Åh, 5 dagar kvar...

Snart!! Snart händer det, inte många dagar kvar nu. Det pirrar så i magen och jag är så nervös för att vi ska ha missat något, att det ska hända något mm. Tänk om klänningen är för stor, tänk om maten blir fel, tänk om det är fel blommor? Men så som många har sagt till mig, vi blir ju gifta ändå.
 
Mamma berättade för mig att hon var jättenervös inför sitt bröllop och då hade hon och pappa bara familjen (oss barn och syrrans dåvarande kille). Detta var 1989 tror jag, mamma hade en röd fin kjol och tröja och pappa hade svarta byxor och en röd fin tröja. Jag vill minnas att det var i november/ december någong gång. Jag tyckte mamma och pappa var jättefina och de såg så lyckliga ut. Efter allt i kyrkan så åkte vi hem och då kom våra äldre släktingar på besök med hembakt tårta och allt. En härlig fest att minnas. :)
 
Själv så är jag supernervös och varit det hur länge som helst. Idag ska jag skriva placeringskorten, fixa med alla sista minutengrejer som är kvar. Ska även försöka baka de sista kakorna men jag har ju några dagar på mig. Ska även gå igenom alla inköp och se så man inte har missat något, ni vet servetter, ljus och all annan dekoration. Ska även börja planera extrakläder och sen saker vi ska ha med på hotellrummet. Så det är väldigt mycket att tänka på, mycket som ska klaffa. 
 
Nej, så nu är det dax att gå ifrån datorn och börja jobba med alla detaljer till bröllopet. :) Det är så sjukt spännande och pirrigt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0