God morgon

Äntligen lördag och ledig. Igår så var jag hur trött som helst när jag kom hem från jobbet. Så det blev inget bloggande för mig. I alla fall så var det en aktiv dag igår med vårdcentralen, skola och jobb. 


På vårdcentralen gick det bra och när jag var klar där så cyklade jag in till skolan. Där tog jag ett mellanmål och väntade på att klockan skulle bli 10.30 Tobias kom förbi och höll mig sällskap en kort stund. Sen får jag träffa läraren och vi gick igenom alla detaljer. Jag ska läsa psykologi och specialpedagogik. Det ska bli så sjukt spännande och roligt att börja plugga. Jag är verkligen taggad. Vi fick studiehandledning i specialpedagogik 1 och övrig information. 

Efter det så skyndade jag mig till jobbet och jobbade resten av dagen. Mycket att göra, pratade med chefen angående studierna och sånt. Dock började jag må dåligt så jag kunde inte prestera så bra. Väl hemma så landade i soffan och kollade på tv. Däremot beställde jag kurslitteraturen så fort jag kunde. 

Nu är det lördag och ledig dag. Vädret är grått och mulet, ca 14.8 grader ute. Jag ska läsa igenom studiehandledning. Ha nu en fin lördag. ☺️ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0