God kväll

Idag har det varit en rörig dag tycker jag men jag har haft kul på jobbet. När klockan ringde i morse så sov jag sådär gott och ville verkligen inte gå upp ur sängen men eftersom jag började tidigt så var jag ju tvungen. Lyckades komma ur sängen men kröp ner i soffan och typ en kvart senare så kom Tobias upp ur sängen och vi fixade frukost. Det är så mysigt när vi är nyvakna och äter i vårt gemensamma kök, trängs runt spisen och diskbänken för att fixa allt. Det blir så intimt och mysigt på något sätt.
 
När jag kom till jobbet så fick jag ta hand om restaurangen under tiden som chefen och arbetsledaren öppnade köket och kontoret. Det gick rätt snabbt då jag har vanan inne och sen kom leveransen och det var 3 fryspallar och 1 kylpall. Jag hjälpte till lite med ena fryspallen och sen tog jag hade om kylpallen som var lättast. Kul att få jobba lite tungt och kunna "träna" lite. Om man lyfter rätt så får man ju gratis träning. :P När leveransen och allt var klart så blev det rast för mig del. Efter rasten så drog ruschen igång och jag fick hoppa in på bordet och göra lite burgare. Sen när det hade lugnat ner sig så fick jag stå i kassan fram till jag gick hem. Jag slutade tidigt idag, så tidigt som klockan 15.00. Inte helt fel med det. :) När jag kom hem så fixade jag och Tobias middag och sen satte vi oss och myste framför tv:n och kollade färdigt på ett program vi hade påbörjat igår kväll på SVTr via boxen. Sen var det dax för honom att dra iväg till sin träning och jag har chillat i soffan till 4 avsnitt på Hem till gården via play på boxen. Nu sitter jag här och skriver och väntar på att Tobias ska komma hem och att min danska serie ska börja på 4:an. 
 
En härlig dag trots seg morgon. Tråkigt väder bara, jag vill ha vår, solsken, värme och ljus. Nåväl, ha en fin fortsatt kväll. :) Ta hand om er och vårda era relationer. <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mathias

härligt ^^ en sak jag fick lära mig när det kommer varor va att tänk efter själv när jag har handlat vart ställer jag saker nånstans som är förråd kyl eller frys varor bröd kött fisk grönsaker mm :)

Svar: Ja, som tur är så är vi erfarna på leverans och var sak har sin plats. Ibland kan det blir rörigt men då sätter vi en person med bra organisering efteråt som fixar rätt allt. 😊
Anna

2016-03-09 @ 11:31:30
URL: http://nouw.com/aspergers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0