En härlig sommardag

Hej på er. Idag så var vi till badhuset och Lily tyckte det var jättekul! Vi testade att åka ut i utomhusdelen och det tyckte hon va spännande. Hon var så nyfiken på allt och alla, hon charmade alla och testade lite saker i barndelen. Där finns det en minipool med spöket Laban som sprutar vatten och hon tyckte om att slå på den så det plaskade. Hon lekte med hinkar och busade. 

Mitt i badet så blev det lunch för en hungrig Lily och vi fikade. Efter badet då tog vi en promenad in till stan och Lily sov en kort stund. Vi köpte en keps till henne, gick in på myrorna och spanade och sen över till CoolCard. Åt också mat på Waynes Coffee och Lily smakade på apelsin. Åkte sen till Bergvik, fixade några saker där och sen hem.

Väl hemma så leker Lily en stund och vi vilar oss. När jag nattade henne så åt hon en full dos av vällingen och i den hade vi också 60 ml ersättning. Men det mysigaste av allt var att hon somnade i min famn ikväll. Hon gnydde till flera gånger och gosa in sig riktigt mycket i min famn. Kändes så himla mysigt! Längesen hon ville somna så. 

Bjuder på lite bilder från dagen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0