Ny soffa

Hej på er. Idag har dagen rullat på från början till slut. Först så vaknade Lily tidigt igen, hon och jag gick upp och pappa fick ligga kvar och sova. 

Hon fick gröt och lite macka till frukost men mackan var hon inte så intresserad av. Sen blev det sängen och vila. Jag grejade lite och fixade. När hon vaknade så blev det massa lek och bus. Hon härjade runt i gåstolen, busade runt på golvet och bara busade. Jag fick jaga henne idag. 😂 Så här är det fullt ös medvetslös. 😝

Hon somnade så gott och sov hela tiden som vi grejade här. Jag hämtade släpkärran och sen så kom farfar och bärhjälp. Så Tobias och killen bar ner den gamla soffan och kastade den på tippen. Under tiden som de var iväg och slängde den gamla och hämtade den nya så dammsög jag och skurade golvet. Sen när soffan kom så satte vi ihop allt och bärhjälpen gick hem till sig. Farfar följde med Tobias till macken och lämnade tillbaka kärran. Till mat blev det Burger King Idag och jag tog Coca-Cola idag. Det var gott att dricka till maten men inget jag kommer att köpa som helgläsk till godis. 

Lily blev helt fascinerad av den nya soffan och vi myste en stund. Nu sover hon inför natten och mår gott i sin säng. Farfar har gått hem till sig och vi ska mysa i den nya soffan. Här kommer det lite bilder från dagen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0