Vecka 36 - Picknick lunch med Karlstadmammor bf 2018

Värk från helvetet! Jag ska inte klaga så mycket än men med värmen till så blir jag galen!!! Det känns som sjukt jobbiga mensvärkar så kommer från djävulen själv! Jag orkar verkligen ingenting när det är såhär. 

Jag hade en mysig eftermiddag en dag med kära syster. Det kändes så skönt att umgås, vara ute och njuta lite av både graviditeten och ledigheten. Det är faktiskt väldigt mysigt när man är ute och folk tittar på magen, jag känner mig liksom stolt på något vis. I min mage ligger det en liten gosig bebis. När jag har varit ute på annat så kommer en del fram och gratulerar och pratar lite. 
Sedan har vi haft lite gäster här Tobias och killarna spelade spel och jag och Linda satt med handarbete. Mycket trevligt och bara chilla på det sättet och umgås. När Linda hade gått så kollade jag lite på spelet men sen satte jag mig och virkade vidare. 

Annars håller vi på med att organisera det sista. Idag så har jag varit på picknick lunch med andra mammor. De som var där hade redan fått sina små. Men så härligt att få sitta i en grupp och bara prata om allt och lite till. Bebisarna var så söta och goa. Första gången som jag var med på något sånt här och jag kommer gå på fler sen framöver. Vädret var också kanonbra, inte för varmt eller svalt. Utan precis lagomt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0