Min viktresa del 2

Hej på er. En del av 2017 så hade jag en liten serie där jag skrev om viktresan jag gjorde då. Ville komma ner lite i vikt inför bröllopet så klänningen inte skulle sitta så tajt, jag tränade pole dancing och höll igång. Sen så kände jag att jag ville lägga fokus på att njuta av livet och så blev jag gravid. 

Nu är Lily född och nu så har jag fått tillbaka mitt beroende med godis. För mig är maten inte det stora problemet men allt socker som O'boy, Coca-Cola, godis mm. Så jag tänkte börja igen med en viktresa där jag försöker låta bli godis, läsk och annat under veckorna och så får jag äta om vi ska ha mys hemma, gå på bio osv. Jag lyckades ju låta bli Coca-Cola i ett helt år och nu kan jag dricka någon gång men inte ofta. Jag vill gå ner i vikt så jag orkar leka och busa med Lily utan att bli andfådd och sen också för att jag i höstas fick gallstensanfall så jag fick operera bort gallblåsan helt. Så jag måste tänka på vad jag äter osv.

Min viktresa börjar på 61,6 kg och målet är att gå ner till ca 55 kg. Jag kommer uppdatera en gång i veckan, om vad jag har gjort för typ av träning och vilken typ av mat. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0