Alla hjärtans daghelgen

Då har alla hjärtansdag helgen varit. Min helg har varit helt magisk, underbar och fylld med kärlek. I torsdags kväll åkte jag hem till min älskling och vi myste i soffan till någon komedi/scifi film som var rätt rolig och bra att kolla en sen kväll när man är seg i huvudet. Man behövde inte hänga med på samma sätt. 
 
På fredag morgon skjutsade jag Tobias till jobbet och där efter åkte jag och handlade mat. Sen hem och tog mig en dusch, kollade lite på tv, diskade, pysslade och sen var det dags att fixa sig inför middagsdejt och bion. :) Vi hade bestämt att äta nere på Kebab House innan filmen. Vi såg 50 Shades of Grey och filmen var okej, men det levde inte upp till mina förväntningar. Dakota (hon som spelade Ana) gjorde ett skitbra jobb, hon ägde hela filmen. Men han som spelade Grey var lite färglös. Ingen karaktär och totalt grå så att säga. :P Nej, jag föredrar böckerna där båda figurerna lever på ett helt annat sätt. Jag tycker filmskaparen missade mycket på Grey som jag hade velat sett. När vi kommit hem så tittade vi på tv och såg På Spåret och bara myste. 
 
Lördag börjar med mys som alltid, älskar när vi har tid att ligga och dra oss på morgonen utan alla måste. När jag sover hos honom så hämtar jag energi. (Precis som om jag sover hemma hos familjen.) Sen gjorde vi oss i ordning för dagen och åkte ner på Våxnäs centrum för att hämta ett paket på posten. Sen hem för att kolla på tv och softa, kramas och bara mysa, vi kollade ett avsnitt på Doctor Who. Började sen med maten och myste med musik på min spotify, hade hittat någon lista för alla hjärtans dag. Nu har vi listat ut hur vi kopplar in min nya mobil i hans hemmabio. :) Så nu kan jag spela musik. :D Vi myste, hackade, stekte och triaxade i köket. Väldigt mysigt att laga mat tillsammans. Sen skulle det stå en stund och puttra på spisen och han fick spela under tiden jag gjorde mig lite extra fin. ;) Outfiten jag hade valt gick hem så att säga. Var först lite obekväm men jag intalade mig själv att jag duger. När han hade spelat färdigt så dukade han och tände ljus i köket. Väldigt romantiskt. <3
 
Efter maten så kollade vi på film, Wolf of  Wall street, en mörk film med skön humor. Rätt sorglig historia så därför hade den en bra dos med humor vilket den behöver för att inte tråka ut tittaren. Han fick ett kort, en nalle och en nyckel hem till mig. Han hade köpt choklad från Carli och valt ut en specifik bit till mig med lakris.Sen kollade vi på melodifestivalen, Downtown Abbey och sen slötittade vi bara på tv:n. Satt mest och kelade och pratade, nog sen natten. Idag började vi dagen med mys (som alltid), sen strax efter nio kom hans kompis förbi och jag åkte hem till mig. 
 
En underbar helg med andra ord!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Härliga bilder! :)

2015-02-19 @ 23:55:01
URL: http://tipsandstuff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0