Ny mat och övertrött

Hej på er. En tidig frukost idag för Lily. Sen orkade hon inte somna alls. Hur hon än försökte så gick det inte. Vi satte henne i bilbarnstolen och då slocknade hon direkt och så åkte vi ut. Vi var till Köp Barnvagn och kollade på en ny bilbarnstol till henne. Måste ju kolla läget typ. Kollade runt i butiken när man ändå var där men hittade inget i nuläget att köpa. Känns som vi har det viktigaste just nu. 

Väl hemma igen så blev det lunch för mig och Lily. Lily fick lasagne och jag tog köttfärssås och makaroner. Lily blev först misstänksam men när hon kände vad gott det var så ville hon bara ha mer. Sen försökte vi med vila igen men det gick inte bra då heller. Hon kunde inte sova hur hon än försökte. Tobias cyklade till jobbet och jag och Lily busade runt på golvet. Lyssnade på Babblarna, läste bok, lekte och busade. 

När klockan var runt 16.00 så började jag förbereda så jag kunde duscha och Lily bada. När hon åt lunchen så kladdade hon så mycket så hade mat i håret. Lily plaskade runt i badet och hade jättekul. Vi lyssnade på musik och diggade. Sen var det kvällsmat och då var Lily så trött och kunde knappast äta så jag fick distrahera henne. Till slut fick hon i sig all mat. 

Nu ligger hon i sin säng och hon slocknade direkt. Helt utslagen och övertrött. Min lilla älskade Lily, du är så himla underbar! Bjuder på lite bilder. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0