Höstmys

Nu är hösten på antågande, idag är det regnigt här, grått och det är ca 14 grader ute. På jobbet rullade det på och idag var det kul och jobba. Härliga arbetskamrater som får mig att skratta. 


Efter jobbet så åkte jag och handlade, väl hemma så fixade jag lite här hemma. Gjorde i ordning på stora bordet, tvättade och tog mig en dusch. Fixade inför i morgon, i morgon händer det mycket. Måste vara förberedd och redo på alla vis. Först på morgonen så ska jag till vårdcentralen och sen iväg till skolan för att träffa läraren och planera och sen jobba resten av dagen. Ja som ni ser en dag full av aktiviteter. 

Nu myser jag till Hem till gården som har börjat igen, ätit tekakor, dricker varm oboy och har tända ljus. Tobias jobbar kvällen ikväll så jag har lite tid för mig själv just nu. Sen får jag kolla på Idol som jag missade igår. Så skönt att hem till gården har börjat igen, har saknat serien. 

Jo, jag har en sak jag måste berätta. Jag är så glad och stolt över min fina, goa, underbara syster Evah. Hon blev intervjuad i radion. Det är förmiddagsradion på P4 Värmland. Ni kan hitta länken i hennes blogg. ☺️ Evahle.se 

Ha nu en fin kväll allesammans och ta hand om varandra. ☺️ ❤️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0