Ansiktsmaskbutiken.se

Jag är inte så hemma på hudvård och sånt men har börjar intresserat mig för det nu. Fick ett mail från anisktsmaskbutiken om att prova deras produkter och när jag kollade in så hade de mycket intressanta saker. Så jag tänkte att det kan vara värt att prova i alla fall. :)
Fick hem en liten låda med produkter som jag ska testa och skriva om. Spännande låta måste jag säga med massor av spännande saker i. Det är mot påsar under ögonen, det är masker med olika ämnen som oliv, shea butter, honung. Det följde även med Konjac Sponge, nagelfil och andra bra produkter att använda. 
 
Jag testade Collagen Crystal Eye Bag Mask, den var verkligen skön att använda. De ska bidra till att ta bort eventuella påsar under ögonen, minska mörka ringar under ögonen, lyfter och stramar åt huden, mjukgör och återfuktar huden och även stimulerar återväxten av nya hudceller. 
Testade även en mask med Shea butter. Jag har tyvärr så litet ansikte så den var väldigt stor till mig. :P Men den var skön att använda. Mjukgörande, försedd med fuktkräm och massor av vitaminer från sheasmör. Jag är verkligen nöjd med reusltatet och det var spännande att testa. 
 
Många har probelm med att hitta bra produkter och det finns en himla massa där ute på marknaden. Det är inte alla gånger som man hittar bra produkter i butikerna men här kan man handla över nätet. Ett lätt sätt att få bra hudvård. Ni kan hitta alla produkter på denna sidan: https://ansiktsmaskbutiken.se/
Om ni har problem med påsar under ögonen så kan jag rekomendera Collagen Crystal Eye Bag Mask, länk till de produkterna kommer här: https://ansiktsmaskbutiken.se/hudvardsprodukter/pasar-under-ogonen
 
Detta är ett sponsrat inlägg.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0