)
Anna

2013-10-16 @ 08:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0