God förmiddag

Vi somnade sent då vi kom hem sent igår. Vi var till Mariebergsskogen på filmvisning under bar stjärnhimmel. Så otroligt mysigt men kyligt. Det vi såg var Star Wars Force Awakens tillsammans med 2000 andra personer. Träffade även en kompis där så vi snackade lite.

Nu på förmiddagen här så har vi filmat en video som jag senare ska redigera lite och sen lägga upp. Just nu är tvätten igång och Tobias diskar. Jag har plockar rätt lite i arbetsrummet och pysslat. Snart ska jag fortsätta med min virkning och vila. Tobias jobbar kvällen ikväll och jag ska chilla lite här. Tänkte sy vidare på duken så den blir klar någon gång. Tycker det är rätt kul att sy men än så länge är jag inte så jätteförtjust i det men det kommer väl. Lite svårt att sy utan maskin i normala fall. Nu har jag ju fått chansen att utvecklas och testa. Så när jag kan så ska vi köpa en symaskin. Då kanske mitt intresse vaknar till mer. 😊 Ha nu en fin dag. Och missa inte frågestunden. 😊


Kommentarer
Postat av: Mathias

skoj ^^ haha flimmer har haft filmfestival förut i norrköping jag va vollis där då och jobbade för dom :p har en sån tröja hemma (Y)

Svar: Okej. Där ser man. 😊
Anna

2016-08-18 @ 11:49:06
URL: http://nouw.com/aspergers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0