Fredag och babymassage

ÄNTLIGEN HELG!!! Idag så väckte Lily mig och pratade för fullt. Tobias var på väg för att gå när jag kom upp. Det snöade rejält och när han kom fram till jobbet så skickade han sms om att det var mycket snö att ta sig fram i. 

Lily och jag åt frukost och sen förberedde vi oss för att gå. När vi kom ut så var det hur tungt som helst att dra vagnen. Men det gick och det är tur att jag tycker om snö och vinter. Väl framme på BVC så var vi tidiga men fick komma in och ta plats på en matta. Sen kom alla andra och jag träffade en trevlig mamma där. Lily som hade sovit var hur pigg som helst och när jag skulle massera henne så snurrade hon bara runt, runt och runt. Hon var så nyfiken på allt runt omkring och kunde inte låta mig massera. Men hon tyckte om det jag kunde göra på henne. Efter det var det lunch och genomgång på mat för de små. 

När allt var klart så gick jag och Lily. Vi var över till Willys och handlade lite. Men hjälp vad jobbigt det var på hemvägen. Jag hade ju handlat inför helgen och det vägde en del i ryggsäcken. Väl hemma så tog jag och Lily en paus och kollade på tv. Sen fick hon ett mellanmål och så försökte hon sova men hon kunde inte somna. Så hon fick vara med pappa när han lagade maten. 

Nu har hon fått pyjamas och mat och hon sover så gott. Tobias spelar något nytt spel och jag har suttit och läst lite. Snart ska vi se programmet På spåret och mysa. Ha nu en fin fredagskväll. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hon e så söt o lik dig

Svar: Tackar 🙂 Ja lite lik mig kanske. 🙂
Anna Hansen

2019-02-01 @ 19:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0