Älskade Lily!

7 månader! Vart tar tiden vägen? Du växer och utvecklas i rasande fart och ingen dag är den andra lik. Du hittar på nya bus hela tiden och underhåller oss. Den sista veckan har du varit sjuk och inte orkat härja på samma sätt. Men du har velat mysa mycket i soffan med alla gosedjur och mycket kramar. Du visar verkligen när du vill ha lite uppmärksamhet eller om du vill mys själv. När du vill ha uppmärksamhet så lutar du dig mot en och sträcker armarna mot en, rycker i tröjan och visar att mamma nu vill jag att du håller om mig. 

Du har också fått tänder och varit orolig i kroppen och detta då samtidigt med förkylningen. Du har börjat krypa och smiter för mamma då och då så vi har fått hitta olika sätt för att du inte ska skada dig. Nu har vi planerat för grindar då du är ofta på upptäcktsfärd. Du har också växt ur sin bilbarnstol och fått en ny, du har också fått dina första skor, du har börjat med sittdelen i vagnen och du har och börjat sitta stadigt själv. Så på en månad har det hänt hur mycket som helst.

Du är duktig på babysimmet och älskar verkligen att bada, du tycker det är jättekul på babyrytmiken och tar för dig nu och är med de andra barnen mer. Du har hittat din favoritfärg som är röd och ditt favoritgosedjur är Babba från Babblarna. Bortsett från de du vill sova med som är Snuttis och Kaninen, de har du haft ända sen du var nyfödd. 

Älskade Lily, du är min underbara dotter, vår underbara Lily. Du är vårt allt och det finaste vi har. ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0