En toppen dag!

Hej på er. Idag vaknade vi strax efter 6 och det var skönt att sova lite längre än till 5. 😂 Tobias gjorde sin morgontoalett och jag och Lily myste i sängen och kollade på tv:n. Hon myste verkligen med att få se på tv där i sovrummet. 

När de startade sin frukost så åkte jag iväg till Skutberget och tog en träningsrunda. Efter det satt jag ett tag och myste vid vattnet. Åt lite mellanmål och bara njöt av min egen tid. Det var så skönt att sitta där i solen vid vattnet och bara vara. 
Åkte sen hem och tog en dusch och åt frukost. Lily var extra kramsjuk så det blev många kramar. Vi myste och tog det lugnt här hemma. Sen sa Lily Jag är hungrig så hon fick sin lunch. Hon åt med god aptit och ville äta upp allt! 

Efter lunchen så gick vi in till stan och fixade några ärenden. Då såg vi att Karlstads spelkulturförening har aktiviteter i Via Appias gamla lokaler. Så är man intresserad av spel mm så kan man gå dit. Väl hemma så började vi med middagen och Lily fick sin middag. Tobias tog disken och jag gav Lily ett svalkande bad då det har varit så varmt idag. Kan ju vara skönt att få svalka av sig innan sängen. Hon har ju blöja också så det kan vara extra skönt och få lufta lite. Sen läste vi saga och så fick hon välling. 

När hon hade somnat så spelade jag och Tobias en omgång på Magic the gathering, öppna kort på min begäran. Men nästa gång ska vi spela med stängda kort. Jag börjar förstå spelet mer och mer, gav han mycket stryk så han vann med 6 liv kvar!!! 😊 När man börjar spelet så har man 40 liv. Visst, han spelade lite så jag ska förstå vad jag gör osv men ändå!! Så han spelar snällt men så jag lär mig spelet. 



















Kommentarer
Postat av: Linda None

Du har verkligen en helt underbart fin familj :) så mysigt ni har det.

Svar: Tackar 😄 😍
Anna Hansen

2019-06-20 @ 14:32:04
URL: http://blessedbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0