Vecka 12 - Första ultraljudet

Nu är vi i vecka 12 och jag mår bättre nu än tidigare. Jag är inte lika trött, brösten gör inte lika ont, jag mår inte så illa och mår allmänt mycket bättre. 
Visst ibland mår jag sämre, som igår kväll men då var jag jättetrött och spänd inför idag. Så jag fick lägga mig tidigt, tror klockan var runt 21.30 redan. Vaknade runt 3.30 i natt och kunde inte somna om ordentligt utan fick halvsova fram till 5:45 då jag gick upp. Klockan skulle ändå ringa 6.00. Jag var pigg och kände mig på gång. 

Ultraljudet gick bra, det var mysigt att se vårt lilla liv där inne i magen. Jag kände bara wow, detta har vi skapat. Vi gjorde KUB testet och det såg bra ut. Det testet kollar om eventuella avvikelser osv men det fanns inga. Känns skönt att veta det. Tobias tyckte att det var så härligt att se den lilla busa runt i min mage och han ställde en del frågor till barnmorskan. Det var riktigt spännande att se det lilla hjärtat slå och allt som händer i magen.

Efter vi var klara så körde jag Tobias till jobbet och jag åkte hem till familjen i Grums och delade med mig av upplevelsen. Var där några timmar och sen åkte jag och hämtade upp Tobias på jobbet.

Vi åkte till Köpa Barnvagn (butik) och kollade på barnvagn. Det var så himla mysigt att gå runt och kolla. Vi hittade en som verkar uppfylla våra krav och passar i storlek och allt. Vi testade att lasta in i bagagen på bilen och det fungerade. Fick god hjälp av personalen och alla var så tillmötesgående och trevliga. 

Nu är vi hemma och jag mår illa, har ont i huvudet och är trött. Jag och bebis vaknade ju tidigt idag. Så nu blir det vila.


Kommentarer
Postat av: Josefine

Åh vad mysigt med ultraljud! Minns när jag var på mitt första ultraljud i vecka 12 men det visade sig att vi var i vecka 17. Så det blev typ RUL på en gång! Njut allt ni kan av tiden med bebis i magen, när han/hon är ute sen så kommer ni sakna den mysiga graviditeten!

Svar: Ja det var supermysigt. 😍 Okej, ja här visade det som barnmorskan har sagt tidigare. 🙂 Och det kändes så bara wow verkligen. 😍
Anna Hansen

2018-01-22 @ 20:21:47
Postat av: Therese

Visst e de mysigt med ultraljud ... själv Har jag 3 st tjejer .. har ni tänkt Tagit reda på vad de blir ? Själv har jag alla 3 ggr låtit de blivit överraskning ...

Svar: Ja det var supermysigt. 😍 Nej, det ska bli en överraskning med könet. Man blir glad oavsett kön. 🙂
Anna Hansen

2018-01-23 @ 18:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0