Vecka 16 - Prylar till bebis

Börjar denna vecka med lite ont i magen, men det känns bra ändå. Jag har varit förstoppad men det släppte till slut och det kan vara orsaken till att jag har lite ont i magen. Jag är inte orolig för att det är något med bebis då det känns som vanlig magknip som man kan ha ändå. För övrigt känner jag mig pigg och fylld av energi.

Vi har köpt en del bebissaker. Först så beställde vi en spegel till baksätet på bilen från Jollyroom, sen så hade våra vänner saker som de ville sälja till oss. Det var en babysitter och en amningskudde. Kudden är hur skön som helst och luta sig mot i soffan. 

Det känns så sjukt bra, känner mig så härligt gravid och jag njuter de stunder som jag mår bra. Nu har jag fått en liten hormonrand på magen. När jag ser min mage i spegeln så fylls jag med sådan glädje, lycka och kärlek. Tänk att det växer en liten person där inne i min mage. Så himla mysigt och härligt. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Anna,
Jag undrar hur du och Tobias tänker med bilder på erat barn i det ”offentliga rummet”? Kommer du att lägga upp bilder på barnet på blogge? eller känner ni att ni vill väntar med att barnet är tillräkneligt stort så att de får bestämma själv över om det vill vara med på bloggen och andra sociala medier? 😊

Tack för en underbar och supper trevlig blogg.

Svar: Hej. Vi kommer lägga upp bilder men inte överdriven mängd. Vi kommer inte lägga upp vilka bilder som helst utan välja ut bilder noggrant. Sen när barnet kan prata och uttrycka sig mer så får vi se.

Tack för dina fina ord. 😍
Anna Hansen

2018-02-18 @ 22:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0