Alla hjärtans dag med Lily

Hej. Orkade inte skriva igår men en alla hjärtans dag med bus och lek. Lily vaknade tidigt och Tobias tog upp henne så jag fick sova ett tag till.  När jag kom upp så var det frukost och sen gjorde vi oss iordning för att ta en promenad in till city. Väl framme i city så blev det babyrytmik. Efter det hade vi några ärenden och vi shoppade kläder till Lily. 

När vi var hemma igen så busade Lily rejält och lekte för full. Hon kröp under soffbordet och fick tag på plattan. Jag skrattade så jag grät! Hon härjade så det stod det härliga till. När Tobias kom hem så fixade vi middag och vi har bestämt att vi ska ha en vegetarisk maträtt i veckan och det fick bli på torsdagar. Så igår blev det pasta med fetaost. En maträtt som jag har provat tidigare och tycker om, Tobias tyckte också om den. 

Efter middagen så blev det disk och nattning för Lily. Sen när hon sov så myste vi till det med film och lite gott. Vi kramades i den nya soffan och bara hade det mysigt. Men jag la mig tidigt då jag tänkte att få någon timmes sömn innan jag skulle ge henne sista maten för dagen vid 23.00. Vilket fungerade. 

En mysig dag med min fina familj. ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0