Familjedag med bågskytteklubben

Hej på er. Igår var det familjeaktivitet med bågskytteklubben. Först på morgonen/förmiddagen så chilla vi till film och vi såg på Djungelboken (den senaste). Den var okej tycker jag.  

Sen åkte vi till posten och hämtade mitt nya körkort. Eftersom jag har ett nytt efternamn så blir det ett nytt körkort. När vi var på väg till bågskyttebanan så fick vi stanna till vid en bensinmack och kolla lufttryck i däcken. 

Vädret var kanonbra och många härliga människor som var på familjeaktiviteten. De hade lekar men jag mådde inte så bra utan var trött och sliten så jag avstod. Men Tobias var med och lekte. En lek var att de skulle samma på saker som fanns på området. Det kunde vara allt från en pil till ett löv. Jag satt och vilade och tittade på. Andra delen var att en butt (bågskytte tavla) låg på marken uppe i skogen och på den låg det en darttavla och så skulle man stå på en högre höjd för att kasta dartpilen. Sen skulle de kasta några bollar i ett runtnät och den som är närmast lillen får högst poäng. Där efter skulle de ställa sig på en presenning och försöka vända på den samtidigt som de var kvar. Sista leken var att de fick dörrmattor som de skulle lägga ut framför sig och sen skulle alla i laget försöka komma över. Ni vet den där leken inte röra golvet, lite så var det. Den som gick sist i ledet fick ta med sig sista mattan och skicka den vidare till den första personen för att det skulle rulla vidare. Ena laget fick göra om från halva delen då de kom utanför mattan. Tobias lag vann den omgången. 

Sen blev det grillning och god mat. Vi satt med våra vänner Catharina och Henrik och lille Robin. ☺️ Sen var det prisutdelning och Tobias lag vann hela 5-kampen. En mycket trevlig eftermiddag/kväll med härligt sällskap. 
När vi kom hem så frös jag jättemycket och jag kröp ner i soffan med gosig filt. Vi tittade på Star Wars och myste. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0