Planering av bröllop

Idag har jag inte gjort så mycket. Fixade lite med tvätten, plockat undan, ringt några samtal och planerat för bröllop. Skrev ner lite tankar och känslor. Åh, härligt och spännande med allt. 😍


Det tar tid med planeringen för bröllop. Kyrkan ska bokas, festlokal ska bokas, gästlistan ska planeras, kläder ska fixas, blommor, inbjudningarna ska ordnas och adresserna ska vara korrekta, maten ska planeras, eventuella frågor och funderingar ska redas ut, bordsplacering ska ordnas, möten med florist, butiker, bageriet, eventuellt catering.

Som tur är så ligger jag oftast på när det gäller planering. Så vi ligger bra till ändå, men i morgon ska vi skriva alla adresser på inbjudningarna och skicka dem i veckan. Åh, det ska bli så mysigt och spännande. 😍 Vi har även börjat planera musiken och grejer. 

Jag längtar tills jag får prova klänningen igen. Och skorna är så underbara. 😍 Jo så får jag inte glömma att fixa makeup. Har inte bestämt mig än vart jag ska fixa den. Hade tänkt makeup store men de öppnar så sent. Jag får ringa på måndag eller gå till ett annat ställe här i stan och se om de kan hjälpa mig. 

Nåväl ha det så bra nu. ☺️ 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Stort grattis till er! :)

Svar: Tackar :)
Anna Hansen

2017-04-04 @ 12:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0