Norrköping del 2

En ljuvlig morgon på ett underbart hotell. Frukosten var god men jag tyckte att frukostrummet var rörigt och litet. Efter frukost fick vi lite tid på rummet innan det var dags för att se Harry Potter Exhibition (utställning). När vi kom dit så var jag alldeles lyrisk. Tänk jag får ta del av detta stora, gigantiska, underbara upplevelse!
 
När vi kom in så fick vi en audio gudie och sen fick vi ta bild med rekvista och olika bakgrunder. När visningen skulle börja så fick man bli sorterade i elevhem av sorteringshatten. Sen kom man i nästa rum där det var massor av tv-skärmar som de visade en del filmer på. Där var jag på väg att börja gråta av lycka. Sen var det dax för själv utställningen. Det var alldeles för mycket för lilla mig och Tobias fick flera gånger säga till mig om olika saker. :P Jag var i sjunde himlen och var alladels salig. Sen i shopen så hämtade vi ut bilderna och handlade lite. Det fanns mycket att köpa men jag kunde inte bestämma mig så jag fick ta en halsduk, några vykort och ett kompendium. 
 
Efter utställningen så gick vi tipspromenaden som ingick i utställningen, det var lätta frågor för den som kan. När vi hade gjort klart det så blev det hotellet och lite vila. Och vi hade tur, för regnet kom strax efter vi hade kommit in på rummet. Sen klarnade det efter vi hade vilat så vi kunde gå ut på stan och leta efter ett matställe. Vi hittade en pizzeria där vi åt. Gick runt lite och kikade men sen kom regnet igen så vi gick till hotellet och vi hade tur även denna gång. Åter igen klarnade det upp och vi kunde ta en bra avslutning i jacuzzin. Det småduggade med regnet under tiden vi satt där och vi fick se en sådan vacker regnbåge och helt plötsligt kom det en till.
Underbart vackert.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Vart ligger Harry Potter utställningen?
Har dom någon hemsida?

Svar: Hejsan! Harry Potter utställningen är i Norrköping, där av alla bilder från Norrköping. ;) Kolla Upplev Norrköping på facebook, där finns det information.
Anna

2014-08-23 @ 15:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0