Lilys första skor

Hej på er. Börjar med gårdagen då jag inte orkade blogga alls. Lily vaknade tidigt och Tobias tog upp henne så jag fick ligga ett tag till. Sen myste jag och Lily. Till lunchen så fick hon smaka på äggröra och det gillade hon. Bäst var när jag åt likadant som henne då jag också åt äggröra. Men sen blev hon trött och ville lägga sig. 

När klockan var 13.00 så drog vi ner till city och hade möte med banken. Jag passade på att köpa sytråd till symaskinen och nya stickor. Väl hemma igen så fixade Tobias middag och fixade disken och jag försökte natta Lily men hon ville att pappa skulle natta henne. Sen kollade vi på Bonusfamiljen.

Idag vaknade hon tidigt igen och Tobias tog henne även denna morgon då hon har varit orolig i natt så jag har varit vaken en del. Hon hade ätit frukost när mina två älsklingar kom och väckte mig. Hon ville sitta med mig i soffan och mysa till tv-serier och leka med massor av klossar på golvet. Till lunch idag fick hon smaka på plättar och sen var hon med när jag gjorde en ny omgång med plättar. Men mitt i allt så blev hon trött och ville lägga sig. 

När pappa kom hem från jobbet så gjorde vi oss iordning för att åka till Bergvik och veckohandla. Men vi gick in på Skopunkten och köpte Lilys första skor. 😍 De är så söta, fina och gulliga. Väl hemma så blöjbyte, pyjamas och mat för Lily. Tobias är på aktivitet idag och jag har en gryta på spisen med en köttbit i. Vi ska börja med att göra egen barnmat till en viss del då det blir billigare och jag tycker att utbudet i butikerna är så himla tråkiga. 

Bjuder på lite bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0