När en kvinna blir sjuk

Ja när en kvinna blir sjuk så ska hon orka med allt som innan. Det förväntas av henne att hon ska sköta hemmet, ta hand om barnen, att tvätten ska vara ren ja allt sånt. Och ber hon om hjälp så får hon höra att man ska tänka sig frisk, att det är inte så farligt det är bara lite förkylning osv. Sen gnäller han på att han är trött om han får krångla lite en natt med barnet men hon som inte får sova en hel natt alls någon gång ska orka med.

Men när en man är sjuk så är han nära döden. Han förväntar sig att få allt serverat och lyfter inte ett finger. Många gånger är det som att man ska gå på toaletten åt dem också. 

Det värsta är när det är en familj som är sjuka. Hon får då stå med allt trots att hon kanske inte orkar egentligen. För mat måste man ju ha oavsett och även rena kläder. Jag tänker att man samarbetar så gott det går i ett sådant läge. Hon känner sig pigg en stund och kan ta hand om lite och sen tvärtom. 

Ja i alla fall så blir en kvinna inte tagen på allvar när hon är sjuk. Detta är bara rent generellt sett, rent allmänt med andra ord. Kommentarer
Postat av: Anna.G

När man har ett barn tillsammans som man älskar över allt annat.
Så ska man faktist oxå hjälpa till BÅDA TVÅ.!! Eller hur..
Inte bara den ena. Fastän man är trött, så får man faktist vara beredd på att hjälpa till med barnet man har. Man ska hjälpa till med allt
i hemmet.. Iaf det man hinner med
och orkar med.
Eller vad säger du om detta. ?!
( När det har lugnat ner sig lite.
Då kan man få ta en rast paus vila.
( kanske vara i soffan o mysa lite
eller vad man vill göra.) 🤗😃
Kramar. 🤗💙

Svar: Du har så rätt. Båda två ska dra sitt strå till stacken för att det ska fungera. För det fungerar inte om 1 måste kämpa medans den andra ser på.
Anna Hansen

2019-01-23 @ 16:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0