Ännu en dag till ända

God kväll. Idag var det jobb igen. Lily vaknade tidigt så Tobias och hon gick upp, jag sov en stund till då jag var sååå trött! När jag vaknade så myste jag med Lily och Tobias en stund. Sen behövde Lily sova och jag åt frukost. Det blev en LCHF frukost idag. När klockan var ca 10.20 så gick jag ner till jobbet.

Det rullade på bra idag och tiden gick snabbt då man inte tänkte på klockan alls. Stod i kassan idag med och det var kul. Det känns bra att vara tillbaka och alla nya är fantastiska, härliga och roliga att jobba med. Jag fick jobba över en kvart och när jag slutade så stod Lily och Tobias på parkeringen utanför och vi åkte och hämtade en grind. Hämtade även ett paket, jag deltog i en tävling på Facebook som Klossbutiken och Klossfestivalen hade ordnat. Väl hemma så fixade vi mat. Vi åt rester, stekte upp lite potatis som vi hade kvar i kylen, jag åt morotsbiffar, stekt potatis, avokadosallad, gurka och vitlökssås 

Nu sover Lily och vi ska chilla i soffan resten av kvällen. Bjuder på lite bilder. Lilys outfit, en ny ljusblå body från Cubus, ett par rosa sparkbyxor som fanns i min familj när jag och mina syskon var små, strumporna är köpta av mormor och morfar och solhatten köpte vi begagnad på Tradera. 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0