Svar på frågestund del 2

1. Är du för eller emot Illegal StreetRacing på Industriområden på natten? Än på vägar där det finns folk och bilar som kan ta skada. Svar: Med tanke på att det illegalt så jag är emot. Och jag finner inget nöje i sånt heller.

 

2. Vad tycker du abort? Jag tycker egentligen innerst inne att det är fel, men kan rent spontant känna att om man råkar göra det på fyllan med en riktigt ful tjej/kille så gör man ju ändå alla inblandade en rejäl björntjänst om man tar bort barnet:) Är det dåliga gener inblandade kan det ju inte vara kul för barnet heller liksom när det växer upp... Svar: Jag anser att abort inte ska användas som ett preventivmedel. Har man satt ett barn till världen så ska man älska barnet oavsett hur det än ser ut osv. Alla är lika mycket värda.

 

4. Har du druckit alkohol någon gång? Svar: Ja, det har jag gjort.

 

5. Har du provat rökt någon gång? Svar: Ja, jag har testat det också.

 

6. Vad hittar du helst på med dina vänner? Svar: Shopping och fika/lunch på stan.

 

7. Har du varit utomlands någon gång? Svar: Ja, det har jag.

 

8. Vilken är din drömresa? Svar: Att åka till England och få ta del av den brittiska kulturen. Eller att få åka till Venedig igen,

 

9. Hur lång är du? Svar: 150

 
 
 

10. Föredrar du kläder eller skor? Svar: Kläder

 

11. Har du haft någon piercing? Svar: Nej

 

12. Vill du tatuera eller pierca dig? Svar: Jag vill tatuera mig.

 

13. Vad lyssnar du på för musik helst? Svar: Oj, det beror på min sinnesstämmning. Om jag är arg så blir det rockmusik eller nåt.

 

14. Vad för filmer föredrar du? Svar: Jag är allätare, fast det som jag gillar mest är action, fantasy.

 

15. Har du hållet på med någon annan sport än bågskytte någon gång unde livets gång? Svar: Som liten spelade jag fotboll, sen har jag provat en massa sporter.

 

16. Har du provat det alkoholfria jordgubbsvinet som går att köpa på Systembolaget? Det är supergott! Svar: Ja, det har jag provat. Gillar det verkligen.

 

17. Om du blir mamma framöver vad skulle du då vilja döpa ditt barn till? Du får välja ett killnamn och ett tjejnamn. Svar: Killen ska heta Adam Maximillian. Tjejen har jag inte bestämt ännu. Finns så många fina namn.

 

18. Tycker du det är kul med sällskapsspel? Svar: Ja, det är kul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0