Hockeykväll med mormor och morfar

Hej på er. Igår kom vi hem sent så det blev inget bloggande. Först på morgonen igår så snöade det som tusan och det var svårt att dra vagnen. 

Dagen började i alla fall med babyrytmik och hon härjade utan dess like. Busade runt med de andra barnen och var aktiv. Hon tyckte det var hur kul som helst och hon trivs verkligen. Sen bar det av hemåt där vi lekte vidare. 

När pappa kom hem så fixade vi och åkte sen hem till mormor och morfar där vi träffade alla mostrar och morbror Dennis. När vi var där så började hon storgråta och var helt förtvivlad. Så jag fick lugna henne och sen var det pizzadax för oss vuxna och Lily fick Mangopuré. Strax innan hockeyn skulle börja så somnade Lily så gott och sov hela matchen. 

Frölunda vann och vi åt lite muffins som jag och Lily hade bakat. Lily sov på vägen hem och sov mer eller mindre när vi plockade av henne ytterkläderna och bytte blöjan, hon vaknade lite men somnade om lätt när vi gav henne flaskan med ersättning. Sen sov hon gott hela natten och vaknade strax före 5.30 i morse. 

Här kommer det en och annan bild.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0