Norrköping del 1

Ja, jag har tillbringat första delen av veckan i Norrköping. I söndags så åkte jag hem till min älskling för att tåget skulle gå rätt tidigt på morgonen. Det regnade när vi skulle med tåget men det upphörde sen när vi kom till Katrineholm, vilket var väldigt skönt. Vi åkte snabbtåg mellan Karlstad och Katrineholm och sen vanligt tåg mellan Katrineholm och Norrköping. 
 
När vi väl kom fram till Norrköping så letade vi rätt på hotellet, ceckade in, lastade in vår packning och kollade in rummet. Vi gick sen till Visualiseringscentret för att kolla in utställningen inför filmen Rymdresan med Christer Fuglesang. Det var riktigt fascinerande och filmen var förtrollande, den var i domen och det är en biosal som är specialbygg. Filmen var i 3D och allt kom så nära inne i denna sal och man kan verkligen inte jämföra med en 3D film på vanlig bio. Det har var klass, det här var stil, det här var mäktigt! Vissa stunder kändes det som man kunde ta på stjärnorna och planeterna, att man kunde räcka ut handen och känna dem. Helt fantastisk!
 
Sen blev det en lite promenad och avslappning. Efter ett tag så kom Inka (Inka är pojkvän till Tobias mamma) och vi åkte till Söderköping och åt en supergod glass. Tog oss en kortare promenad och sen åkte vi tillbaka till Norrköping och fick oss en guidad tur där. Sen blev det jacuzzin på takets uteplats. Helt mysigt och alldeles underbart. 
 
En toppen första dag på semestern med andra ord. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0