En jobbig dag.

Usch idag har det bara varit jobbigt. Vaknade i morse med känslan av ledsamhet, sorg, vemod, ångest. Vi låg och drog oss fram till 10 och sen gick vi upp och fixade frukost. 

Efter frukost så började vi med bröllopsbestyr då vi ska ha möte med restaurangen i morgon. Så vi var tvungna att gå igenom allt. ☺️ Sen fixade vi lite vid datorn och grejer och när klockan var vid 14.00 så gick vi ner till stan. Tyvärr så regnade det på väg dit men vi fick se vackra svanar i älven. 

Tobias hade en liten överraskning till mig och när vi kom fram till stället så bjöd han mig på glass. Det var supergott och längesen jag njöt så. Det blev en bananasplitt. ☺️ Smakerna jag valde var choklad, honung och ananas. God kombination måste jag säga. Sen träffade vi vår kompis Linda och höll henne sällskap tills hennes buss skulle gå. Sen tog vi oss en promenad hem. 

Väl hemma så blev det middag och sen filmmys. Nu är jag trött och känner mig fortfarande nere. Ska lägga mig nu för natten och hoppas på en bättre dag imorgon. Bjuder på en och annan bild. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0