Fick paket igår

Hej på er. Igår kväll så orkade jag inte skriva. Var så himla trött, orolig och nere. Hade en sådan orolig känsla i kroppen och den ville inte släppa. 

Jag började dagen med att se lite på tv och ta det lugnt. Sen körde jag igång med att fixa frukost och bakade kokoskakor. Lyssnade på radion under tiden och det var avkopplande. 

När jag var klar i köket så tog jag mig en lång promenad och jagade pokémon, lyssnade på musik och njöt av det fina vädret. Det var varmt och skönt, solen sken och det var bara så härligt väder. Var ute i ca två timmar och det var en skön promenad. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och pysslade lite. 

Sen kom Tobias hem och mitt paket från Rapunzel of Sweden kom, så jag packade upp och tittade. Jag tror att det kommer bli perfekt. ☺️ Vi fixade middag, åt på balkongen och sen tog vi oss en promenad till svärmor där vi satt och pratade om bröllopet. Blev där en stund, när vi kom hem så kollade vi lite på tv och då kom oroligheten över mig. Efter någon timme så gick jag och la mig istället. 

Hoppas att ni hade en fin dag igår och att ni får en fin dag idag. ☺️ Bjuder på lite bilder. ☺️ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0