Husqvarna Viking Jade 20

Ja, jag har nu varit testpilot för Husqvarnas nya symaskin. Jag har skrivit om den tidigare men nu har jag hunnit testa den lite mer och fått en egen uppfattning.

Den är verkligen lättanvänd och lätt att förstå. Nu får vi ta med i beräkningen att jag är nybörjare och aldrig sytt hemma på maskin utan sydde i skolan på syslöjden. Så mina kunskaper är begränsade vilket har gjort att jag har bara använt enkla metoder.

Jag valde att sy en duk till balkongbordet och sicksackade runt om, vek in den fula kanten och sen sydde med raksömn. Superenkelt kanske men för någon som är helt ny så var det mycket jobb och detta med trådspänning måste man också lära sig. Men jag är sugen på att sy mer så när jag kan så ska jag köpa en maskin för det var kul och sy när man förstod hur man ska göra. Man lär sig mer när man får prova sig fram och det är svårt när man inte har en maskin.

Maskinen har lärt mig lite nytt, den har fått mig att vilja sy mer, den är lätt att använda. Det var kul att sy och jag tycker att den här provperioden har varit kanon och det känns så fantastiskt att jag blev en av dem som fick prova denna underbara maskin. Enda minuset den får är att sladden till fotpedalen är alldeles för kort enligt mitt tycke. Jag är väldigt kort själv och fick krångla en del för att nå pedalen. Fast det problemet kanske finns på andra symaskiner också.

Är ni nybörjare och ska köpa en maskin så kan jag rekommendera denna varmt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0